PERSOONLIJK ADVIES

Tuinzaden bedrukken

Duurzaamheid is een steeds belangrijker item. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor de consumenten. Daarom wordt er steeds meer gekeken naar de duurzaamheid van bedrijven en is het voor bedrijven belangrijk om te laten zien dat ze “groen” doen. Dit kunt u op verschillende manieren naar voren laten komen. U kunt ervoor kiezen om dit op uw website te vermelden, elektrische auto’s in te zetten voor uw bedrijf of door groene geschenken uit te delen! Denk bijvoorbeeld aan tuinzaden bedrukken of laat andere tuinartikelen bedrukken bij De PennenBoer. Daarmee geeft u uw klanten, relaties en medewerkers de mogelijkheid om zelf ook groen te doen. Hiermee stimuleert u hen ook om zelf in de tuin bezig te gaan. Wilt u tuinzaden bedrukken of kiest u onze andere tuinartikelen? Bestel eenvoudig online en wij leveren de bestelling snel!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Groeien met de juiste aandacht!

Een frisse start in het jaar dat begint met de lente. Alles weer nieuw en groen een seizoen waar velen naar uitkijken. Opnieuw weer alles uit de veren. Omringd worden met alles wat groeit en bloeit. Bladeren die zich ontvouwen aan de takken, de bijen zoemen, bloemen opkomen, de zon straalt en vogels opnieuw zullen broeden. Omhoogkijkend naar de blauwe luchten, al genietend in het verse voorjaarsgras smachten naar warmere gevoelstemperaturen.

Net zoals onze topic vogelhuisjes, kunt u de tuinen van uw klanten een waar bloemenparadijs laten creëren. Mede dankzij door onze bedrukte kruid, groente en bloemenzaadjes.

Een groen opbloeiende verbondenheid in uw zakenrelaties. Zo groeit u samen doormiddel van onze bedrukte bloemen of groentezaadjes. Zorg dat uw klanten een extra bijdrage kunnen leveren aan de bloemen biodiversiteit in het ecosysteem, maar ook aan een opbloeiende moestuin. Zonder onze bijen geen bestuiving van ons fruit en groenteteelt. Geldende voor de moestuinen mede dankzij de kracht van de zon, biedt dit hogere lichtintensiteit. Hierdoor zal uw uitgedeelde groen bedrukte voetafdruk veel harder doen opbloeien.

Een stukje natuur is op eenvoudige wijze te planten met de Memo Seed. Stapsgewijs kunt u de omslag die bestaat uit zaadpapier plaatsen in een bloempot, bedek het zaadpapier vervolgens met een niet al te dikke laag potgrond. Vergeet dan vooral niet om de bezaaiing te bewateren en rekening te houden met lichtinval!

Zo ziet u hoe ieder op een simpele wijze, deze handeling kan toepassen om zorg te dragen voor meer flora en fauna, zelfs op en buiten het kantoor.

Start hier!

 

Tuinzaden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10