PERSOONLIJK ADVIES

Rolmaten bedrukken

Rolmaten bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp, bij de Pennenboer bent u aan het juiste adres. Hoe leuk is het om jouw vakmannen op stap te sturen met hun eigen bedrukte rolmaat. De Pennenboer heeft veel verschillende rolmaten die bedrukt kunnen worden naar uw wensen. Er is veel mogelijk, er is ook iets dat bij uw huisstijl past!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Niet alleen voor vakmannen

Rolmaten worden niet alleen door vakmannen of mensen in de bouw gebruikt. In ieder huis is het handig om er een te hebben liggen. Toch heeft lang niet iedereen een rolbandmaat in huis. Meestal worden ze pas gekocht op het moment dat er één nodig is. U kunt ze voor zijn! Laat rolmaten met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp bedrukken, geef ze weg als geschenk. Op deze manier maakt u voor uw bedrijf reclame. De ontvanger zal de bedrukte rolmaten niet zomaar weggooien, het is een bruikbaar geschenk.

 

Verschillende maten

Rolmaten zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar. Er zijn grote rolmaten die vooral door timmermannen gebuikt worden. Er zijn ook rolmaten die een stuk kleiner zijn en die in iemands broekzak passen. Deze worden vaak gebruikt bij beroepen die geen verband hebben met de bouw, bijvoorbeeld in het ziekenhuis. De Pennenboer heeft veel verschillende maten:

  • 1 meter;
  • 1,5 meter;
  • 2 meter;
  • 3 meter;
  • 5 meter.

De rolbanden zijn ook leuk te combineren met andere producten die nodig zijn in de bouw. Zoals timmermanspotloden, multi-tools en duimstokken. U zou uw personeel kunnen voorzien van heel veel bedrukte producten.

 

Heeft u vragen?

Heeft u hulp nodig bij iets of heeft u een vraag, onze medewerkers helpen u graag. Neem contact op via de chat op de site, bel naar 074 – 711 0211 of mail naar [email protected]. Zelf kunt u ook makkelijk via de website uw gekozen product bestellen.

Rolmaten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10