PERSOONLIJK ADVIES

Seizoensartikelen bedrukken

Seizoensartikelen bedrukken en weggeven als relatiegeschenk aan (potentiële) klanten of medewerkers wordt zeer veel gedaan. Hiermee speelt u in op de benodigdheden van de ontvanger en laat u merken dat u met ze meedenkt. Voor elk seizoen vindt u bij De PennenBoer specifieke seizoensartikelen. Dankzij ons uitgebreide aanbod is er voor iedereen wel een geschikt seizoensartikel te vinden. Laat u de seizoensartikelen bedrukken? Dan ziet de ontvanger bij elk gebruik van het artikel bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo voorbijkomen. Daarnaast maakt de ontvanger daarmee ook reclame voor uw bedrijf. Dit is dus ook een ideale manier voor promotionele campagnes! Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig via onze website.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 15
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 15

Uitgebreid assortiment zomerartikelen en winterartikelen

Het assortiment seizoensartikelen van De Pennenboer zijn ingedeeld in zomerartikelen en winterartikelen. Binnen de winter- en zomerartikelen hebben wij uiteraard veel variatie. Hierdoor zijn er voor elk bedrijf en elke doelgroep wel geschikte seizoensartikelen te bedrukken. Bij zomerartikelen kunt u onder andere denken aan: zonnebrillen, strandlaken of slippers. Wanneer het kouder wordt, dan deelt u natuurlijk winterartikelen uit. Wilt u winterartikelen bedrukken? Dan kunt u bij De Pennenboer onder andere kiezen uit: mutsen, paraplu’s en ijskrabbers. Ons assortiment winter- en zomerartikelen zijn nog veel breder. Bekijk daarom ons assortiment eenvoudig online en bestel de gewenste seizoensartikelen via onze website. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u graag advies ontvangen? Dan is dat zeker mogelijk!

Hoe werkt het bedrukken van seizoensartikelen?

Wanneer u een seizoensartikel heeft uitgekozen, dan kunt u deze bestellen via onze website. Hier vragen wij om enkele gegevens en kunt u uw bedrukking uploaden. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk via de e-mail. Wanneer er dan nog iets moet worden aangepast is dat zeker mogelijk. Pas nadat u akkoord geeft op de digitale proefdruk, gaan wij uw seizoensartikelen bedrukken. Hierdoor weet u zeker dat de bedrukking naar uw wens is. Daarnaast is het bij De Pennenboer mogelijk om met verschillende technieken te bedrukken. Zoals bedrukking in één tot en met vier PMS-kleuren, borduring, full colour (met digitale kleuren), gravering (met een laserstraal de bedrukking aanbrengen) of een doming (een full colour afbeelding waar een laagje epoxy hars overheen komt voor een 3D-effect). De manier van bedrukking is uiteraard afhankelijk van het seizoensartikel, de bedrukking en de grootte van de bedrukking.

Vragen, meer informatie of advies ontvangen? Neem contact met ons op!

Dankzij ons brede assortiment en diverse bedrukkingstechnieken heeft u veel mogelijkheden bij het bedrukken van seizoensartikelen. Daarnaast bieden wij ook nog diverse promotieartikelen aan. Kortom, De Pennenboer biedt eindeloos veel mogelijkheden met relatiegeschenken voor uw bedrijf op het gebied van relatiegeschenken en promotieartikelen! Wilt u meer informatie wilt ontvangen, heeft u vragen of wilt u advies op maat krijgen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder! Neem gerust contact op via de chat op onze website of via onderstaande telefoonnummers of emailadres:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Seizoensartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10