Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 100 (3)
Materiaal
 1. Overig (2)
 2. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (5)
 2. 2 kleuren (5)
 3. 3 kleuren (5)
 4. 4 kleuren (5)
 5. Fullcolor (3)
Soorten keycords
 1. 2-kleuren (1)
 2. Met veiligheidssluiting (3)
Afmeting keycords
 1. 2 cm (4)

Keycords met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Keycords van de PennenBoer

 

Keycords of lanyards zijn een ideaal en functioneel geschenk voor zowel jong als oud. Bij de PennenBoer bestelt u verschillende keycords of lanyards die u kunt laten bedrukken met een opdruk. Als opdruk kiest u bijvoorbeeld voor het logo of de naam van uw bedrijf. De keycords zijn geschikt om cadeau te geven aan klanten maar ook om ter promotie uit te delen of uw personeel te laten dragen bijvoorbeeld op een beurs. Bij diverse gelegenheden of op de werkvloer wordt graag gebruik gemaakt van keycords. Wanneer gebruik wordt gemaakt van een keycord met uw logo of bedrijfsnaam erop wordt er steeds weer reclame gemaakt voor uw bedrijf. Ook zal dit relatiegeschenk zorgen voor een lange herinnering bij uw relatie. 

Online keycords bestellen

 

Bij de Pennenboer kunt u terecht voor een ruim assortiment aan verschillende keycords voor zeer lage prijzen. Het verschil in de keycords zit hem onder andere in de sluiting, de lengte en de clip waar iets kan worden aangehangen. Alle soorten keycords worden in verschillende kleuren aangeboden. Wanneer u een keuze heeft gemaakt in het soort keycord kunt u kiezen voor de kleur of wellicht voor verschillende kleuren. Vervolgens kunt u kiezen voor een tekst die u op de keycords wil laten drukken of u kunt een logo naar wens uploaden. De laatste stap is het bestellen van uw keycords. De PennenBoer zal u eerst een digitale proefdruk opsturen waarna een zeer snelle levering volgt. Kiest u voor de PennenBoer dan bent u zeker van een lage prijs, kwaliteit en een uitstekende service.

 

Snelle levertijd  

 

Naast keycords biedt de PennenBoer u nog vele andere relatiegeschenken geschikt om te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Alle artikelen zijn gemakkelijk online te bestellen en worden snel geleverd. Voor advies of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, service staat bij ons voorop. De relatiegeschenken worden aangeboden voor lage prijs met een uitstekende kwaliteit. Bekijk ons aanbod op de website, bestel uw bedrukte relatiegeschenken en promoot uw bedrijf! Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.