PERSOONLIJK ADVIES

Duurzame relatiegeschenken met bedrukking

Duurzame relatiegeschenken met bedrukking vind je in allerlei soorten en maten bij De PennenBoer. Ontdek ons assortiment eenvoudig in de webshop en neem bij vragen ook gerust contact op met onze medewerkers. Met bedrukte duurzame relatiegeschenken zet je jouw bedrijf milieubewust op de kaart! Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) was nog nooit zo makkelijk!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 9
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 9

Jouw eigen duurzame relatiegeschenken bedrukken is gemakkelijk bij De PennenBoer. Onze categorie duurzame relatiegeschenken omvat een breed assortiment aan allerlei producten zodat we zeker weten dat er een geschikt duurzaam product voor jouw bedrijf tussen zit. Ook qua bedrukking zijn er allerlei mogelijkheden om jouw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een andere gewenste bedrukking mooi aan te brengen op de eco producten.

Bedrukte duurzame relatiegeschenken - soorten

Zoals hierboven al beschreven vind je bij De PennenBoer allerlei soorten duurzame relatiegeschenken die kunnen worden bedrukt. Enkele voorbeelden zijn:

-          Pennen;

-          Tassen;

-          Keycords;

-          Potloden.

De bedrukte duurzame geschenken hebben allemaal als voordeel dat ze ecologisch verantwoord zijn, iets wat helemaal past binnen deze tijd! Met deze kleine aanpassing in productkeuze, maak je een groot verschil voor het milieu. Dit zal ook bij jouw klanten niet onopgemerkt blijven. Duurzame relatiegeschenken met een bedrukking passen bijvoorbeeld ook erg goed bij een duurzame strategie of een evenement waar veel bezoekers naartoe komen.

Het bedrukken van duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken voorzien van een bedrukking is op verschillende manieren mogelijk. Bij De PennenBoer kennen we onder meer de volgende bedrukkingstechnieken:

-          Transferdruk;

-          Zeefdruk;

-          Tampondruk;

-          Gravering.

Vrijwel alle bedrukkingstechnieken bieden de mogelijkheid met meerdere kleuren of zelfs full colour te werken. Dat betekent dat er dus van alles mogelijk is qua de bedrukking van jouw eco artikelen. Bij De PennenBoer ontvang je na het plaatsen van een bestelling altijd eerst een digitaal voorstel. Op het digitale voorstel is het duurzame relatiegeschenk te zien dat jij hebt uitgekozen met de bedrukking die je hebt doorgegeven. Mocht je naar aanleiding van het digitale voorstel toch niet helemaal tevreden zijn of een andere bedrukking willen proberen dan helpen de medewerkers van De PennenBoer jou daar graag bij. Je kunt ze bereiken via de online chat, maar ook per mail of via de telefoon.

- [email protected]  
- 074 - 711 0211 (NL)
- 078 - 48 1648

Toch op zoek naar iets anders?
Bij De PennenBoer hebben we natuurlijk nog veel meer relatiegeschenken die kunnen worden bedrukt met jouw logo of bedrijfsnaam. Kijk ook eens bij: handdoeken, bidons, paraplu’s.

Duurzame relatiegeschenken met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9