PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bidons bedrukken

Goedkope bidons worden ook vaak drinkbussen genoemd. Bij De PennenBoer kiest u voor een goede service in combinatie met goedkope bidons die wij kunnen bedrukken. Een goedkoop bedrukte bidon is een veelgebruikt geschenk en wordt op verschillende manieren gebruikt. Terwijl de één hem gebruikt om te drinken tijdens het sporten, neemt de ander hem mee naar school of naar het werk. Omdat een goedkoop bedrukte bidon op zo veel verschillende manieren wordt gebruikt, is het geschenk geschikt voor een zeer grote doelgroep.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkope bidons met bedrukking

Goedkope bidons met bedrukking zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Allereerst is de inhoud van een goedkope bidon een punt waarop er al onderscheid kan worden gemaakt tussen de mogelijkheden in ons assortiment. Zo hebben wij onder andere:

  • 460 ml;
  • 500 ml;
  • 650 ml;
  • 700 ml;
  • 750 ml.

Een goedkope bidon met bedrukking is niet alleen in verschillende uitvoeringen qua inhoud te krijgen, maar ook het materiaal waarvan de bidons zijn gemaakt kan erg verschillen. Bij ons vindt u onder andere:

  • Kunststof;
  • RVS;
  • Aluminium;
  • Rubber coating.

Goedkoop bidons bedrukken

Goedkoop bidons bedrukken kan bij De PennenBoer. Bij ons levert u niet in op de kwaliteit van de bedrukking. Wij zorgen er altijd voor dat de bidons op de juiste manier bedrukt worden en dat uw logo, tekst of afbeelding goed uitkomt. Om kwaliteit te garanderen werken wij dan ook met digitale proeven. Deze ontvangt u voordat de bidons daadwerkelijk in productie worden genomen altijd per mail. Hierop valt de bedrukking te zien, welke digitaal is aangebracht op de bidon die u heeft uitgekozen. Er moet dan voornamelijk worden gekeken naar de positie van de bedrukking op de bidon, maar ook naar de bedrukking zelf of alles klopt. Wanneer de digitale proef akkoord wordt gegeven, zullen wij ze daadwerkelijk gaan bedrukken.

Contact met ons

Mocht u graag meer informatie willen hebben over het bedrukken van deze geschenken dan is dit altijd mogelijk. U kunt uw vragen op verschillende mogelijkheden stellen, wij zijn bereikbaar via telefoon: 074 – 711 0211 (NL) en 078 – 48 1648 (BE) en via e-mail [email protected] / [email protected].

Meer goedkope promotieartikelen!

Meer goedkope promotieartikelen zijn: sleutelhangers, spaarpotten en zweetbandjes

Goedkoop bidons bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.