PERSOONLIJK ADVIES

Schoudertas bedrukken

Een goedkoop bedrukte schoudertas kan u voor verscheidende gelegenheden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het weggeven van de goedkope schoudertassen met bedrukking op beurzen of andere promotie-evenementen. Hiervoor kunt u prima kiezen voor een bedrukte schoudertas van een mindere kwaliteit. Daarnaast is het ook een uitstekend relatiegeschenk dat u aan uw relaties, klanten en medewerkers kunnen geven. Zet u de schoudertas in als relatiegeschenk? Dan kunt u het beste kiezen voor het bedrukken van een zwaardere kwaliteit schoudertas. Bij De Pennenboer is het erg eenvoudig om schoudertassen te bedrukken. De Pennenboer helpt u graag en samen met ons creëert u een geweldig promotieartikel of relatiegeschenk. Laat daarom schoudertassen bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Schoudertas bedrukken en inzetten voor uw bedrijf

Goedkoop bedrukte schoudertassen vindt u bij De PennenBoer in allerlei soorten en maten. Wij hebben gekozen voor een breed assortiment, zodat ieder bedrijf zijn of haar bedrukte schoudertas kan vinden. Hierboven staat ons volledige aanbod schoudertassen die u kunt bedrukken. Wanneer u de gewenste schoudertas heeft gevonden, dan moet u enkel nog de gevraagde gegevens invullen en de gewenste bedrukking uploaden. Zodra u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u binnen 48 uur een gratis digitale proefdruk. Dan kunt u alvast het resultaat zien. Wanneer u nog aanpassingen wilt doorvoeren is dat zeker mogelijk. Want wij gaan uw schoudertassen bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit en weet u zeker dat de bedrukte schoudertas er goed uit ziet.  

Goedkoop bedrukte schoudertassen kunnen ook prima per post worden verstuurd naar eventuele buitenlandse relaties. Zo bereikt u een grote groep en zal door de bedrukte schoudertas uw logo zich ook in het buitenland verder verspreiden. Wilt u schoudertassen laten bedrukken? Bekijk dan het assortiment hierboven en bestel de gewenste schoudertassen eenvoudig bij De Pennenboer!

Schoudertassen bedrukken bij De Pennenboer

Een schoudertas bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam kan met een zeefdruk of een transferdruk. Een transferdruk wordt aangebracht onder een hoge temperatuur, terwijl een zeefdruk wordt aangebracht met Uv-licht. Beide bedrukkingstechnieken zijn van een goede kwaliteit. Onze specialisten zorgen ervoor dat de bedrukte schoudertassen er goed uit komen te zien.  De keuze tussen deze twee technieken hangt onder andere van de volgende aspecten af:

  • Grootte van de bedrukking;
  • Afmetingen van de uitgekozen schoudertas;
  • De geselecteerde kleuren. 

Een schoudertas bedrukken kan op veel verschillende manieren. Denk eens aan uw logo, bedrijfsnaam, slogan, tekst etc. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bepaalde afbeelding te laten bedrukken. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Uiteraard kunt u ook een combinatie maken. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam met uw contactgegevens op de schoudertas bedrukken. Schoudertassen bedrukken en bestellen is erg eenvoudig bij De PennenBoer. Daarnaast garanderen wij uitstekende kwaliteit schoudertassen tegen scherpe prijzen.

Andere geschenken bedrukken of meer informatie ontvangen? Neem contact op!

Door een schoudertas te bedrukken kunt u veel mensen bereiken en daarmee uw naamsbekendheid vergroten. Het bedrukken van schoudertassen biedt vele mogelijkheden en kan daardoor op veel verschillende momenten kunnen worden ingezet. Zijn bedrukte schoudertassen toch niet de juiste geschenken voor uw relaties, klanten of evenementen? Geen zorgen, wij bieden nog veel meer geschenken aan die u kunt bedrukken! Bekijk bijvoorbeeld onze klokken, snoepgoed, promotieartikelen of katoenen tassen. Dankzij ons ruime assortiment kan vrijwel elk bedrijf de juiste relatiegeschenken en promotieartikelen vinden. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Heeft u vragen over schoudertassen bedrukken of over de schoudertas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Schoudertas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8