Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (24)
Minimale afname
 1. 100 (24)
Materiaal
 1. Katoen (1)
 2. Nylon (4)
 3. Overig (1)
 4. Polyester (18)
Bedrukking
 1. 1 kleur (24)
 2. 2 kleuren (24)
 3. 3 kleuren (24)
 4. 4 kleuren (24)

Jassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkope jassen bedrukken met handelsnaam is vanzelfsprekend mogelijk bij De PennenBoer. Via onze webshop bestelt u gemakkelijk allerlei verscheidene relatiegeschenken, zonder dat u hiervoor door verschillende catalogi hoeft te bladeren. U kunt vanachter uw eigen bureau op uw gemak al onze soorten relatiegeschenken, waaronder onze goedkope jassen met bedrukking bekijken en daarna eenvoudig bestellen. Verschillende soorten relatiegeschenken kunnen in één keer worden afgerekend en u kunt gewoon online betalen.

Goedkoop bedrukte jassen zijn eigenlijk een promotie voor uw eigen bedrijf. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf er verzorgt en professioneel uitziet. Vanzelfsprekend kunt u de goedkoop bedrukte jassen ook weggeven aan relaties en andere belangrijke personen voor uw bedrijf. Er zijn verschillende soorten goedkope jassen met bedrukking, hierbij kunt u denken aan:

 • bodywarmers;
 • regenuitvoeringen;
 • fleece uitvoeringen.

Een goedkoop bedruktejas beschermt tegen de kou en is zeer handig in gebruik. In een bedrukte jas zitten zakken waar dingen in kunnen worden bewaard. Met dit relatiegeschenk creëert u veel naamsbekendheid. Als u een kleur uitkiest waar uw bedrukking goed op uitkomt zal deze extra goed opvallen. Zo creëert u een uniek beeld en zal de bedrukking goed opvallen.

Jassen bedrukken

Jassen bedrukken kan gewoon met een zeefdruk of een transferdruk. Beide technieken bedrukken met meerdere kleuren, waardoor u voor een kleurrijke bedrukking kunt kiezen. Jassen kunnen naast te worden bedrukt met onze bedrukkingstechnieken, ook worden geborduurd. Een borduring is erg chique en kan zowel aan de voor- als achterzijde worden geplaatst. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat door het aanbrengen van een borduring, de goedkope jas met bedrukking niet meer helemaal waterdicht is. Dit komt omdat er gebruikt wordt gemaakt van steken die door de jas heen gaan en er dus hele kleine gaatjes ontstaan. Als u echter alleen een kleine borduring aan de voorkant van de goedkope jas laat aanbrengen, kan deze nog prima in de regen worden gedragen.

Goedkoop bedrukte jassen bestelt u dus gewoon bij De PennenBoer. Voor vragen of extra informatie neemt u contact op via onderstaande gegevens. Beide telefoonnummers zijn iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken. Een e-mail sturen kan natuurlijk altijd.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Meer textiel?

Kijk voor meer textiel bij schorten, sjaals en stropdassen!