Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (13)
 2. 4 tot 6 werkdagen (5)
 3. 8 tot 10 werkdagen (31)
 4. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (11)
 2. 50 (24)
 3. 100 (5)
Materiaal
 1. Aluminium (2)
 2. Bamboe (1)
 3. Hout (1)
 4. Kunststof (9)
 5. Leer (2)
 6. Metaal (5)
 7. Overig (35)
 8. Papier (1)
 9. Polyester (2)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (48)
 3. 2 kleuren (31)
 4. 3 kleuren (29)
 5. 4 kleuren (29)
 6. Fullcolor (5)

Bureau accessoires

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bureau accessoires met een bedrukking is een brede groep met relatiegeschenken. Als u eens naar uw eigen bureau kijkt, dan ziet u dat daar verschillende producten zullen liggen. De meeste producten zult u, naar alle waarschijnlijkheid, dagelijks gebruiken. Al deze producten behoren tot bureau accessoires en zijn eigenlijk onmisbaar te noemen in uw werk. Bij De PennenBoer kunt u een breed assortiment aan bureau accessoires bedrukken, waaronder:

·      documentenmappen;

·      visitekaarthouders;

·      bureaustandaard;

·      weerstations;

·      klokken voor op het bureau.

Het bestellen van bedrukte bureau accessoires was nog nooit zo simpel als in de webshop van De PennenBoer. U kunt namelijk al onze bureau accessoires gewoon online bekijken en ook de prijs per product berekenen. Er wordt dan geen standaard prijs getoond, maar u kunt allerlei factoren invullen waardoor uw eigen persoonlijke prijs voor de bedrukte bureau accessoires zal worden getoond. U kunt op basis van de getoonde prijzen de bureau accessoires met een bedrukking dus erg goed vergelijken. Mocht u toch nog twijfelen over het geschikte bureau accessoire voor uw bedrijf of over de bedrukking die u wilt laten aanbrengen, dan staan de medewerkers voor De PennenBoer ook altijd voor u klaar! U kunt hen iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereiken via:

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat.

Het bedrukken van de bureau accessoires

Het bedrukken van de bureau accessoires kan bij De PennenBoer op verschillende manieren. Er zijn namelijk veel verschillende soorten bureau accessoires te bestellen in de webshop en deze kunnen niet allemaal met dezelfde bedrukkingstechniek van een bedrukking worden voorzien. Dit zou ontzettend afdoen aan de kwaliteit van de bedrukking op de bureau accessoires. De medewerkers van De PennenBoer kijken dan ook per geval naar de juiste bedrukkingstechniek voor het bedrukken van de bureau accessoires. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

·      transferdruk;

·      tampondruk;

·      zeefdruk;

·      gravering.

Naast bedrukte bureau accessoires ook nog genoeg andere relatiegeschenken!

Naast het bedrukken van bureau accessoires, kunt u bij De PennenBoer ook nog genoeg andere relatiegeschenken bedrukken voor de promotie van uw bedrijf. Kijk gerust eens rond in de webshop of klik gemakkelijk door naar onze bedrukte non woven tassen, borden & schalen en goedkope pennen!