PERSOONLIJK ADVIES

Seizoensartikelen bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 14
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 14

Seizoensartikelen bedrukken en weggeven als relatiegeschenk aan (potentiële) klanten of medewerkers is zeer populair. Hiermee speelt u in op de benodigdheden van de ontvanger en laat u merken dat u met ze meedenkt. Voor elk jaargetijde vindt u bij De PennenBoer specifieke seizoensartikelen, er is voor iedereen wel iets te vinden. Laat u de seizoensartikelen bedrukken? Dan ziet de ontvanger bij elk gebruik van het artikel uw bedrijfsnaam of logo. En hij of zij maakt daarmee vanzelf reclame voor u. Dit is dus ook een ideale manier voor promotionele campagnes!

Seizoensartikelen bedrukken | assortiment

De seizoensartikelen van De PennenBoer zijn ingedeeld in winterartikelen en zomerartikelen. Bij de winterartikelen vindt u tientallen ijskrabbers, mutsen, paraplu’s en sjaals, in allerlei designs, kleuren, formaten en prijsklassen. Zoekt u een zomerartikel? Bekijk dan onze caps, frisbees, koeltassen, opblaasbare artikelen, strandartikelen, strandballen, strandlakens, strandtassen en zonnebrillen. En ook deze artikelen hebben we in allerlei varianten en prijzen. Welke kiest u?

Seizoensartikelen bedrukken | hoe werkt het bedrukken?

Heeft u een artikel uitgekozen en wilt u deze late bedrukken? Nadat u de tekst of het logo heeft geüpload en uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een digitale drukproef via e-mail. U kunt deze nog naar wens aanpassen. Pas nadat u akkoord geeft op de digitale drukproef, gaan de artikelen in productie. Wij kunnen de artikelen met verschillende technieken bedrukken, zoals bedrukking in één tot en met vier PMS-kleuren, borduring, full colour (met digitale kleuren), gravering (met een laserstraal een logo of tekst in het artikel aanbrengen) of een doming (een full colour afbeelding waar een laagje epoxy hars overheen komt, wat een 3D-effect geeft). De manier van bedrukking is afhankelijk van het artikel, de bedrukking en de grootte van de bedrukking.

Seizoensartikelen bedrukken | contact met ons opnemen

Heeft u vragen over seizoensartikelen bedrukken? Neem gerust contact op via de chat op onze website of via deze gegevens:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Seizoensartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service tegen een goede prijs

Joep van der Coelen uit Vught

9

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10