PERSOONLIJK ADVIES

Schalen en borden bedrukken

Goedkoop borden en schalen bedrukken kan eenvoudig online bij De Pennenboer. In onze webshop kunt u namelijk het gehele aanbod te bedrukken borden en schalen bekijken. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, dan kunt u vervolgens alle stappen volgen waarna uw schalen en borden bedrukt zullen worden. De gewenste bedrukking kunt eenvoudig online uploaden. Daarnaast geven wij altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe de bedrukte borden en schalen eruit komen te zien. Wanneer u dan nog wat wilt aanpassen, dan is dat zeker mogelijk. Wij gaan uw schalen en borden pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Wilt u borden bedrukken? Bekijk dan ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Schalen en borden laten bedrukken bij De Pennenboer

Wanneer er aan borden en schalen bedrukken wordt gedacht, dan wordt dit snel gekoppeld aan de horeca. Echter zijn bedrukte borden en schalen voor veel meer gelegenheden te gebruiken. Denk onder andere aan uw eigen bedrijfskantine, bij uzelf of werknemers thuis of als onderdeel van een mooi picknickset. Kortom er zijn genoeg mogelijkheden bij het bedrukken van borden en schalen buiten de horeca om. Wilt u als bedrijf ook schalen en borden laten bedrukken? Dan kunt u bij De Pennenboer onder andere kiezen uit:

  • fruitschalen;
  • serveersets;
  • business sets;
  • picknicksets.

Wanneer u borden, schalen of ander servies laat bedrukken bij De Pennenboer, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast profiteert u ook van zeer scherpe prijzen en een uitstekende service. Wilt u borden en schalen laten bedrukken? Dan biedt De Pennenboer een uitstekend en divers assortiment voor uw doelgroepen!

Goedkope schalen & borden met bedrukking weggeven

Laat borden en schalen bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking en u creëert een mooi relatiegeschenk of promotieartikel. Daardoor is het een uitstekend geschenk voor uw relaties, werknemers en andere doelgroepen. Daarnaast kunt u de schalen en borden personaliseren met bijvoorbeeld de naam van uw werknemers, klanten of relaties. Ook kunt u de borden en schalen personaliseren in combinatie met feestdagen. Tijdens de feestdagen kunnen de bedrukte borden en schalen goed gebruikt worden door de ontvanger. De bedrukte schalen en borden vallen dankzij de bedrukking goed op.

Een goedkoop bord met bedrukking komt altijd van pas. Er kan namelijk een diner op worden geserveerd, maar ook hapjes en andere. Wanneer u borden laat bedrukken, dan scoort u vrijwel altijd goed. Vooral wanneer u ervoor kiest om het bedrukte bord te combineren met bijvoorbeeld mokken, theeglazen, koffiekopjes of andere handige geschenken voor tijdens het eten.

Kwaliteit, scherpe prijs en gratis digitale proefdruk bij alle geschenken

Laat u servies zoals schalen en borden bedrukken bij De Pennenboer? Dan bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende en snelle service. Wanneer u geschenken zoals borden laat bedrukken, dan ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Wanneer er dan nog wijzigingen moeten worden doorgevoerd is dat mogelijk. Wij gaan uw borden en schalen pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste bedrukking. Daarnaast garanderen onze specialisten een bedrukking van hoogwaardige kwaliteit. Verder zorgen wij ervoor dat de bestelde producten binnen de afgesproken periode worden geleverd.

Heeft u vragen over ons assortiment, over het bedrukken van een borden, schalen en andere geschenken of wilt u advies ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via telefoon, mail of de chat op onze website.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Schalen en borden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10