PERSOONLIJK ADVIES

Rolmaten bedrukken

Rolmaten bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp, dat kan bij De PennenBoer. Hoe leuk is het om jouw vakmannen op stap te sturen met hun eigen bedrukte rolmaat. De PennenBoer heeft veel verschillende rolmaten die bedrukt kunnen worden naar uw wensen. Er is veel mogelijk, er is ook iets dat bij uw huisstijl past! Daarnaast kunt u ook uw relaties, klanten en medewerkers verrassen met een bedrukte rolmaat. Want ook wanneer er ergens tijd geklust wordt kan een rolmaat goed gebruikt worden. Wilt u rolmaten bedrukken en uitdelen aan diverse doelgroepen? De PennenBoer kan u daarbij helpen. Wij bieden een uitgebreid aanbod van uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij rolmaten in verschillende prijsklassen. Hierdoor is er voor elk bedrijf en elke doelgroep wel een geschikt rolmaat om te bedrukken. Bekijk en bestel de rolmaten eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Rolmaten bedrukken voor de klussers

Rolmaten worden niet alleen door vakmannen of mensen in de bouw gebruikt. Want bij veel mensen thuis ligt er ook ergens wel een rolmaat in een gereedschapskist. Omdat het geschenk door vrijwel iedereen wel gebruikt wordt is het een uitstekend relatiegeschenk. Door de rolmaat te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam heeft u een mooi geschenk waarmee uw bedrijf naar voren kan komen. Rolmaten of meetlinten bedrukken zijn daarom een uitstekend geschenk voor alle klussers, maar ook voor de verschillende huishoudens. Kortom een meetlint bedrukken kan breed worden ingezet. Wilt u meetlinten of rolmaten bedrukken? Dan kan De PennenBoer u daarbij helpen! Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze website en bestel de gewenste rolmaat eenvoudig online! Elke keer wanneer de bedrukte rolmaat naar voren komt, wordt uw bedrijf weer gezien.

Rolmaat personaliseren en andere geschenken voor een mooi pakket

Rolmaten zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar. Er zijn grote rolmaten die vooral door timmermannen gebuikt worden of rolmaten die een stuk kleiner zijn en in iemands broekzak passen. Daarom kunt u de rolmaat personaliseren voor de gewenste doelgroep. Wij bieden de rolmaten in verschillende maten van 1 tot 5 meter. Bedenk daarom wat de wensen zijn voor uw doelgroep en waar zij behoefte aan hebben in een rolmaat. Wilt u de rolmaat personaliseren voor een bepaalde doelgroep? Dan kunt u ook kiezen voor een persoonlijke boodschap of een gerichte tekst / bedrukking. Wilt u naast de rolmaat nog wat anders geven? De rolbanden zijn ook leuk te combineren met andere producten die nodig zijn in de bouw. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld timmermanspotloden laten bedrukken, bedrukte duimstokken erbij voegen of een handige multi-tool bedrukken en toevoegen aan het pakket. Dan heeft u verschillende geschenken samengebracht in één mooi pakket!

Heeft u vragen? Wilt u advies? Neem contact met ons op!

Door de diverse keuzes die u kunt maken bij het bedrukken van rolmaten en meetlinten kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Wanneer u vragen heeft of advies wilt ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen via de chat, ons telefoonnummer of mailadres! Zijn meetlinten of rolmaten bedrukken niet het geschenk dat u zoekt voor uw bedrijf? Geen zorgen, want De PennenBoer biedt nog veel meer mogelijkheden! Bekijk bijvoorbeeld onze katoenen tassen, laat mokken bedrukken voor in de kantine of kies ervoor om bier- en wijnglazen te bedrukken voor een jubileum of ander feest. Daarnaast bieden wij nog veel meer geschenken. Laat u geschenken bedrukken bij De PennenBoer? Dan kunt u een gratis digitale proefdruk ontvangen. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren, want wij gaan de geschenken pas bedrukken wanneer u akkoord gaat.

Rolmaten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10