Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (12)
Minimale afname
 1. 100 (12)
Materiaal
 1. Kunststof (3)
 2. Metaal (7)
 3. Overig (1)
 4. Zilver (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (12)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (12)
 4. 4 kleuren (12)
 5. Fullcolor (1)
Merk
 1. Parker (11)

Parker pennen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte Parker pennen | Goedkooppennenbedrukken.nl

Sinds 1888 worden de welbekende Parker pennen al geproduceerd, de pennen worden in verschillende landen gemaakt. De oprichter van het bedrijf die het pennengerei produceert is George Safford Parker. Hij wilde een pen ontwikkelingen die geen inkt meer lekte en dat is hem ook zeker gelukt, door de jaren heen zijn er veel verschillende Parker pennen op de markt verschenen. Diverse vulpennen, maar ook balpennen zijn tegenwoordig te verkrijgen in verschillende boekhandels schrijfwarenwinkels.

Tegenwoordig worden pennen ook erg veel weggegeven als relatiegeschenk of ze worden gebruikt als promotieartikel. Een Parker pen is een pen van een hoogwaardige kwaliteit en is wat hoger in prijs dan andere pennen, deze wordt dus niet vaak gebruikt als promotieartikel om zomaar weg te geven. U kunt een Parker pen gebruiken als relatiegeschenk om op deze manier uw relaties te bedanken. Ook kunt u dit geschenk gebruiken tijdens de kerstdagen of als een werknemer een bepaald jubileumjaar heeft bereikt binnen het bedrijf. Als u de pen ook nog eens laat bedrukken wordt het meteen een stuk persoonlijker geschenk en vergeten ze het bedrijf niet zomaar.

Ruim assortiment aan Parker Pennen

In de webshop van De PennenBoer vindt u verschillende Parker pennen, zo kunt u een standaard balpen eenvoudig online bestellen. Ook vindt u bij ons vulpennen en vulpotloden in ons ruime assortiment, al deze pennen kunt u eenvoudig laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, contactgegevens, een kleine zin of een andere opdruk. Een opdruk wordt doormiddel van een gravering in de pen gezet, op deze manier blijft uw logo of bedrijfsnaam goed zichtbaar, hoe vaak de pen ook wordt gebruikt. Een pen is altijd een goed relatiegeschenk, iedereen maakt er gebruik van en de pen wordt niet zomaar aan de kant gelegd, vooral zo’n luxe pen als een Parker pen niet.

Bedrukte pennen eenvoudig online bestellen

Naast de populaire Parker pennen zijn er ook nog vele andere pennen te verkrijgen in ons ruime assortiment. Zo kunt u al heel goedkoop pennen laten bedrukken en eenvoudig online bestellen, balpennen, vulpennen, potloden, vulpotloden en meer. De bedrukte pennen kunt u gebruiken als relatiegeschenk maar u kunt deze ook gebruiken als promotiemateriaal om op deze manier de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Naast pennen vindt u in onze webwinkel nog vele andere relatiegeschenken en promotieartikelen voor de scherpste prijzen. Bekijk nu ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online de mooiste en leukste geschenken.