Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Capaciteit mAh
 1. > 2000 mAh (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (2)
 3. 8 tot 10 werkdagen (23)
 4. 10 tot 15 werkdagen (13)
Minimale afname
 1. 25 (12)
 2. 50 (8)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Kunststof (10)
 2. Metaal (3)
 3. Neoprene (1)
 4. Overig (9)
 5. Polyester (2)
 6. Siliconen (2)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (33)
 3. 2 kleuren (18)
 4. 3 kleuren (18)
 5. 4 kleuren (18)
 6. Full colour (2)
 7. Fullcolor (6)
Soorten
 1. Telefoonhoesjes (1)

Telefoon en tablet

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Telefoonhoesjes bedrukken | De PennenBoer

 

De PennenBoer biedt u een ruim assortiment aan verschillende telefoonhoesjes, telefoonhouders en tablethoezen. Deze kunnen allen worden bedrukt met uw eigen handelsmerk en zijn geschikt als relatiegeschenk of om zelf gebruik van te maken. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden tegen lage prijzen aangeboden. Bij de Pennenboer heeft u keuze uit diverse producten gemaakt van verschillend materiaal. De telefoonhoesjes zijn veelal gemaakt van kunststof terwijl de tablethoezen vaak van zachter materiaal zijn gemaakt. Ook bieden wij u diverse telefoonstandaarden en waterdichte hoezen. De producten zijn verkrijgbaar tegen lage prijzen waarbij wij kwaliteit garanderen. Al uw elektronica zal met de producten van de PennenBoer naar behoren worden beschermt tegen allerlei soorten schade.

 

Online bedrukte telefoonhoesjes bestellen

 

Bij de PennenBoer kunt u terecht voor het online bestellen van diverse bedrukte telefoonhoesjes beschermhoezen voor uw tablet. Online bestellen is gemakkelijk en snel. Eerst selecteert u het product in de voor u gewenste kleur, u geeft aan hoeveel stuks u wenst te bestellen en vervolgens kunt u zelf uw logo uploaden en een keuze maken uit de verschillende bedrukkingsopties. Nadat u het gewenste artikel heeft bestelt ontvangt u eerst een drukproef zodat u kunt zien hoe de telefoonhoes of houder zal worden bedrukt. Bent u tevreden met het resultaat dan geeft u akkoord en zal aan u een betalingslink worden toegestuurd. Na betaling worden het door u gewenste aantal producten bedrukt en zal de PennenBoer de artikelen binnen 2 weken na uw bestelling bezorgen.

 

Eenvoudig online bestellen

 

Bij de PennenBoer kunt u naast bedrukte telefoon- en tablethoezen ook terecht voor vele andere relatiegeschenken zoals boodschappentassen. Zo heeft u keuze uit meer dan 50 verschillende soorten relatieschenken. Bijna ieder product kunt u laten bedrukken met het logo van uw bedrijf of met een ander logo of een speciale tekst. U heeft op deze manier een uniek cadeau geschikt om te verspreiden onder al uw bestaande klanten of juist onder nieuwe potentiële klanten. Uw werknemers zult u met veel van onze producten ook zeker blij maken. Neem een kijkje op de website van de PennenBoer en kies het relatiegeschenk dat bij uw bedrijf past. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een relatiegeschenk, neem dan gerust contact met ons op en wij adviseren u graag.