PERSOONLIJK ADVIES

Drinkflessen bedrukken

Goedkope drinkflessen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo kan eenvoudig en snel via De Pennenboer. Bedrukte drinkflessen zijn erg populair om weg te geven en te krijgen. Men kan de goedkope bedrukte drinkfles overal mee naartoe nemen en deze vullen met een drank naar keuze. Hierdoor kunnen er veel mensen bereikt worden met de bedrukte drinkflessen. Want het vergeven van bedrukte drinkflessen is dan ook zeer slim, de ontvanger zal deze mee naar buiten nemen en hierdoor zullen veel mensen de bedrukte drinkfles zien. Wilt u drinkflessen laten bedrukken? Bekijk dan ons aanbod en bestel eenvoudig via onze website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Drinkflessen bedrukken met logo

Goedkope drinkflessen met bedrukking zijn eenvoudig te bestellen in de webshop van De PennenBoer. Drinkflessen met een bedrukking zijn momenteel enorm populair. Men kan de goedkope bedrukte drinkfles namelijk overal mee naar toe nemen en deze vullen met een drank naar keuze. Het weggeven van bedrukte drinkflessen is dan ook zeer slim, men zal deze mee naar buiten nemen en hierdoor zal de bedrukte drinkfles in aanraking komen met veel mensen. U kunt de drinkflessen als relatiegeschenk gebruiken, maar ze zijn ook erg geschikt voor uw eigen werknemers. U kunt er zelfs over nadenken om de flessen te laten bedrukken met een naam zodat er geen verwarring wordt veroorzaakt. 

Een goedkope drinkfles met bedrukking is in allerlei soorten en maten te verkrijgen bij De PennenBoer. Allereerst kan de inhoud van de drinkflessen al verschillen, maar ook de vorm. Zo zijn er bijvoorbeeld drinkflessen waar fruit in gedaan kan worden, zodat er smaak kan wordt gegeven aan water of een andere drank. Tevens vindt u diverse flip n sip drinkflessen in ons assortiment en ook kunt u kiezen voor drinkflessen met een extra functie. Hierbij kunt u denken aan een drinkfles met telefoonstandaard, een speaker of een speciaal geïsoleerde drinkfles van topkwaliteit. Wanneer u heeft besloten drinkflessen te bedrukken bij De PennenBoer, ontvangt u na het plaatsen van de bestelling altijd een gratis digitale proefdruk. Deze worden verstuurd per e-mail, zodat u de mogelijkheid krijgt om het resultaat alvast digitaal te bekijken. Het is belangrijk om deze digitale proefdruk goed te controleren. Wanneer u vervolgens akkoord geeft zullen de drinkflessen in productie worden genomen en zullen deze worden bedrukt.

Drinkflessen bedrukt door De PennenBoer kopen

Het bedrukken van de drinkflessen gebeurt met veel nauwkeurigheid. Door de kennis die de medewerkers De PennenBoer de afgelopen jaren hebben opgedaan, weten zij precies hoe uw drinkfles het beste kan worden vormgegeven door middel van de bedrukking. Het enige wat u hoeft te doen is het uploaden van uw tekst of logo, waarna onze medewerkers aan de slag gaan met het bedrukken van de door u gekozen drinkflessen. Het is mogelijk om bovenstaande drinkflessen met een logo of bedrijfsnaam te laten bedrukken, maar ook met een tekst, naam of andere gegevens. Laat u inspireren door de medewerkers van De PennenBoer en vraag naar de mogelijkheden!

Drinkflessen bedrukken en nog veel meer!

Naast goedkope drinkflessen hebben wij nog veel meer goedkope promotieartikelen in ons assortiment die bedrukt kunnen worden. Denk hierbij aan bidonsbroodtrommels en nog veel meer. Over bedrukte drinkflessen en over al onze andere artikelen kunt u altijd contact opnemen met De PennenBoer. Dit is iedere werkdag mogelijk vanaf 8.30 uur. Wij helpen u graag verder!

Drinkflessen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10