PERSOONLIJK ADVIES

Notitieboekjes bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Goedkope notitieboekjes laten bedrukken

Een notitieboekje goedkoop laten bedrukken kan gewoon bij De PennenBoer. Het bedrukken van notitieboekjes doen wij bijna dagelijks en dit is dan ook mogelijk op verschillende manieren. De bedrukte notitieboekjes uit ons assortiment zijn goedkoop in aanschaf en daarnaast kunt u bij ons verschillende varianten bestellen. Allereerst is er een groot verschil op te merken in de afmeting van de goedkope notitieboekjes. U kunt bijvoorbeeld een notitieboekje in A4 bestellen, maar er zijn ook kleine formaten beschikbaar, zoals A5, A6 en zelfs A7.

De notitieboekjes zijn bij De PennenBoer te bestellen in verschillende afmetingen, omdat ze vaak voor veel diverse doeleinden worden gebruikt. Het ene doeleinde vergt een groot notitieblok met bedrukking, terwijl het voor het andere doeleinde prima is om een klein notitieboekje te gebruiken. Tevens zit er ook nog verschil in het papier. Veel bedrijven kiezen voor gelinieerd papier, maar soms is het juist nodig om een bedrukt notitieboekje te bestellen met blanco papier of zelfs met geruit papier. Ook deze zijn gewoon te verkrijgen in onze webshop!

Bedrukte notitieboekjes kopen bij De PennenBoer

Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse notitieboekjes die kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. De notitieboekjes kunnen worden bedrukt met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam. De bedrukking is op verschillende manieren mogelijk en u kunt een bedrukking geheel naar wens doorgeven. Naast een logo is het dan ook mogelijk om een afbeelding of tekst erop te laten drukken. Het is dus mogelijk om een eigen ontwerp aan te brengen op het notitieboekje en deze van boven naar onder in eigen stijl van een bedrukking te voorzien. De medewerkers van De PennenBoer stellen graag een vrijblijvende digitale proefdruk voor u op, zodat u het eindresultaat alvast kunt bekijken. Wij zullen de notitieboekjes niet eerder bedrukken dan dat u goedkeuring heeft gegeven n.a.v. de proefdruk.

Snelle levertijd van notitieboekjes en andere geschenken met bedrukking

Door ons uitgebreide assortiment notitieboekjes, hebben wij voor iedere doelgroep of doeleinde een geschikt notitieboekje. Deze notitieboekjes kunt u naar wens laten bedrukken met een geheel eigen opdruk in diverse kleuren. Het leveren van de bedrukte notitieboekjes kan al erg snel bij De PennenBoer. In overleg is het namelijk al mogelijk om deze met 6 werkdagen bedrukt bij u op kantoor (of een ander afleveradres) te bezorgen.

Wij van De PennenBoer denken altijd graag met u mee en daarom kunt u ook gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Bent u toch nog op zoek naar een ander goedkoop bedrukt relatiegeschenk? Dan hebben wij nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen tegen zeer scherpe prijzen!  

Notitieboekjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goed communicatie, prima afgehandeld

Erik Gerrits uit Hoogkarspel

8

Erg tevreden!

Tom uit Roeselare

10

Snelle levering en no nonsens mentaliteit

Christian uit Hoogeveen

7

Top!

Cecil Bergacker uit Tiel

10