PERSOONLIJK ADVIES

Klokken bedrukken

In elk huis en bedrijf hangt er wel één of meerdere klokken. Zonder een klok wordt het lastig om op tijd te komen bij een afspraak. Daarom is een klok bedrukken ook een uitstekend geschenk. Want meerdere keren per dag wordt er wel naar de klok gekeken. Daardoor komt uw bedrijf ook meerdere keren per dag naar voren bij de ontvanger. Daarnaast kunnen ook andere mensen die langskomen de bedrukte klok zien. Hierdoor is een klok bedrukken een uitstekend relatiegeschenk voor uw klanten, werknemers of andere doelgroepen. Wilt u ook klokken laten bedrukken? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij kunnen klokken bedrukken tegen zeer scherpe prijzen en verzorgen altijd uitstekende kwaliteit. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop klokken bedrukken bij De Pennenboer

Goedkope klokken bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo zijn gemakkelijk weg te geven aan veel verschillende doelgroepen. Door de verschillende prijzen waarin de klokken verkrijgbaar zijn, kunt u ze eventueel ook gebruiken voor promotieacties. Denk bijvoorbeeld aan acties op social media waarbij men het geschenk kan winnen, maar ook aan andere prijsvragen om uw naamsbekendheid te vergroten. Klokken bedrukken met diverse bedrukkingen kunnen breed worden ingezet binnen uw bedrijf. Bedrukte klokken worden ook erg veel weggegeven tijdens de feestdagen, hiervoor zijn ze dan ook erg geschikt. Dan kunt u klokken bedrukken en als los geschenk weggeven, maar u kunt de bedrukte klokken ook combineren met andere geschenken. Denk bijvoorbeeld aan horloges bedrukken of kies voor een ander geschenk zoals fotolijsten bedrukken. Daarmee kunt u uw relatie helpen met andere dingen voor het interieur van de woning of kantoor. Ook zijn er nog talloze andere geschenken. Bekijk het totale aanbod eenvoudig online en bestel via onze website!

Bedrukte klokken personaliseren

Een goedkope klok kan worden bedrukt op verschillende plaatsen. Hierdoor kunt u verschillende soorten bedrukkingen combineren of diverse klokken personaliseren voor uw relaties, klanten of werknemers. Dankzij de verschillende mogelijkheden heeft u diverse keuzes die u kunt maken. U kunt klokken bedrukken en personaliseren op onder andere: 

  • wijzerplaat;
  • achterkant;
  • rand.

Een klok wordt meestal bedrukt op de wijzerplaat, omdat dit het meeste effect geeft en ook goed opvalt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de klok niet teveel te laten opvallen als u weet dat uw doelgroep daar niet van houdt. Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de rand van de klok zelf, of de achterkant te bedrukken. Deze kunt u bedrukken met uw logo, maar ook met uw bedrijfsnaam en bijvoorbeeld telefoonnummer. Kortom, u heeft diverse mogelijkheden bij klokken bedrukken en personaliseren. Wilt u klokken personaliseren? Onze specialisten kunnen u voorzien van advies op maat en helpen u graag bij het creëren van prachtige geschenken!

Vragen, opmerkingen of advies? Neem contact op!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen over klokken bedrukken? Neem dan contact met ons op. Onze werknemers staan u graag te woord en kunnen u helpen met al uw vragen en bieden advies op maat. Naast uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs bieden wij ook altijd een gratis digitale proefdruk. Daardoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog aanpassingen doorvoeren. Want wij gaan uw klokken pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Naast klokken bieden wij ook nog een divers assortiment aan andere relatiegeschenken en promotieartikelen. Bekijk bijvoorbeeld onze puzzels, paraplu’s of mutsen. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact opnemen via de onderstaande telefoonnummers of het emailadres. Daarnaast kunt u ook direct contact krijgen via de live chat op onze website.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Klokken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10