Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Korte hengsels (1)
 2. Lange hengsels (5)
Kwaliteit katoenen tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (7)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (6)
 2. 4 tot 6 werkdagen (8)
 3. 5 tot 7 werkdagen (4)
 4. 8 tot 10 werkdagen (20)
 5. 10 tot 15 werkdagen (17)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (3)
 3. 100 (12)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Leer (1)
 3. Microfibre (1)
 4. Overig (4)
 5. Polyester (16)
 6. Vilt (1)
Bedrukking
 1. (2)
 2. 1 kleur (42)
 3. 2 kleuren (34)
 4. 3 kleuren (33)
 5. 4 kleuren (33)
 6. Fullcolor (3)
non woven tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 50 gr/m²) (7)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (1)

Schoudertassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkoop bedrukte schoudertassen vindt u bij De PennenBoer in allerlei soorten en maten. Wij hebben gekozen voor een breed assortiment, zodat ieder bedrijf zijn of haar bedrukte schoudertas kan vinden. Bovenstaand kunt u alle uitvoeringen bekijken, waarna u per uitvoering apart een berekening kunt uitvoeren. Hierdoor kunt u precies binnen uw budget blijven en zijn er geen verrassingen achteraf. Het enige wat u na het kiezen van de juiste goedkope schoudertas nog hoeft te doen is het invullen van uw gegevens en het uploaden van de gewenste bedrukking. Hierna kunt u op ''bestellen'' klikken en ontvangt u binnen 48 uur een digitale proefdruk om alvast het eindresultaat te kunnen bekijken. Op deze digitale proefdruk staat namelijk uw uitgekozen goedkope schoudertas in combinatie met de gewenste bedrukking afgebeeld.

Goedkope schoudertas & weggeven

Een goedkoop bedrukte schoudertas kan u voor verscheidende gelegenheden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het weggeven van de goedkope schoudertassen met bedrukking op beurzen of andere promotie-evenementen. Bij deze doeleinden kunt u prima voor een wat lichtere kwaliteit kiezen. Andere mogelijkheden zijn het persoonlijk overhandigen aan goede relaties en/of klanten, hiervoor kunt u het beste een zwaardere kwaliteit schoudertas met bedrukking uitzoeken.

Goedkoop bedrukte schoudertassen kunnen ook prima per post worden verstuurd naar eventuele buitenlandse relaties. Zo bereikt u een grote groep en zal door de bedrukte schoudertas uw logo zich ook in het buitenland verder verspreiden.

Schoudertassen bedrukken

Een schoudertas bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam kan met een zeefdruk of een transferdruk. Een transferdruk wordt aangebracht onder een hoge temperatuur, terwijl een zeefdruk wordt aangebracht met Uv-licht. Beide bedrukkingstechnieken zijn van een goede kwaliteit en de keuze tussen deze twee technieken hangt onder andere van de volgende aspecten af:

 • grootte bedrukking;
 • afmetingen uitgekozen schoudertas;
 • kleurgebruik. 

Een schoudertas bedrukken kan met verscheidene soorten tekst. Denk eens aan uw logo, bedrijfsnaam, slogan, etc. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bepaalde afbeelding te laten bedrukken. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.Een bedrukte schoudertas bestelt u dus eenvoudig bij De PennenBoer. Wij garanderen een lage prijs tegenvover een goede kwaliteit. 

Meer informatie?

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de schoudertas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Andere goedkope relatiegeschenken bekijken? Kijk dan bij computer & telefonie, klokken en snoepgoed!