PERSOONLIJK ADVIES

Bureau accessoires bedrukken

Wanneer u bureau accessoires laat bedrukken en weggeeft aan uw relaties maakt u reclame op de plek waar de beslissingen worden gemaakt. Daarnaast geeft u praktische artikelen weg die een duidelijke functie hebben en dergelijke producten zorgen ervoor dat men vaker in aanraking komt met het bedrukte logo en uw bedrijf. Daarnaast kunt u deze bureau accessoires bedrukken en zelf gebruiken, maar ook zeer gemakkelijk aan uw relaties geven! Want u kunt immers poststukken voorzien van een markclip, notitieblokken e.d. meesturen met de post, notitieboeken en pennenhouders achterlaten bij afspraken en nog veel meer. Laat daarom bureau accessoires bedrukken en deel ze uit aan uw klanten, relaties en medewerkers!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bureau accessoires bedrukken bij De Pennenboer

Goedkope bureau accessoires moeten ondanks lage prijzen, van goede kwaliteit zijn. Bij De Pennenboer garanderen wij deze kwaliteit! Hoewel het aanbod uit zeer goedkope relatiegeschenken bestaat, staat kwaliteit hoog in het vaandel samen met topservice en snelle levering. Bedrukte bureau accessoires kunt u voor zowel uw eigen bedrijf als voor uw relaties bestellen. Het is verzorgt wanneer uw eigen bureau accessoires één geheel zijn en men bedrukte bureau accessoires heeft met het eigen bedrijfslogo. Het aanbod bureau accessoires De Pennenboer is veelzijdig en de categorie bureau accessoires omvangt dan ook verschillende promotieartikelen. Denk dan bijvoorbeeld aan onderstaande bureau accessoires die u kunt laten bedrukken.

  • Markclips, paperclips, etc.
  • Notitieblokken en notitieboeken
  • Kleefnotities
  • Klemborden
  • Pennenhouders

Bureau accessoires en andere producten bedrukken

Bureau accessoires bedrukken kan bij De Pennenboer middels verschillende technieken die tot een kwalitatief goed resultaat komen. Afhankelijk van het relatiegeschenk die bedrukt moet worden en het bijbehorende materiaal, wordt een druktechniek geselecteerd en daarmee uw logo en/of tekst op het promotieartikel aangebracht. Daarnaast ontvangt u van De Pennenboer een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventuele wijzigingen doorvoeren. Nadat deze proef goedgekeurd is ontvangt u de factuur en de betaallink. Nadat er betaald is gaan wij de bureau accessoires bedrukken. Naast bureau accessoires andere producten bedrukken? Bekijk dan bijvoorbeeld onze pennen, documentenmappen of linialen. Naast deze producten bieden wij nog veel meer aan. Bekijk ons volledige aanbod op onze website en bestel eenvoudig online!

Vragen, meer informatie of advies? Neem contact op!

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u graag advies op maat ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met De Pennenboer. Onze specialisten helpen u graag met uw vragen, maar kunnen u ook voorzien van het juiste advies. Ongeacht het product dat u wilt bedrukken wij staan voor u klaar. Daarnaast denken wij graag met u mee wanneer u een product op maat wilt laten maken. Samen met ons kunt u een prachtig relatiegeschenk of promotieartikel creëren voor uw klanten, relaties en werknemers! Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaande telefoonnummers of emailadres. Daarnaast kunt u direct contact opnemen met een medewerker via de live chat op onze website.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Bureau accessoires bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10