PERSOONLIJK ADVIES

Hoeden bedrukken

Met het brede en ruime assortiment van De PennenBoer heeft u altijd genoeg keuze wanneer het gaat om hoeden bedrukken. Door hoeden bedrukken kunt u onder andere een speciaal cadeau creëren voor vrienden, familieleden en collega’s. Daarnaast kunnen de bedrukte hoeden gebruikt worden voor verenigingen en bedrijven. Door onze grote fabrieken worden de hoeden tijdens het productieproces heel snel verwerkt voor een lage prijs en met de snelle levering zijn de bedrukte hoeden zo geleverd. Ook kunt u voor uw klanten en relaties een mooie hoed bedrukken. Hiermee geeft u hen een leuk geschenk dat zij voor een lange tijd kunnen gebruiken. Wilt u hoeden laten bedrukken? Bekijk dan het aanbod van De Pennenboer en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Houden laten bedrukken die u zelf ontworpen heeft is geweldig. In eerste instantie is het eigenlijk heel makkelijk om zelf een hoed te ontwerpen. U kiest een hoed die bij u in de smaak valt en selecteert de bedrukking. Daarna moeten de aantallen gekozen worden, hoe meer hoeden er worden ingekocht, hoe goedkoper de prijs wordt per hoed. Door een eigen ontwerp te creëren wordt het geschenk persoonlijker en vallen de bedrukte hoeden meer op. Uw eigen naam is een optie, een andere tekst of zelfs een logo kan ook. Vaak kiezen mensen voor een logo van hun vereniging of zetten ze er een grappige of inspirerende tekst op. Bij tekst bedrukken zijn er wel meer dan 120 verschillende lettertypen om uit te kiezen. Met de paar handige stappen heeft iedereen een unieke hoed ontworpen. Ook zijn er leuke bedrukte producten om op vakantie mee te nemen, zoals zonnebrillen, strandballen en ijskrabbers. Met de gevarieerde seizoenartikelen zijn er altijd leuke bedrukte producten voor elk seizoen.

Breed en ruim assortiment bedrukte hoeden

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment hoeden. Deze hoeden zijn zowel voor particulieren en bedrijven geschikt. Regelmatig hebben bedrijven en verenigingen kleding nodig om een eigen logo en naam erop te zetten. Door een logo op een hoed te zetten wordt de vereniging makkelijker herkenbaar. Door een naam voor een bedrijf op een bedrukte hoed te zetten wordt de naamsbekendheid groter. Door hoeden te laten bedrukken met de bedrijfsnaam wordt de hoed professioneler en uitstralender. Met de kwalitatieve bedrukte hoeden loopt iedereen er altijd goed bij.

Geschenken en promotieartikelen online kopen

Naast de geweldige bedrukte hoeden, verkopen wij bij De PennenBoer nog veel meer andere geschenken. Met de vele promotieartikelen is uw vereniging of bedrijf zo op de kaart gezet. Het is verstandig om gratis geschenken zoals pennen met uw naam/logo erop aan relaties te geven, zo wordt de naamsbekendheid van de vereniging/bedrijf alleen maar groter. Elke week zijn er weekaanbiedingen van uitmuntende bedrukte producten met een lage prijs. Hou de website elke week dus goed in gaten voor leuke aanbiedingen. Heeft u vragen of adviezen nodig dan kunt u ons eenvoudig bereiken op het telefoonnummer: 074 - 711 0211.

Hoeden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10