PERSOONLIJK ADVIES

Hoeden bedrukken

Met het brede en ruime assortiment van De PennenBoer heeft u altijd genoeg keuze wanneer het gaat om hoeden bedrukken. Door hoeden te bedrukken kunt u onder andere een speciaal cadeau creëren voor relaties, medewerkers en klanten. Ook kunt u hoeden laten bedrukken en inzetten op evenementen, open dagen, festivals en diverse andere gebeurtenissen. Door onze grote fabrieken worden de hoeden tijdens het productieproces heel snel verwerkt voor een lage prijs en dankzij de snelle levering heeft u de bedrukte hoeden snel in huis. Wanneer u hoeden laat bedrukken voor uw werknemers, klanten en relaties heeft u een leuk geschenk dat zij voor een lange tijd kunnen gebruiken. Daarnaast kunnen de werknemers, klanten en relaties reclame voor u maken. Wilt u hoeden laten bedrukken? Bekijk dan het aanbod van De PennenBoer en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Hoeden bedrukken bij De PennenBoer

Houden laten bedrukken die u zelf ontworpen heeft is geweldig. Bij De PennenBoer kunt u heel makkelijk hoeden bedrukken en ontwerpen. Bekijk ons aanbod en kies de gewenste hoed en voeg de gewenste bedrukking toe. Door een eigen ontwerp te creëren wordt het geschenk persoonlijker en vallen de bedrukte hoeden meer op. Uw eigen naam is een optie, een andere tekst of een logo kan ook. Vaak kiezen mensen voor een logo van hun vereniging of zetten ze er een grappige of inspirerende tekst op. Bij tekst bedrukken zijn er wel meer dan 120 verschillende lettertypen om uit te kiezen. Door de stappen te doorlopen is het mogelijk om eenvoudig hoeden te bedrukken. Ook zijn er leuke producten om erbij te geven, zoals zonnebrillen, strandballen en ijskrabbers. Met de gevarieerde seizoenartikelen zijn er altijd leuke bedrukte producten voor elk seizoen.

Breed en ruim assortiment bedrukte hoeden

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment hoeden. Deze hoeden zijn zowel voor particulieren en bedrijven geschikt. Regelmatig hebben bedrijven en verenigingen kleding nodig om een eigen logo en naam erop te zetten. Door een naam of logo van het bedrijf op de hoed te bedrukken wordt de naamsbekendheid groter. Door hoeden te laten bedrukken met de bedrijfsnaam wordt de hoed professioneler en uitstralender. Met de kwalitatieve bedrukte hoeden loopt iedereen er altijd goed bij. Bent u op zoek naar iets anders dan hoeden? Kies dan bijvoorbeeld voor onze petten, laat mutsen bedrukken voor in de koude of wintermaanden of kies voor een mooie bandana. Heeft u een hoed of ander product gekozen, dan kunt u deze eenvoudig bestellen via de website. Dan gaan wij voor u aan de slag en ontvangt u het product zo snel mogelijk op het gekozen adres!

Geschenken en promotieartikelen online kopen bij De PennenBoer

Naast de geweldige bedrukte hoeden, verkopen wij bij De PennenBoer nog veel meer andere geschenken. Met de vele promotieartikelen is uw vereniging of bedrijf zo op de kaart gezet. Het is verstandig om gratis geschenken zoals pennen, winkelwagenmuntjes of aanstekers met uw naam of logo erop aan relaties te geven. Hierdoor wordt de naamsbekendheid van uw vereniging of bedrijf alleen maar groter. Daarnaast onderhoudt en versterkt u de relatie tussen bedrijf en klant, medewerker of relatie dankzij de geschenken. Ook ontvangt u bij ons een gratis digitale proefdruk. Hierdoor zit u het resultaat alvast en kunt u altijd nog wijzigingen doorvoeren. Heeft u vragen of adviezen nodig dan kunt u ons eenvoudig bereiken op het telefoonnummer: 074 - 711 0211, kunt u ons mailen of een bericht sturen in de live chat.

Hoeden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10