Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Kwaliteit handdoeken
  1. Lichte kwaliteit (vanaf 250 gr/m²) (1)
  2. Middelzware kwaliteit (vanaf 450 gr/m²) (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (2)
Minimale afname
  1. 25 (2)
Materiaal
  1. Katoen (2)
  2. Overig (2)
Bedrukking
  1. 1 kleur (4)
  2. 2 kleuren (3)
  3. 3 kleuren (1)
  4. 4 kleuren (1)

Sporthanddoeken 30x130cm

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Sporthanddoeken als relatiegeschenk

Een goede sporthanddoek is onmisbaar in ieders sporttas. Heeft u relaties of werknemers die graag sporten of heeft uw bedrijf affiniteit met sport, kies dan voor sporthanddoeken als relatiegeschenk. Deze handdoeken worden door iedere sporter gebruikt, zowel in de sportschool als na het sporten. Het geschenk komt zeker van pas en zal niet verdwijnen achter in de kast. De sporthanddoek is ook geschikt om te schenken als nieuwjaarscadeau in het kader van de goede voornemens die iedereen in het nieuwe jaar heeft. Een sporthanddoek voorzien van uw bedrijfsnaam of logo zal ervoor zorgen dat uw relatie tijdens of na het sporten positief terugdenkt aan uw bedrijf. Daarnaast zal de handdoek in de sportschool of op het sportveld ook door vele anderen worden gezien, de sporthanddoek wordt op die manier ingezet als promotiemiddel wat gratis reclame voor uw bedrijf betekent.

Bedrukte sporthanddoeken bij de Pennenboer

Bij de Pennenboer kunt u terecht voor sporthanddoeken in verschillende formaten, gemaakt van diverse materialen en in verschillende kleuren. U kunt kiezen voor een handdoek gemaakt van katoen, geschikt voor na uw training of voor na het douchen. Ook bieden wij sterk water  absorberende sporthanddoeken die tevens verkoelend werken gemaakt van Polyamide en microvezel. Daarnaast zijn er nog de handige sporthanddoekjes in een meeneemzakje die gemakkelijk zijn op te vouwen en maar weinig plaats innemen in uw sporttas. De sporthanddoeken komen in verschillende kleuren en zijn allen te bedrukken. Bent u op zoek naar een zachte handdoek met een all over full colour kwaliteitsbedrukking, dan is dit ook mogelijk. Wij bieden handdoeken die met behulp van de reactief digitale print techniek van Colaris geheel kunnen worden bedrukt. Bekijk het assortiment aan sporthanddoeken en maak uw keuze!

Andere bedrukte sportartikelen op Goedkooppennenbedrukken.nl

Naast sporthanddoeken biedt de Pennenboer ook tal van andere artikelen geschikt om cadeau te doen aan uw sportieve relaties of werknemers. Het assortiment op het gebied van sport bestaat uit bijvoorbeeld zweetbandjes en sporttassen. Daarnaast bieden wij ook andere textiel producten, zomerse geschenken, geschenken geschikt voor op kantoor en nog vele meer. Onze website biedt een overzicht aan de verschillende soorten categorieën. Iedere categorie biedt producten in verschillende prijsklassen. De artikelen kunnen allen worden bedrukt en kunt u in grote hoeveelheden bestellen. Promotieartikelen om uit te delen bestelt u bijvoorbeeld in een grote hoeveelheid maar van een luxe relatiegeschenk kunt u ook slechts een aantal stuks of één stuk bestellen. De Pennenboer biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levertijden. Heeft u vragen over het bestellen of laten bedrukken van de diverse artikelen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.