PERSOONLIJK ADVIES

Linialen bedrukken

Goedkoop bedrukte linialen zijn terug te vinden op ieder bureau in elk kantoor, en dus bedrijf. Vandaar dat wij deze geschenken met veel diversiteit aanbieden. Iedereen kent de uitspraak ‘’meten is weten’’, en met bedrukte linialen kunt u eenvoudig meten, maar ook rechte lijnen trekken en eventuele andere functionaliteiten gebruiken als deze op het geschenk aanwezig zijn.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een goedkoop bedrukte liniaal kan worden gebruikt voor een brede doelgroep, van jong tot oud. Veel kinderen gebruiken namelijk linialen om mee te tekenen en te kleuren, volwassenen gebruiken ze om rechte lijnen te trekken en objecten op te meten. U heeft dus de mogelijkheid om één geschenk te bestellen voor een zeer grote doelgroep. Dit scheel niet alleen in tijd, maar ook zeker in de kosten.

Goedkoop linialen bedrukken

Goedkoop bedrukte linialen zijn al te bestellen voor kleine prijzen. Hierdoor kunnen ze goed als promotieartikel worden gebruikt op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. Echter kunt u bij ons ook linialen met meer functionaliteiten bestellen, zoals:

•             memoblaadjes;

•             rekenmachine;

•             briefopener;

•             paperclip.

Een goedkoop bedrukte liniaal kan dus voor veel meer doeleinden worden gebruikt dan alleen opmeten of rechte lijnen trekken, als u kiest voor één van de bovenstaande uitvoeringen. Met de functionaliteiten zoals hierboven, zal de liniaal met bedrukking standaard een plek op het bureau innemen waardoor hij niet alleen veel gebruikt zal worden, maar ook door veel verschillende mensen gezien zal gaan worden. Een goedkoop bedrukte liniaal kan dus zeer goed worden aangepast aan een specifieke doelgroep door de verschillende functionaliteiten die er aan toe te voegen zijn. Ook de liniaal met bedrukking voor uw bedrijf zit hier tussen!

Online goedkope bedrukte linialen kopen bij De PennenBoer

Linialen goedkoop bedrukken, dit is één van de specialisaties van De PennenBoer. Bij ons kan een liniaal namelijk op de standaard en goedkope manier worden bedrukt, maar kan hij ook custom made worden geproduceerd. Hierbij wordt het geschenk geheel naar uw wens geproduceerd, vanaf de afmeting tot aan het kleurgebruik. Neem naast onze linialen ook eens een kijkje tussen onze keycords en ijskrabbers als u op zoek bent naar een leuk geschenk. Mocht u vragen hebben over ons assortiment, aarzel dan niet deze te stellen. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen met De PennenBoer. Dit kan via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Linialen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10