PERSOONLIJK ADVIES

Rolmaten bedrukken

Rolmaten bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp, bij de Pennenboer bent u aan het juiste adres. Hoe leuk is het om jouw vakmannen op stap te sturen met hun eigen bedrukte rolmaat. De Pennenboer heeft veel verschillende rolmaten die bedrukt kunnen worden naar uw wensen. Er is veel mogelijk, er is ook iets dat bij uw huisstijl past! Daarnaast kunt u ook uw relaties, klanten en medewerkers verrassen met een bedrukte rolmaat. Want ook wanneer er ergens tijd geklust wordt kan een rolmaat goed gebruikt worden. Wilt u rolmaten bedrukken en uitdelen aan diverse doelgroepen? De Pennenboer kan u daarbij helpen. Wij bieden een uitgebreid aanbod van uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij rolmaten in verschillende prijsklassen. Hierdoor is er voor elk bedrijf en elke doelgroep wel een geschikt rolmaat om te bedrukken. Bekijk en bestel de rolmaten eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Niet alleen voor vakmannen rolmaten laten bedrukken

Rolmaten worden niet alleen door vakmannen of mensen in de bouw gebruikt. In ieder huis is het handig om er een te hebben liggen. Toch heeft lang niet iedereen een rolmaat in huis. Meestal worden ze pas gekocht op het moment dat er één nodig is. U kunt ze voor zijn! Laat rolmaten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp. Hierdoor kunt u een mooi geschenk weggeven, maar ook nog eens een geschenk dat goed van pas zal komen. Op deze manier maakt u reclame voor uw bedrijf. Rolmaten of meetlinten bedrukken biedt dus niet alleen een functie voor uw zakelijke relaties, zoals de vakmannen, maar kan ook goed ingezet worden bij huishoudens. Kortom een meetlint bedrukken kan breed worden ingezet. Wilt u de meetlinten of rolmaten bedrukken? Dan kan De Pennenboer u daarbij helpen! Bestel de gewenste rolmaat eenvoudig via onze website.

Rolmaat personaliseren en bedrukken in verschillende maten

Rolmaten zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar. Er zijn grote rolmaten die vooral door timmermannen gebuikt worden of rolmaten die een stuk kleiner zijn en in iemands broekzak passen. Deze worden vaak gebruikt bij beroepen die geen verband hebben met de bouw, bijvoorbeeld in het ziekenhuis. Daarom kunt u de rolmaat personaliseren voor de gewenste doelgroep. Wij bieden de rolmaten in verschillende maten van 1 tot 5 meter. Bedenk daarom wat de wensen zijn voor uw doelgroep en waar zij behoefte aan hebben in een rolmaat. Wanneer u dat in kaart heeft kunt u de betreffende rolmaat laten bedrukken. Wilt u de rolmaat personaliseren? Dan kunt u ook kiezen voor een persoonlijke boodschap of een gerichte tekst / bedrukking. Wilt u naast de rolmaat nog wat anders geven? De rolbanden zijn ook leuk te combineren met andere producten die nodig zijn in de bouw. Zoals timmermanspotlodenmulti-tools en duimstokken.

Heeft u vragen? Of wilt u advies? Neem contact op!

Door het uitgebreide aanbod of door de hoeveelheid doelgroepen die u met bedrukte rolmaten kunt bereiken, kan het maken van een keuze lastig zijn. Wanneer u vragen heeft, meer informatie wilt ontvangen of advies wilt krijgen, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag en kunnen al uw vragen beantwoorden. Laat u rolmaten bedrukken bij De Pennenboer? Dan ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren, want wij gaan de rolmaten pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Heeft u hulp nodig bij iets of heeft u een vraag, onze medewerkers helpen u graag. Neem contact op via de chat op de site, bel naar 074 – 711 0211 of mail naar [email protected]. Zelf kunt u ook makkelijk via de website uw gekozen product bestellen. Vul de gevraagde gegevens in en wij gaan voor u aan de slag!

Rolmaten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9