PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope fleece jack en bodywarmer bedrukken

Fleece is een heerlijke warme stof die het gehele jaar door gebruikt wordt. In de winter tijdens de kou en in de zomer voor de wat koudere avonden buiten. Het is een geliefde stof die bij veel mensen in goede aarde zal vallen. Bij De Pennenboer bieden wij een goede kwaliteit fleece producten met bedrukking aan tegen een goedkope prijs. Wij bieden bijvoorbeeld een fleece jack of bodywarmer die u kunt laten bedrukken of borduren. U hoeft dus geen extreme uitgaven te doen om een mooi goedkoop bedrukt fleece jack of bodywarmer in huis te halen en deze te vergeven aan de doelgroep die u wilt bereiken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Fleece jack en bodywarmer bedrukken

Goedkope fleece relatiegeschenken omvatten een grote groep met verschillende producten. U heeft als bedrijf de keuze en kunt een variant uitzoeken die bij u past. Deze kunt u gemakkelijk online bestellen, zodat u de bedrukte fleece jack en bodywarmer snel in huis heeft. Bij De Pennenboer vindt u onder andere: verschillende fleece jack en fleece bodywarmer. Onze fleece jack en bodywarmer zijn voor zowel heren als dames. Laat de fleece bodywarmer of jack bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en maak daarmee op een leuke manier reclame voor uw bedrijf.

Goedkoop bedrukte fleece jack en bodywarmers zijn te gebruiken voor veel verschillende doeleinden. Geef ze bijvoorbeeld weg op bijeenkomsten, laat uw personeel de fleece jack en bodywarmer dragen in de winkel of geef ze persoonlijk af bij een afspraak. Natuurlijk is het ook leuk om het bedrukte fleece jack of bodywarmer toe te voegen aan een bestaand pakket zoals een kerstpakket of te combineren met andere bedrukte relatiegeschenken. De Pennenboer heeft een breed assortiment geschenken, hierdoor hebben wij voor elk bedrijf wel een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk op voorraad. Bekijk ons volledige aanbod online en bestel eenvoudig via de website.

Fleece jack of bodywarmer bedrukken, borduren of graveren

Wanneer u een fleece jack of bodywarmer bij De Pennenboer wilt laten bedrukken, dan kan dit op verschillende manieren gedaan worden. De Pennenboer biedt de mogelijkheid om de fleece jack of bodywarmer te borduren, graveren of te bedrukken met een zeefdruk. Dankzij deze methoden komt de gewenste bedrukking er goed uit te zien op de fleece bodywarmer of jack. Daarom bent u bij ons verzekerd van topkwaliteit bedrukking op uw fleece jack of bodywarmer.

Fleece bedrukken met een zeefdruk is eigenlijk de standaard manier bij De Pennenboer. Op deze bedrukkingstechniek zijn de prijzen op onze website gebaseerd. Graveren geeft een speciaal effect aan een fleece bodywarmer of jack. De gravering is opvallend, maar dan in de goede zin. Bij een gravering kunt u geen gebruik maken van kleuren. Bij het borduren op goedkope fleece bodywarmer en jack kunt u wel gewoon kleuren kiezen. Hierbij hangt de prijs onder andere af van het aantal steken dat wordt gebruikt om de bedrukking tot stand te brengen. Afhankelijk van uw budget en bedrukking zullen wij samen met u de beste bedrukkingstechniek bespreken.

Meer mogelijkheden bij De Pennenboer

Bij De Pennenboer hebben wij een breed assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen. Hierdoor bieden wij veel meer dan een fleece jack of fleece bodywarmers. Wilt u nog andere fleece geschenken laten bedrukken, borduren of graveren? Dan bieden wij bijvoorbeeld ook nog fleecedekens van uitstekende kwaliteit. Wilt u een mooi pakket samenstellen? Wellicht  zijn dan onze jassensjaals en mutsen iets voor u! Hiermee kunt u een mooi pakket samenstellen voor uw relaties, klanten of werknemers! Daarnaast bieden wij nog talloze andere categorieën aan. Bekijk onze website en bestel de gewenste producten eenvoudig online!

Heeft u vragen over fleece jack, fleece bodywarmer of andere fleece geschenken bedrukken? Wilt u graag advies of meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de Pennenboer. Wij zijn te bereiken door middel van onderstaand telefoonnummer of emailadres. Daarnaast kunt u ons ook een bericht sturen in de chat op onze website. Onze werknemers helpen u graag!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Goedkope fleece jack en bodywarmer bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10