Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (15)
 3. 10 tot 15 werkdagen (7)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (7)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Kunststof (1)
 3. Metaal (2)
 4. Overig (7)
Bedrukking
 1. 1 kleur (17)
 2. 2 kleuren (14)
 3. 3 kleuren (14)
 4. 4 kleuren (14)
Inhoud in ml
 1. 500 ml (7)
 2. 600 ml (3)
 3. 750 ml (5)

Bidons

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bidons bedrukken | De PennenBoer

Relatiegeschenken worden steeds populairder en worden steeds meer gebruikt als promotiemateriaal of geschenk aan klanten en partners. Vooral in de laatste jaren zien steeds meer bedrijven in dat ze doormiddel van een relatiegeschenk mensen kunnen bedanken, ook nieuwe klanten binnen halen komt hierbij kijken. Tegenwoordig is er dan ook enorm veel keuze uit verschillende relatiegeschenken, een daarvan is de bidon. Een bidon wordt gebruikt om wat uit te kunnen drinken, deze wordt vaak gebruik tijdens het sporten, bij wielrennen of mountainbiken komt dit het meeste voor. De bidon wordt niet alleen tijdens het sporten gebruikt, ook als gewone drinkfles functioneert deze prima tijdens het werk of voor op school. Een perfect relatiegeschenk, de bidon wordt overal mee naar toe genomen en zo ziet iedereen het merk, dus uw bedrijf of de bidon staan.

Bedrukte bidons online bestellen

Hoe een klein geschenk zo veel voor een bedrijf kan doen, dat is toch perfect. In onze webshop vindt u verschillende soorten bidons en drinkflessen, zo hebben we bidons met koelelementen, waterflessen met infuser voor bijvoorbeeld fruit. Ook kleine tasjes voor de bidons kunt u bij ons kopen, de bidons en bidontasjes kunt u ook nog eens eenvoudig laten bedrukken met uw eigen logo. De bidon is natuurlijk niet het enige relatiegeschenk wat u als bedrijf kunt gebruiken voor promotiemateriaal, zo zijn er nog veel meer producten die prima functioneren als relatiegeschenk. Bij De PennenBoer vindt u bijvoorbeeld schrijfwaren, textielproducten, verschillende soorten tassen en allemaal kleine handige gadgets.

Goedkoop relatiegeschenken laten bedrukken

In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan betaalbare relatiegeschenken. U kunt deze relatiegeschenken eenvoudig, goedkoop en snel laten bedrukken met een eigen opdruk, kies bijvoorbeeld voor het logo van uw bedrijf. Onze producten zijn geschikt om zo de naam van uw bedrijf bekender te maken, nieuwe klanten binnen te halen en bestaande klanten te behouden. Ook vindt u bij ons relatiegeschenken van een hogere waarde, deze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als kerstgeschenk. Heeft u vragen over onze producten of diensten dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag bij het vinden van het juiste relatiegeschenk, ook voor advies kunt u ons contacteren. Bekijk snel ons ruime assortiment aan relatiegeschenken, laat ze goedkoop bedrukken en bestel eenvoudig online!