PERSOONLIJK ADVIES

Parker pennen bedrukken

Parker pennen met een mooie bedrukking worden vaak gebruikt om weg te geven aan goede klanten of relaties. De Parker pen is een relatief duur geschenk en zal daarom niet gebruikt worden als ‘strooigoed’, maar als een mooi relatiegeschenk om jouw klanten of relaties te verblijden. Wanneer je er een bedrukking op laat plaatsen, zal jouw klant of relatie nog vaak aan jouw bedrijf denken. Daarnaast kunnen de mensen om diegene heen ook in aanraking komen met de Parker pen en de bedrukking, waardoor je onbewust reclame maakt. Parker pennen kopen doe je eenvoudig bij De PennenBoer. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel de gewenste Parker pennen eenvoudig via de website. Een uitstekend relatiegeschenk!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Parker pennen graveren

De bedrukte Parker pennen hebben we in verschillende prijsklassen en verschillende kleuren. Zo is er voor elk bedrijf een mooie Parker pen met bedrukking te vinden op onze website! Bedrukte Parker pennen worden vaak weggegeven in mooie geschenkdoosjes. Door zo’n mooi doosje wordt het extra leuk om een mooie Parker pen met bedrukking weg te geven en op deze manier is het echt een ‘cadeautje’. Daarnaast is het ook een uitstekend geschenk voor jouw werknemers. Een Parker pen met de naam van de werknemer erop is een leuk cadeau om te geven in bijvoorbeeld een kerstpakket. Een klein cadeau wat toch waardering uitspreekt en persoonlijk is.

Parker pennen bedrukken we doormiddel van een gravering. Dit is de mooiste manier om een Parker pen te bedrukken. Bij deze druktechniek zullen de laserstralen ervoor zorgen dat jouw logo netjes en strak op de Parker pen komt te staan. Uiteraard is het ook mogelijk om andere dingen dan jouw logo of de naam van jouw werknemer op de Parker pennen te graveren. Neem bijvoorbeeld de bedrijfsnaam, contactgegevens, jouw slogan of een persoonlijke tekst voor jouw relatie. Je hebt eindeloos veel mogelijkheden en kunt dit geheel zelf beslissen. Heb je liever wat advies? Neem dan eenvoudig contact met ons op, wij helpen jou graag verder! Parker pennen graveren niet iets voor jouw bedrijf? Wij hebben nog meer schrijfwaren! Neem bijvoorbeeld: potlodentimmermanspotloden of touchscreen pennen

Parker pennen bestellen bij De PennenBoer

Bedrukte Parker pennen kun je gemakkelijk bestellen op de website van De PennenBoer, hier staan alle soorten op. Wanneer je de juiste gevonden hebt kun je een opdracht plaatsen en je weet meteen waar je aan toe bent, je hoeft namelijk niet te wachten op een offerte. Nadat je de order geplaatst hebt, zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen om onze werkprocedure te bespreken. Indien gewenst sturen wij altijd een gratis digitale proefdruk toe. Parker pennen kopen en graveren is nog nooit zo eenvoudig geweest! De PennenBoer kan niet alleen erg snel leveren aan Nederlandse klanten, maar nu ook aan Belgische klanten. Heb je nog vragen of wil je graag advies? Bel of mail gerust! Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 08:30 en 17:00.

  • Mailadres: [email protected];
  • Telefoonnummer Nederland: +31 (0) 74 711 0211;
  • Telefoonnummer België: +32 (0) 78 48 1648.
Parker pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10