PERSOONLIJK ADVIES

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Tegenwoordig zien we ze steeds vaker, de duurzame relatiegeschenken. Want het duurzaam ondernemen wordt een steeds belangrijker aspect in de bedrijfsvoering. Daarbij hoort uiteraard ook het laten bedrukken en weggeven van duurzame relatiegeschenken. Juist daarmee kunt u het aan klanten, relaties en medewerkers laten merken dat u aan duurzaamheid denkt als bedrijf. Door duurzame geschenken uit te delen onderhoudt u niet alleen de relatie met verschillende doelgroepen, maar kunt u nu dus ook de duurzaamheid binnen uw bedrijf promoten. Wilt u duurzame relatiegeschenken met logo of ander ontwerp laten bedrukken? Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 9
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 9

Duurzame relatiegeschenken bedrukken bij De PennenBoer

Wilt u duurzame geschenken laten bedrukken? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide assortiment bieden wij voor vrijwel elk bedrijf en elke doelgroep de juiste duurzame geschenken. Ook qua bedrukking zijn er allerlei mogelijkheden om uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een andere gewenste bedrukking mooi aan te brengen op de eco producten. Kies bijvoorbeeld voor eco pennen, kies bijvoorbeeld voor katoenen tassen of andere duurzame tassen. De bedrukte duurzame geschenken hebben allemaal als voordeel dat ze ecologisch verantwoord zijn, iets wat helemaal past binnen deze tijd! Staat u binnenkort op een beurs of bij een evenement? Dan kunt u duurzame relatiegeschenken met logo bedrukken en uitdelen aan de bezoekers. Daarmee is het mogelijk om uw naamsbekendheid uit te breiden, maar ook om te laten zien dat uw bedrijf duurzaam onderneemt.

Duurzame relatiegeschenken bedrukken op verschillende manieren

Duurzame relatiegeschenken voorzien van een bedrukking is op verschillende manieren mogelijk. Dit is afhankelijk van het product dat u wilt bedrukken en het materiaal waar het product van gemaakt is. Bij De PennenBoer maken we onder andere gebruik van de volgende bedrukkingstechnieken bij onze duurzame geschenken. Transferdruk, zeefdruk, tampondruk en gravering. Bij vrijwel alle soorten bedrukkingstechnieken is het mogelijk om meerdere kleuren of full colour te bedrukken. Hierdoor heeft u vele mogelijkheden bij het bedrukken van de duurzame relatiegeschenken. Daarnaast kunt u ook duurzame relatiegeschenken met logo bedrukken en het logo er echt uit te laten springen door een goede kleurcombinatie uit te zoeken. Wanneer u duurzame geschenken laat bedrukken dan kiezen onze specialisten de juiste bedrukkingstechniek om uw bedrukking in topkwaliteit op het duurzame geschenk te bedrukken.

Andere geschenken bedrukken of contact openemen?

Bij De PennenBoer ontvangt u na het plaatsen van een bestelling altijd eerst een digitaal voorstel. Hierop is het duurzame geschenk met bedrukking te zien en kunt u, wanneer gewenst, nog wijzigingen doorgeven. Wij gaan de duurzame geschenken pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daardoor bent u bij ons verzekerd van de juiste bedrukking. Wilt u toch nog verder kijken naar andere geschenken om te bedrukken? Bekijk dan bijvoorbeeld onze handdoeken en laat deze borduren met uw logo, laat bidons bedrukken voor de sportieve relaties of laat paraplu’s bedrukken om ervoor te zorgen dat uw medewerkers droog overkomen bij hun afspraak. Daarnaast kunt u ook onze gehele website bekijken voor de gewenste geschenken. Wilt u graag meer informatie of advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat op onze website of met onderstaande telefoonnummers en mailadressen.

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10