Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (9)
 2. 5 tot 7 werkdagen (3)
 3. 8 tot 10 werkdagen (8)
 4. 10 tot 15 werkdagen (7)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 100 (12)
Materiaal
 1. Acryl (1)
 2. Aluminium (1)
 3. Kunststof (4)
 4. Overig (6)
 5. Polyester (1)
 6. Siliconen (1)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (21)
 3. 2 kleuren (18)
 4. 3 kleuren (18)
 5. 4 kleuren (18)
 6. Fullcolor (4)
Inhoud in ml
 1. 500 ml (3)
 2. 650 ml (4)

Drinkflessen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkope drinkflessen met bedrukking zijn eenvoudig te bestellen in de webshop van De PennenBoer. Drinkflessen met een bedrukking zijn momenteel enorm populair. Men kan de goedkope bedrukte drinkfles namelijk overal mee naar toe nemen en deze vullen met een drank naar keuze. Het vergeven van bedrukte drinkflessen is dan ook zeer slim, men zal deze mee naar buiten nemen en hierdoor zal de bedrukte drinkfles in aanraking komen met veel mensen.

Een goedkope drinkfles met bedrukking is in allerlei soorten en maten te verkrijgen bij De PennenBoer. Allereerst kan de inhoud van de drinkflessen al verschillen, maar ook de vorm van de goedkope drinkflessen. Zo zijn er bijvoorbeeld drinkflessen waar fruit in kan worden gedaan, zodat er smaak kan worden gegeven aan water of een andere drank.

Het bedrukken van de drinkflessen

Het bedrukken van de drinkflessen gebeurt met veel nauwkeurigheid. Door de kennis die de medewerkers van De PennenBoer de afgelopen jaren hebben opgedaan, weten zij precies hoe uw drinkfles het beste kan worden vormgegeven door middel van de bedrukking. Het enige dat u hoeft te doen is het uploaden van uw logo of tekst, waarna de medewerkers van De PennenBoer aan de slag gaan met het bedrukken van uw drinkflessen.

Drinkflessen bedrukken is mogelijk met een logo en een bedrijfsnaam, maar ook met een tekst. Laat u eens inspireren door de medewerkers van De PennenBoer en vraag naar de mogelijkheden!

Gratis digitale proefdruk

Bij De PennenBoer ontvangt u na het plaatsen van de bestelling altijd een gratis digitale proefdruk. Deze wordt verstuurd per e-mail en u heeft de mogelijkheid om het resultaat alvast digitaal te bekijken. Het is belangrijk om deze digitale proefdruk goed te controleren, wanneer u eenmaal akkoord geeft zullen de drinkflessen in productie worden genomen en zullen deze worden bedrukt.

Over bedrukte drinkflessen en over al onze andere artikelen kunt u altijd contact opnemen met De PennenBoer. Dit is iedere werkdag mogelijk vanaf 08:30 uur. U kunt hiervoor de volgende contactgegevens gebruiken:

Bestel ook uw andere goedkope bedrukte promotieartikelen!

De PennenBoer heeft naast goedkope drinkflessen nog veel meer goedkope promotieartikelen die bedrukt kunnen worden besteld, zoals: bidons, brillendoekjes en spaarpotten!