PERSOONLIJK ADVIES

Tuinzaden bedrukken

Zoekende als boer(in) die streekproducten in een welbezochte boerenwinkel verkoopt, kan deze groene voetafdruk een blijvend aandachtspunt worden. Momenten waar uw doelgroep, zich geroepen voelt om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren voor een nog groter bloemen paradijs, in eigen kweek kruiden en start voor een moestuin.

Besteld u hier, nu de groene bedrukte zaadjes artikelen?

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Groeien met de juiste aandacht!

Een frisse start in het jaar dat begint met de lente. Alles weer nieuw en groen een seizoen waar velen naar uitkijken. Opnieuw weer alles uit de veren. Omringd worden met alles wat groeit en bloeit. Bladeren die zich ontvouwen aan de takken, de bijen zoemen, bloemen opkomen, de zon straalt en vogels opnieuw zullen broeden. Omhoogkijkend naar de blauwe luchten, al genietend in het verse voorjaarsgras smachten naar warmere gevoelstemperaturen.

Net zoals onze topic vogelhuisjes, kunt u de tuinen van uw klanten een waar bloemenparadijs laten creëren. Mede dankzij door onze bedrukte kruid, groente en bloemenzaadjes.

Een groen opbloeiende verbondenheid in uw zakenrelaties. Zo groeit u samen doormiddel van onze bedrukte bloemen of groentezaadjes. Zorg dat uw klanten een extra bijdrage kunnen leveren aan de bloemen biodiversiteit in het ecosysteem, maar ook aan een opbloeiende moestuin. Zonder onze bijen geen bestuiving van ons fruit en groenteteelt. Geldende voor de moestuinen mede dankzij de kracht van de zon, biedt dit hogere lichtintensiteit. Hierdoor zal uw uitgedeelde groen bedrukte voetafdruk veel harder doen opbloeien.

Een stukje natuur is op eenvoudige wijze te planten met de Memo Seed. Stapsgewijs kunt u de omslag die bestaat uit zaadpapier plaatsen in een bloempot, bedek het zaadpapier vervolgens met een niet al te dikke laag potgrond. Vergeet dan vooral niet om de bezaaiing te bewateren en rekening te houden met lichtinval!

Zo ziet u hoe ieder op een simpele wijze, deze handeling kan toepassen om zorg te dragen voor meer flora en fauna, zelfs op en buiten het kantoor.

Start hier!

 

Tuinzaden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10