PERSOONLIJK ADVIES

Linialen bedrukken

Goedkoop bedrukte linialen zijn terug te vinden op ieder bureau in elk kantoor. Vandaar dat wij deze geschenken met veel diversiteit aanbieden. Iedereen kent de uitspraak ‘’meten is weten’’, en met bedrukte linialen kunt u eenvoudig meten, maar ook rechte lijnen trekken en eventuele andere functionaliteiten gebruiken als deze op het geschenk aanwezig zijn. Doordat de bedrukte linialen breed ingezet kunnen worden, maar ook dat het een leuk en makkelijk geschenk is om weg te geven, is het een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel. Wilt u ook linialen bedrukken en gebruiken binnen uw bedrijf? Dan kan De Pennenboer u daarbij helpen. Wij bieden een breed assortiment met verschillende linialen. Daarnaast kunt u zelf de linialen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp. Gaat u linialen bedrukken? Bestel dan eenvoudig via De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Linialen bedrukken voor diverse doelgroepen

Een goedkoop bedrukte liniaal kan worden gebruikt voor een brede doelgroep, van jong tot oud. Veel kinderen gebruiken namelijk linialen om mee te tekenen, te kleuren of op school, volwassenen gebruiken ze onder andere om rechte lijnen te trekken en objecten op te meten. U heeft dus de mogelijkheid om één geschenk te bestellen voor een zeer grote doelgroep. Daardoor hoeft u niet verschillende geschenken uit te zoeken en te bestellen, maar is het mogelijk om de linialen te bedrukken en in te zetten bij diverse doelgroepen. Hierdoor bespaart u tijd en kosten. Door linialen te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo versterkt u ook direct uw branding en naamsbekendheid. Wanneer de bedrukte liniaal gebruikt wordt kunnen andere mensen de bedrukking ook zien en kennis maken met uw bedrijf. Bekijk ons assortiment en laat linialen bedrukken bij De Pennenboer! Wij verzorgen uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Tegen een scherpe prijs linialen bedrukken bij De Pennenboer

Linialen bedrukken kan bij De Pennenboer tegen een zeer scherpe prijs. Hierdoor profiteert u niet alleen van een uitstekende kwaliteit, maar ook van een de scherpe prijs. Daardoor betaalt u nooit te veel bij De Pennenboer. Doordat u goedkoop linialen kunt bedrukken heeft u wellicht wat budget over om net wat meer te geven. Linialen bedrukken kan goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld; memoblaadjes, rekenmachines, briefopeners of wellicht een notitieblok. Een goedkoop bedrukte liniaal kan dus zeer goed worden aangepast aan een specifieke doelgroep door de verschillende functionaliteiten die er aan toe te voegen zijn. Daarnaast kunt u ook een mooi geschenk creëren door een liniaal te bedrukken en te combineren met andere geschenken. Naast de kwaliteit en scherpe prijs bieden wij ook een snelle en gegarandeerde levering. Daardoor kunt u er zeker van zijn dat de bestelde linialen ook daadwerkelijk geleverd worden binnen de afgesproken levertijd. Mocht dit echt niet lukken, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Online goedkope relatiegeschenken en promotieartikelen kopen bij De Pennenboer

Linialen goedkoop bedrukken, dit is één van de specialisaties van De Pennenboer. Bij ons kan een liniaal namelijk op de standaard en goedkope manier worden bedrukt, maar kan hij ook custom made worden geproduceerd. Hierbij linialen bedrukken geheel naar uw eigen wens, vanaf de afmeting tot aan het kleurgebruik. Daarnaast biedt De Pennenboer ook nog veel meer andere relatiegeschenken en promotieartikelen aan. Neem naast onze linialen ook eens een kijkje tussen onze keycords en ijskrabbers als u op zoek bent naar een leuk geschenk. Mocht u vragen hebben over ons assortiment, aarzel dan niet deze te stellen. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen met De Pennenboer. Daarnaast kunnen we u ook voorzien van advies op maat. Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden of via de live chat op onze website.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Linialen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10