PERSOONLIJK ADVIES

Telefoon- en tablet artikelen bedrukken

Bedrukte telefoon en tablet artikelen zijn voor alle groepen inzetbaar. Iedereen beschikt namelijk wel over een telefoon en tablet en daarbij zijn accessoires onmisbaar! Bedruk de telefoon en tablet artikelen met jouw eigen bedrukking en zorg voor meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf en een leuk presentje voor je klanten en/of medewerkers.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Telefoonhoesjes of beschermhoezen voor tablets met jouw eigen handelsmerk realiseer je eenvoudig en goedkoop met de webwinkel van De PennenBoer. Middels de volgende stappen bestelt u de relatiegeschenken:

  • Stap 1: Selecteer het product en kleur die jij wilt ontvangen
  • Stap 2: Geef aan hoeveel artikelen je wenst te bestellen
  • Stap 3: Upload jouw logo en maak een keuze tussen de bedrukkingsopties
  • Stap 4: Bestel

Na het bestellen ontvang je van ons een drukproef waarin wordt aangegeven hoe jouw telefoon en tablet artikelen bedrukt worden. Wanneer je hier tevreden mee bent en hier akkoord op geeft kun je een betalingslink toegestuurd krijgen of op een andere manier betalen en na betaling gaat De PennenBoer over op het bedrukken van de relatiegeschenken.De PennenBoer probeert jouw artikelen binnen 2 weken na bestelling bij jou thuis, op kantoor of elders te bezorgen.

Telefoon en tablet artikelen

Telefoon en tablet artikelen die je in deze onlineshop tegenkomt zijn vooral hoesjes en houders. Zo vind je verschillende soorten telefoonhoesjes, telefoonhouders, laptoptassen en tablethoezen die allen van uitmuntende kwaliteit zijn en tevens voor lage prijzen te verkrijgen zijn.

De verschillende artikelen zijn over het algemeen te bestellen in de standaard kleuren blauw, wit, zwart en rood. Wanneer je uit meer kleuren kunt kiezen, dan zal dit bij het product zelf aangegeven zijn. Behalve verschillen in kleuren, zijn de accessoires ook van verscheidene materialen gemaakt. De promotieartikelen kunnen bestaan uit o.a.:

  • Microfiber
  • Kunststof
  • Neopreen
  • PVC
  • Textiel

Telefoonhoesjes zullen vaker van kunststof gemaakt zijn en tablethoezen van de zachtere materialen. Ondanks lage prijzen garanderen wij kwaliteit en zal jouw elektronica naar behoren beschermd zijn.

Bedrukken van telefoon & tablet artikelen

Telefoonhoesjes die veelal uit kunststof bestaan worden bedrukt middels technieken waar geen hitte bij vrijkomt. Microfiber, neopreen en textiel worden dikwijls met dezelfde bedrukkingsmethoden bedrukt, maar kunnen – wanneer het aantal groot genoeg is – op een andere wijze voorzien worden van een logo.

Contact met ons opnemen

Meer informatie omtrent het bedrukken van promotieartikelen kun je aanvragen bij de medewerkers van De PennenBoer via onderstaande gegevens:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

 
Zo veel meer in één webshop

Bekijk ook onze andere producten waarmee jouw logo opvalt! Zo zijn eventueel onze koptelefoons, zonnebrillen en bureau accessoires ook iets voor jou.

Telefoon- en tablet artikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10