PERSOONLIJK ADVIES

Jas bedrukken

Door goedkoop jassen bedrukken kunt u uw eigen bedrijf goed promoten. Daarnaast zorgt het er ook voor dat uw bedrijf er verzorgd en professioneel uitziet. Uiteraard kunt u de goedkoop bedrukte jas ook weggeven aan uw relaties, klanten of werknemers. Laat de jassen bedrukken met logo of bedrijfsnaam en deel ze uit. Wanneer u de jas laat bedrukken bij De Pennenboer, dan maken wij een gratis digitale proefdruk voor u. Hierdoor kunt u het resultaat zien en eventueel nog wat wijzigen. Laat u uw werknemers rondlopen in bedrukte jassen met logo? Dan kunnen zij direct reclame maken voor uw bedrijf. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken en kennis laten maken met uw bedrijf. Een ideaal promotieartikel dus!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Jassen laten bedrukken met logo ter promotie

Jassen bedrukken met logo of bedrijfsnaam is vanzelfsprekend mogelijk bij De Pennenboer. Dankzij ons uitgebreide aanbod jassen kunt u voor elke gelegenheid en werknemer een geschikte jas laten bedrukken. Daarnaast bieden wij uiteraard ook veel variatie in kleur en andere mogelijkheden. Bij De Pennenboer bieden wij bijvoorbeeld verschillende soorten jassen die u kunt laten bedrukken. Wij bieden onder andere:

  • bodywarmers;
  • regenuitvoeringen;
  • fleece uitvoeringen.

Wilt u een jas bedrukken voor uw werknemers? Dan heeft u ontzettend veel keuze. Want u moet rekening houden met de plek van de bedrukking, de grote van de bedrukking, de kleuren van de bedrukking en de jas en zo zijn er nog meer keuzes. Wanneer u het wilt kunt u om advies vragen aan onze specialisten, zij helpen u graag verder. Dankzij een goedkoop bedrukte jas wordt diegene beschermt tegen de kou, maar wordt er direct reclame gemaakt door middel van de bedrukking. Kiest u een kleur van de jas waardoor uw bedrukking goed naar voren komt? Dan valt de bedrukking nog beter op! Zo creëert u een uniek beeld en zal de bedrukking goed opvallen.

Jas bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u een jas bedrukken bij De Pennenboer? Dan kunnen wij de jassen bedrukken door middel van een zeefdruk of transferdruk. Bij beide technieken is het mogelijk om meerdere kleuren op de jas te bedrukken. Daarnaast is het mogelijk om de jassen te borduren. Een jas borduren is erg chique en kan zowel aan de voor- als achterkant. Echter moet u er wel rekening mee houden dat door een jas te borduren, de jas niet meer volledig waterdicht zal zijn. Dit komt omdat er gebruikt wordt gemaakt van steken die door de jas heen gaan en er dus hele kleine gaatjes ontstaan. Laat u een klein ontwerp aan de voorkant van de jas borduren? Dan kan de jas nog prima in de regen worden gedragen.

Is een jas bedrukken of borduren niet iets voor uw bedrijf? Dan bieden wij ook nog diverse andere promotieartikelen en relatiegeschenken aan. Zoekt u andere textiel producten? Dan bieden wij bijvoorbeeld sjaals, petten, handdoeken en schorten. Daarnaast bieden wij nog veel andere producten aan. Bekijk ons volledige aanbod op onze site en bestel eenvoudig online!

Vragen, meer informatie of advies? Neem contact met ons op!

Goedkoop bedrukte jassen bestelt u dus gewoon bij De Pennenboer. Daarnaast bieden wij diverse andere producten aan die wij voor u kunnen bedrukken. Samen met De Pennenboer kunt u prachtige promotieartikelen en relatiegeschenken samenstellen. Heeft u vragen, wilt extra informatie of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. Beide telefoonnummers zijn iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken. Een e-mail sturen kan natuurlijk altijd. Daarnaast kunt u ook direct contact opnemen met één van onze werknemers door middel van de live chat op de website.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Jas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10