PERSOONLIJK ADVIES

Puzzels met foto bedrukken

Wilt u graag puzzels bedrukken? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment met diverse puzzels. Bekijk hier ons gehele aanbod goedkoop bedrukte puzzels en maak eenvoudig een keuze. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u eenvoudig de puzzel bestellen via de webshop. Volg eenvoudig de stappen en vul de gewenste gegevens in. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst zullen wij direct voor u aan de slag gaan. Wilt u uw klanten, relaties of werknemers verrassen met een mooi bedrukte puzzel? Laat dan puzzels met foto bedrukken bij De Pennenboer of kies voor een andere mooie bedrukking. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder! Ook kunt u puzzels personaliseren voor een extra unieke en persoonlijker cadeau. We bespreken graag de mogelijkheden!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop puzzels bedrukken en uitdelen

Wanneer u puzzels laat bedrukken, dan bieden de bedrukte puzzels veel mogelijkheden aan u als bedrijf. Want ze kunnen namelijk worden weggegeven aan de doelgroep die u graag wilt bereiken. Ondanks dat de puzzels in verschillende maten te verkrijgen zijn, kunnen de meest eenvoudige bedrukte puzzels eenvoudig per post worden verstuurd. Hierdoor kunt u de bedrukte puzzels bij uw doelgroep aan huis leveren. Daardoor kunt u veel mensen bereiken en door middel van de bedrukte puzzels uw naamsbekendheid opbouwen. Staat u binnenkort bijvoorbeeld op een beurs, heeft u een grote meeting of andere bijeenkomst? Dan kunt u de bedrukte puzzels eenvoudig weggeven. Laat bijvoorbeeld een puzzel met foto bedrukken van de betreffende beurs of in combinatie met uw klant/relatie. Hiermee heeft u een prachtig geschenk op maat. Bij De Pennenboer geniet u van scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en een snelle levering van uw bestelling. Laat daarom puzzels bedrukken bij De Pennenboer!

Puzzels met foto bedrukken bij De Pennenboer

Een goedkope puzzel kan verscheidend worden bedrukt. Het is natuurlijk belangrijk dat u zich onderscheid van de rest, maar de bedrukking moet wel herkenbaar zijn voor mensen. Als bijvoorbeeld één kleur veel in uw huisstijl voorkomt, dan ligt het voor de hand om deze kleur ook bij het geschenk te gebruiken. Daarnaast kunt u de puzzel personaliseren door de puzzel met foto te bedrukken. Hiermee kunt u een mooi uniek geschenk maken dat opvalt. Kies bijvoorbeeld een foto dat te maken heeft met uw bedrijf en uw relaties. Of heeft u een jubileum te vieren? Laat dan een puzzel met foto bedrukken i.c.m. het jubileum. Daarnaast kunt u uiteraard ook een puzzel met logo of bedrijfsnaam bedrukken en daarbij uw huisstijl kleuren kiezen. Kortom, u heeft veel mogelijkheden wanneer u puzzels laat bedrukken bij De Pennenboer. Wilt u graag advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Advies, vragen of andere geschenken? Wij helpen graag!

Wilt u graag advies, meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem dan eenvoudig contact op met De Pennenboer via de onderstaande mogelijkheden. Vindt u een puzzel bedrukken niet een geschenk voor uw bedrijf of is het niet een geschenk voor uw doelgroep? Geen zorgen, De Pennenboer biedt nog talloze andere geschenken aan. Bekijk bijvoorbeeld onze keycords, mokken, katoenen tassen of diverse reisartikelen. Ongeacht het geschenk dat u bij ons laat bedrukken, wij bieden altijd een gratis digitale proefdruk aan. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Wij gaan uw producten pas bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Daarom bent u bij ons verzekerd van de juiste bedrukking, uitstekende kwaliteit en topservice! Daarnaast kunnen wij de bedrukte producten snel bij u afleveren. Wilt u puzzels bedrukken? Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Puzzels met foto bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10