23-05-2023

anti-stress-verpleegster

Dag van de zorg

Ieder jaar op 12 mei is het de dag van de zorg. Het is goed om deze dag niet te vergeten. Het wordt ook wel de dag van de Verpleging genoemd. Het is de verjaardag van de Engelse Verpleegster Florence Nightingale. Ze is wereldberoemd. Het is de dag waarop iedereen in de zorgsector in het zonnetje gezet wordt. Natuurlijk erg belangrijk om dit goed te doen. In België wordt deze dag trouwens op de derde zondag van maart gevierd. Het is dan ook mogelijk om de zorginstellingen te bekijken. Het is een vorm van open dag om te zien wat de zorg nu eigenlijk doet. De medewerkers zelf delen hun ervaringen met elkaar op de dag van de zorg.

Een leuke attentie voor de zorgmedewerkers

Natuurlijk worden de medewerkers in de zorg extra in het zonnetje gezet. Het personeel in de zorg krijgt een attentie. De harde werkers kunnen wel een schouderklopje en steuntje in de rug gebruiken. Het is natuurlijk spijtig, dat er zoveel wordt bezuinigd in de zorg. Het is echter belangrijk om u als werkgever op deze dagen van uw beste kant te laten zien. U kunt dit doen door een leuke attentie te geven. Het is belangrijk dat de medewerkers hun passie behouden en er met volle energie tegenaan gaan. Op de dag van de zorg is het ook een traditie dat de medewerkers een attentie krijgen. Simpelweg om waardering uit te spreken en te laten zien dat ze hun werk goed doen en het niet voor niets is.

Wat kunt u geven?

Als werkgever zijn er natuurlijk vele mogelijkheden. Al snel zal u bij een professionele aanbieder van relatiegeschenken, zoals ons, uitkomen. Het is goed om samen een mooi cadeau uit te zoeken. Het kunnen verschillende cadeaus zijn of een eenvoudig enkel cadeau. Er zijn volop mogelijkheden om een mooi pakket samen te stellen of om een kleine en waardevolle attentie te geven. Neem gerust contact op met onze ervaren medewerkers en ze kijken graag welke mogelijkheden er zijn bij uw budget. Op die manier is het mogelijk om snel een succesvolle attentie te kiezen, die op de dag van de zorg kan worden gegeven.

Betrouwbaar, snel en betaalbaar

Het zijn de drie woorden die van groot belang zijn binnen ons bedrijf. We willen een betrouwbare partner zijn van u. Het is belangrijk om samen een goed geschenk uit te kiezen om daar anderen blij mee te maken. Vervolgens willen we dit op de snelst mogelijke manier klaar hebben. Het is vaak afhankelijk van de mate van personalisatie hoe snel we kunnen zijn. Voor het bedrukken van een geschenk is het belangrijk om de juiste tijd te rekenen. Het eindresultaat is immers belangrijk. Het is ook goed om te weten dat we altijd meedenken vanuit uw budget. Het is niet zo dat we het liefste alleen maar de duurste geschenken aan de man brengen. Natuurlijk doen we dat ook graag. We vinden het echter nog belangrijker om de juiste match bij de juiste doelgroep met een perfect gekozen relatiegeschenk te maken.