PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope tassen bedrukken

Goedkope tassen met een bedrukking zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Veel mensen vragen ons naar goedkope tassen om te bedrukken. Daarom hebben wij er een aparte categorie van gemaakt. Hier vindt u alle goedkope tassen die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, of een andere tekst of afbeelding. In deze categorie kunt u de goedkope tassen eenvoudig vergelijken met elkaar en kunt u de keuze snel maken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Het bestellen van goedkoop bedrukte tassen bij De PennenBoer

Het bestellen van uw eigen goedkope bedrukte tassen is bij De PennenBoer erg simpel. Het assortiment is eenvoudig te bekijken via de webshop en vervolgens kunt u specifiek van iedere tas de prijs berekenen met de bedrukking die u wenst en het aantal stuks. Het vergelijken is dus eenvoudig en ook het uitzoeken of u binnen budget blijft is zeer gemakkelijk.

De goedkope tassen die kunnen worden bedrukt zijn zeer verschillend, denk bijvoorbeeld aan:

Het bedrukken van de goedkope tassen bij De PennenBoer

Het bedrukken van de goedkope tassen bij De PennenBoer is erg eenvoudig te realiseren. De levertijd van De PennenBoer is zeer kort en dat betekent dus ook dat de goedkope bedrukte tassen snel kunnen worden geleverd en u deze dus snel in kunt zetten op evenementen en dergelijke. Daarnaast bedrukte De PennenBoer ook al tassen vanaf een zeer laag aantal, namelijk 25 stuks.

Bedrukkingstechnieken

Het bedrukken van goedkope tassen is mogelijk met verschillende bedrukkingstechnieken. De medewerkers van De PennenBoer weten maar al te goed hoe de goedkope tassen die u heeft uitgekozen het beste kunnen worden bedrukt. Dit is mogelijk met de volgende bedrukkingstechnieken:

  • Transferdruk;
  • Zeefdruk;
  • Borduren.

De goedkope tassen van een bedrukking voorzien gebeurt geheel onder toezicht van de medewerkers van De PennenBoer. Allereerst wordt er een digitaal voorstel ontworpen door De PennenBoer en deze ontvangt u per e-mail. Als deze vervolgens is goedgekeurd worden de goedkope tassen daadwerkelijk in productie genomen. U ontvangt deze vervolgens op het verzendadres dat is opgegeven, nadat de pro-forma factuur is voldaan.

Contact met De PennenBoer

Heeft u nog vragen over het bedrukken van de goedkope tassen of wenst u meer informatie over de werkwijze van De PennenBoer? Neem dan gerust contact op via:

Goedkope tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10