PERSOONLIJK ADVIES

Caps & petten bedrukken

Caps met logo zijn opvallende relatiegeschenken die voor veel verschillende doeleinden besteld kunnen worden. Afhankelijk van uw bedrijf, uw activiteiten en uw doelgroep bepaalt u waarvoor u bedrukte petten bestelt. Bezorgt uw bedrijf producten bij mensen thuis? Dan kunt u de petten toevoegen aan uw bedrijfskleding. Als u met uw organisatie veel betrokken bent bij evenementen, kunt u caps daar uitdelen. En op beurzen kunt u deze toevoegen aan goodybags en mensen meegeven. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

U kunt bedrukte caps o.a. gebruiken voor: 

  • Uw eigen uitstraling in de vorm van bedrijfskleding
  • Evenementen waar men in de vrije tijd samenkomen (concerten, festivals, etc.)
  • Beurzen waar men voor het werk bijeenkomen

Zoals u ziet zijn er genoeg momenten waar u deze hoofddeksels aan de mensen kunt schenken.

Caps bedrukken

Caps laten bedrukken bij De PennenBoer gaat met deze webwinkel zeer gemakkelijk en snel! U kunt na het selecteren van het soort pet en kleur aangeven hoe u deze bedrukt wilt hebben en ontvangt na het bestellen een proef van ons. Aan de hand van de proef kunt u controleren of de vormgeving correct is en na akkoord wordt de bestelling voorgezet. U ontvangt van ons een betaallink en factuur en na betaling worden de promotieartikelen bedrukt.

Petten bedrukken kan in veel situaties en is een van de goedkoopste technieken. Wel adviseren de werknemers van De PennenBoer u om logo’s niet over naden te plaatsen, omdat de bedrukking dan kan barsten. 

Caps borduren

Caps borduren is een kostbaardere optie, maar is voor bepaalde doelgroepen een wenselijkere techniek. Wanneer het budget het vanzelfsprekend toelaat, is het bij bijvoorbeeld bedrijfskleding verstandiger om te borduren omdat deze simpelweg langer meegaat en er verzorgder uitziet. Voor meer informatie omtrent het borduren van petten kunt u contact met ons opnemen via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Trucker caps

Trucker caps zijn speciale soorten petten die door veel mensen als modieuzer wordt gezien. De trucker cap kan herkent worden aan de achterkant die niet dicht is en dus ‘ademt’. U kunt zich voorstellen dat vooral tijdens het sporten en op warme dagen deze caps populair zijn.  Het voordeel van het bestellen van een dergelijke pet, is dat de kans groter is dat mensen deze werkelijk gaan dragen. En wanneer men de petjes dragen wordt er meer reclame gemaakt met uw logo.

Baseball caps

Baseball caps zijn net als trucker caps een specifieke soort van petten, die door veel mensen als stijlvol worden bestempelt. Deze petjes hebben één groot voordeel, en dat is dat de voorkant van de cap geen naad heeft. U kunt dus een groter logo plaatsen zonder dat deze naden raakt en dus het logo verzwakt. Dit petje gaat logischerwijs gepaard met een hogere prijs.

Een complete webwinkel!

Behalve caps heeft De PennenBoer nog veel meer textiel voor zeer lage prijzen. Misschien zijn onze tassen, polo's en jassen ook wat voor u?

Caps & petten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.