PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop waaiers bedrukken

Heerlijk op een warme zomerdag: een waaier om jezelf enige koelte toe te wapperen. Goedkoop waaiers bedrukken is zeer geliefd voor op festivals of om toe te voegen aan een strand- of vakantiepakket. Door bijvoorbeeld waaiers met logo te bedrukken kunt u op een leuke manier reclame (laten) maken voor uw bedrijf. Wanneer de bedrukte waaiers gebruikt worden komt uw logo steeds weer naar voren, waardoor u in de gedachten van de ontvanger blijft. Wilt u ook waaiers laten bedrukken? Kies hieronder uw favoriete waaier en laat de waaier bedrukken bij De Pennenboer! Wij garanderen uitstekende kwaliteit en een topservice! 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Waaiers met logo bedrukken

Op een warme zomerdag is verkoeling erg welkom. Daardoor kunt u als bedrijf uw klanten, relaties en personeelsleden een prachtig functioneel geschenk geven door waaiers te bedrukken en uit te delen. Hierdoor kunnen uw klanten, relaties en personeel zich verkoelen door de bedrukte waaier. Maar met een waaier met logo of andere bedrukking kunnen zij ook reclame voor uw bedrijf maken. Zitten zij bijvoorbeeld op het strand of gaat de bedrukte waaier mee op vakantie? Dan is de kans aanwezig dat veel mensen de waaier zullen zien. Laat daarom een waaier bedrukken met logo, bedrijfsnaam of een eigen ontwerp en deel deze uit! Doordat de waaier goed gebruikt kan worden, maar ook elk jaar weer tevoorschijn kan worden gehaald heeft u een geschenk dat voor langere tijd indruk kan maken. Wilt u ook waaiers bedrukken? Bekijk dan ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Naar eigen wens een waaier bedrukken

Wanneer u waaiers laat bedrukken bij De Pennenboer, dan kunt u dit geheel naar eigen wens laten doen. Kies eenvoudig een waaier uit ons assortiment en kies de kleuren, bedrukking en het aantal uit. Daarna vult u de gevraagde gegevens in en krijgen wij uw bestelling binnen. Aan de hand van uw bestelling maken en versturen wij u een gratis digitale proefdruk. Wanneer u akkoord gaat met de digitale proefdruk gaan wij uw waaier bedrukken. Wilt u toch nog wat veranderen, dan is dat zeker mogelijk! Daarom kunt u de waaier laten bedrukken naar uw wens bij De Pennenboer. Maar hierdoor bent u er ook van verzekerd dat de bedrukte waaier er uit komt te zien zoals u het voor ogen heeft. Gaat u uw klanten, personeel en relaties deze zomer ook verrassen met een waaier? Laat waaiers bedrukken bij De Pennenboer tegen zeer scherpe prijzen! Bekijk het aanbod en bestel nu!

Ruim aanbod relatiegeschenken en promotieartikelen

Wanneer u waaiers wilt laten bedrukken, dan zit u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden uitstekende kwaliteit en een goede service tegen zeer scherpe prijzen aan. Echter hebben wij een veel breder aanbod promotieartikelen en relatiegeschenken. Zoekt u meer zomerse geschenken? Bekijk dan bijvoorbeeld onze koeltassen of strandlakens. Wanneer u meer zoekt naar promotieartikelen voor op een beurs of bij een evenement kies dan bijvoorbeeld voor keycords of aanstekers. Voor ons volledige aanbod kunt u op onze website kijken. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch, via de mail of met het contactformulier te bereiken. Daarnaast kunt u tijdens kantooruren via de live chat met één van onze medewerkers contact leggen. Wij helpen u graag aan het perfecte geschenk!

Goedkoop waaiers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10