PERSOONLIJK ADVIES

Jassen bedrukken

Goedkoop jassen bedrukken kunt u overwegen als promotie van uw eigen bedrijf. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf er verzorgd en professioneel uitziet. Vanzelfsprekend kunt u de goedkoop bedrukte jassen ook weggeven aan relaties en andere belangrijke personen voor uw bedrijf. De jassen kunt u laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo. Wij maken gratis een digitaal voorstel voor u. Wanneer u uw werknemers laat rondlopen in de bedrukte jassen, dan kunnen zij direct reclame maken voor uw bedrijf. Hierdoor vallen er veel mensen te bereiken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte jassen als promotie

Goedkope jassen bedrukking met handelsnaam is vanzelfsprekend mogelijk bij De PennenBoer. Via onze webshop bestelt u gemakkelijk allerlei verscheidene relatiegeschenken, zonder dat u hiervoor door verschillende catalogi hoeft te bladeren. U kunt vanachter uw eigen bureau op uw gemak al onze soorten relatiegeschenken, waaronder onze goedkope jassen met bedrukking bekijken en daarna eenvoudig bestellen. Verschillende soorten relatiegeschenken kunnen in één keer worden afgerekend en u kunt gewoon online betalen.

Er zijn verschillende soorten goedkope jassen met bedrukking, hierbij kunt u denken aan:

  • bodywarmers;
  • regenuitvoeringen;
  • fleece uitvoeringen.

Een goedkoop bedrukte jas beschermt tegen de kou en is zeer handig in gebruik. In een bedrukte jas zitten zakken waar dingen in kunnen worden bewaard. Met dit relatiegeschenk creëert u veel naamsbekendheid. Als u een kleur uitkiest waar uw bedrukking goed op uitkomt zal deze extra goed opvallen. Zo creëert u een uniek beeld en zal de bedrukking goed opvallen.

Jassen bedrukt door De PennenBoer

Jassen bedrukken kan gewoon met een zeefdruk of een transferdruk. Beide technieken bedrukken met meerdere kleuren, waardoor u voor een kleurrijke bedrukking kunt kiezen. Jassen kunnen naast te worden bedrukt met onze bedrukkingstechnieken, ook worden geborduurd. Een borduring is erg chique en kan zowel aan de voor- als achterzijde worden geplaatst. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat door het aanbrengen van een borduring, de goedkope jas met bedrukking niet meer helemaal waterdicht is. Dit komt omdat er gebruikt wordt gemaakt van steken die door de jas heen gaan en er dus hele kleine gaatjes ontstaan. Als u echter alleen een kleine borduring aan de voorkant van de goedkope jas laat aanbrengen, kan deze nog prima in de regen worden gedragen.

Contact opnemen

Goedkoop bedrukte jassen bestelt u dus gewoon bij De PennenBoer. Voor vragen of extra informatie neemt u contact op via onderstaande gegevens. Beide telefoonnummers zijn iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken. Een e-mail sturen kan natuurlijk altijd.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Meer textiel?

Kijk voor meer textiel bij schortensjaals en T-shirts!

Jassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8