PERSOONLIJK ADVIES

Petten bedrukken

Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Dan zijn bedrukte petten en caps perfect! Caps en petten met logo zijn opvallende relatiegeschenken die voor veel verschillende doeleinden besteld kunnen worden. Door uw caps en petten te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, kunt u uw naamsbekendheid een flinke boost geven. Bezorgt uw bedrijf producten bij mensen thuis? Dan kunt u de petten toevoegen aan uw bedrijfskleding. Als u met uw organisatie veel betrokken bent bij evenementen, kunt u de bedrukte petten daar uitdelen of de petten toevoegen aan goodybags tijdens een beurs. Wilt u petten bedrukken voor uw bedrijf? Bekijk dan ons assortiment hieronder en bestel eenvoudig via onze website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Caps & petten bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u caps en petten bedrukken als relatiegeschenk? Dan vindt u bij De PennenBoer een ruim assortiment met verschillende caps en petten. Petten en caps zijn uitstekende relatiegeschenken of promotieartikelen. Omdat veel jongeren, maar ook volwassenen de petten en caps graag dragen. Daarnaast zijn ze makkelijk mee te nemen en ziet het er leuk uit. Dit maakt het weggeven van caps en petten een perfect relatiegeschenk. Als u iemand tegenkomt, kijkt u als eerste naar het gezicht. Het dragen van een cap of pet valt daarom erg op. Het is dan ook erg geschikt om caps en petten te bedrukken met uw eigen bedrijfsgegevens of logo. Wanneer de bedrukte pet of cap dan gedragen wordt zullen veel mensen uw logo of bedrijfsnaam zien. Hierdoor kunt u door de bedrukte pet en caps uw naamsbekendheid flink vergroten.

Geef uw naamsbekendheid een flinke boost door bedrukte caps en petten uit te delen. Het weggeven van bedrukte caps en petten is leuk tijdens beurzen waar men voor het werk bijeenkomen of tijdens evenementen zoals concerten en festivals. Daarnaast kunt u bedrukte caps gebruiken voor uw eigen uitstraling in de vorm van bedrijfskleding. Hiermee brengt u uw bedrijf effectief onder de aandacht. Laat daarom caps en petten bedrukken bij De Pennenboer. Onze specialisten zorgen ervoor dat de bedrukking er goed uit komt te zien.

Bedrukte pet en cap met logo

Een bedrukte pet of cap is altijd een leuk relatiegeschenk om weg te geven. Dit kunt u doen tijdens beurzen en evenementen, maar ook binnen uw eigen bedrijf als bedrijfskleding. In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten caps en petten. Want wij biedne onder andere bandana’s, hoeden en zonnekleppen. De caps en petten zijn in verschillende kleuren en met verschillende soorten sluitingen aan de achterkant te verkrijgen. Daarnaast kunt u de caps en petten al vanaf 50 stuks bij ons bestellen. Hierdoor kunt u ook voor kleine evenementen petten en caps bedrukken. Daarnaast kan het nooit kwaad om enkele bedrukte petten en caps op het kantoor te hebben. Zo kunt u (onverwacht) bezoek een mooi bedrukte pet of cap geven. Wilt u uw caps of petten personaliseren, dan kunt u deze bedrukken met uw eigen bedrijfsgegevens of logo. De gehele voorzijde van de cap of pet is te bedrukken. Wel adviseren onze werknemers u om uw logo niet over naden te plaatsen omdat de bedrukking dan kan barsten.

Omdat het bedrukken van petten en caps bij De Pennenboer zeer eenvoudig is, profiteert u van een snelle levering. U kunt na het selecteren van het soort pet en kleur aangeven hoe u deze bedrukt wilt hebben. Vervolgens ontvangt u na het bestellen een gratis digitale proefdruk van ons. Aan de hand van deze proefdruk kunt u controleren of de vormgeving correct is. Wilt u nog wat veranderen? Dan is dat geen probleem. Pas na uw akkoord gaan wij de caps en petten bedrukken. Behalve bedrukte petten heeft De PennenBoer nog veel meer textiel voor zeer lage prijzen. Misschien zijn onze tassenpolo’s of andere kledingstukken ook wel wat voor uw bedrijf.

Uitstekende service en advies op maat

Bij De PennenBoer kunt u terecht voor het bedrukken van caps en petten. Daarnaast geven wij deskundig advies en garanderen wij een snelle levering. Naast het bedrukken, kunt u de caps ook borduren. Caps borduren is een kostbaardere optie, maar is voor bepaalde doelgroepen een wenselijkere techniek. Wanneer het budget het vanzelfsprekend toelaat, is het bij bijvoorbeeld bedrijfskleding verstandiger om te borduren. Door uw bedrijfskleding te borduren ziet het er verzorgder uit en gaat het langer mee. Daarnaast kunt u caps of petten borduren voor belangrijke klanten of relaties. Hiermee laat u zien dat u een stap verder wilt zetten voor hen en spreekt u uw waardering uit. Geborduurde petten en caps geven een prachtige uitstraling en zullen zeker goed ontvangen worden.

Wilt u graag persoonlijk contact voor het ontwerpen van uw bedrukte caps en petten? Heeft u bijvoorbeeld vragen, opmerkingen of wilt u advies? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 via chat, e-mail of telefoon om uw persoonlijk advies te geven of uw vragen te beantwoorden. Onze medewerkers helpen u graag. Samen met hen kiest u de juiste petten en caps om te bedrukken en uit te delen.

Petten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10