Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (4)
 2. 4 tot 6 werkdagen (1)
 3. 8 tot 10 werkdagen (14)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (16)
 2. 50 (12)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Hout (1)
 3. Kunststof (13)
 4. Metaal (4)
 5. Overig (15)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (30)
 3. 2 kleuren (15)
 4. 3 kleuren (15)
 5. 4 kleuren (15)
 6. Fullcolor (3)

Klokken

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Klokken met een bedrukking ziet u eigenlijk overal terug. Kijk maar eens goed rond in een kantoor, technische ruimte, klaslokaal, etc. Een klok met bedrukking is onmisbaar en worden dan ook vaak vergeven als relatiegeschenk aan een grote doelgroep. Wanneer de klok vervolgens bedrukt is met uw eigen logo of bedrijfsnaam, zal dit door veel mensen worden gezien. 

Klokken met een bedrukking

Klokken met een bedrukking waren nog nooit zo eenvoudig te bestellen. U hoeft geen catalogi meer door te bladeren, maar bekijkt het assortiment gewoon online in de webshop. Wilt u de klok toch liever ontvangen als sample om zo de kwaliteit en andere aspecten zelf te bekijken, dan is dit ook geen enkel probleem. Neem hiervoor gerust contact op met onze medewerkers. 

Het bedrukken van de klokken

Het bedrukken van de klokken kan helemaal op uw eigen manier. Het bedrukken bij klokken die zijn bedoeld voor promotionele doeleinden gebeurt op de wand van de klok zelf. Dat is het gedeelte waarop ook de cijfers zijn afgebeeld en waaraan de wijzers zich bevinden. De hele achterwand kan full colour worden bedrukt. Heeft u bijvoorbeeld liever niet dat er cijfers worden gedrukt, dan is dit mogelijk. Met het full colour bedrukken kunnen eigenlijk gewoon alle kleuren worden gekozen en worden gebruikt. De kleuren kunnen overlopen, etc. Er is ontzettend veel mogelijk. 

Het bedrukken van klokken moet soms ook op een manier die iets minder opvallend is, wanneer u de klokken met bedrukking bijvoorbeeld weggeeft aan vaste relaties. Zij kunnen de bedrukte klok dan prima ophangen en deze zal niet worden overschaduwd door een bedrukking. Wij kunnen deze namelijk ook gewoon aan de achterkant van de klok aanbrengen of op de rand, wanneer het materiaal hiervoor geschikt is. 

Contact met De PennenBoer

Contact met De PennenBoer kan eenvoudig en snel! U bereikt onze medewerkers iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur via: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      de live chat. 

Nog veel meer promotieartikelen om uw naamsbekendheid te vergroten!

Bij De PennenBoer hebben we nog veel meer promotieartikelen die u kunt inzetten om uw naamsbekendheid te vergroten, zoals: katoenen tassen, caps en potloden!