PERSOONLIJK ADVIES

Puzzels bedrukken

U kunt hier ons gehele aanbod goedkoop bedrukte puzzels bekijken, waarna u eenvoudig een keuze maakt en de prijs van uw bestelling berekent. Als u graag meer dan een standaard bedrukking wilt, bijvoorbeeld aan twee zijdes bedrukt, dan kunt u altijd contact opnemen voor de lage prijs die wij u kunnen aanbieden. De goedkope puzzels met bedrukking kunt u bijvoorbeeld uitdelen op evenementen of via de post versturen met een mailing. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een goedkoop bedrukte puzzel bestelt u natuurlijk bij De PennenBoer. Wij staan voor:

  • goede prijzen;
  • uitstekende kwaliteit geschenken & bedrukking;
  • snelle levering.

Goedkoop puzzels bedrukken – mogelijkheden 

Goedkoop bedrukte puzzels bieden veel mogelijkheden aan u als bedrijf. Ze kunnen namelijk zeer makkelijk worden weggegeven aan de doelgroep die u graag wilt bereiken. Ondanks dat goedkope puzzels in verschillende maten te verkrijgen zijn, kunnen de meeste eenvoudig met een mailing worden meegestuurd. U kunt de gewenste doelgroep bereiken, waardoor uw bedrijf zichzelf verder zal promoten en meer naamsbekendheid opbouwt

Een goedkope puzzel met bedrukking is een echt weggevertje, die u eigenlijk aan iedereen kunt weggeven voor extra promotie. Een goedkope puzzel kan op beurzen, meetings en andere momenten worden weggegeven.

Bedrukte puzzels van De PennenBoer 

Een goedkope puzzel kan verscheidend worden bedrukt. Het is natuurlijk belangrijk dat u zich onderscheid van de rest, maar de bedrukking moet wel herkenbaar zijn voor mensen. Als bijvoorbeeld één kleur veel in uw huisstijl voorkomt, dan ligt het voor de hand om deze kleur ook bij het geschenk te gebruiken. U kunt de goedkope puzzel zelf in de veelvoorkomende kleur kiezen, maar ook de bedrukking op de goedkope puzzel. 

Goedkope puzzels kunnen op drie plekken worden bedrukt, te weten: 

  • voorkant;
  • achterkant;
  • onder de puzzel zelf .

Een goedkope puzzel kan dus onder het spelletje zelf worden bedrukt. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen dat de gebruiker uw logo moet maken, maar bijvoorbeeld ook een afbeelding die met uw bedrijf te maken heeft. Natuurlijk kunt u ook voor een goedkopere optie gaan, het bedrukken van de voor- en/of achterkant.

Neem contact op

Voor meer vragen kunt u gemakkelijk contact opnemen met De PennenBoer via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Meer in onze webshop! 

Bekijk meer in onze webshop: keycordsreisartikelen en textiel!

Puzzels bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10