PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope wijnglazen bedrukken

Goedkope wijnglazen bedrukken en daarna vergeven of gebruiken binnen uw eigen bedrijf? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Bij ons heeft u niet alleen een ruime keuze uit veel verschillende wijnglazen, maar ook zijn wij gemakkelijk en op vrijblijvende basis te bereiken voor het stellen van vragen en het opstellen van offertes. Daarnaast verkrijgt u bij ons ook een gratis digitale proefdruk. Daardoor kunt u de bedrukte wijnglazen alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Bekijk ons aanbod eenvoudig online. Heeft u het gewenste wijnglas gevonden? Bestel deze online en wij gaan uw wijnglazen bedrukken! Al onze wijnglazen zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Wanneer u wijnglazen wilt bedrukken, dan helpt De PennenBoer u graag!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Verschillende soorten bedrukte wijnglazen

Wijnglazen zijn er in verschillende soorten te verkrijgen. Hierbij bedoelen we uiteraard niet de vorm, maar juist de inhoud van de wijnglazen. Want deze kan per wijnglas verschillen. Bij De Pennenboer heeft u de keuze uit verschillende inhoudsmaten van 19 cl tot en met 59 cl. Kies eenvoudig de juiste maat uit en laat uw wijnglas bedrukken door onze specialisten. De Pennenboer zorgt ervoor dat de bedrukte wijnglazen er goed uit te komen zien. Want De Pennenboer garandeert de kwaliteit van de wijnglazen, maar ook van de bedrukking. Wilt u wijnglazen bedrukken? Laat dat dan door de specialisten van De Pennenboer doen! Staat de gewenste afmeting of model wijnglas er niet tussen? Dan kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder! Samen zorgen we ervoor dat er ook voor u een geschikte wijnglas op voorraad is. Dan kunt u ook genieten van bedrukte wijnglazen!

Wijnglas bedrukken en personaliseren

Wanneer u wijnglazen wilt laten bedrukken, dan kan dat op twee manieren gebeuren. Als de tampondruk wordt gebruikt, dan zal het bedrukte wijnglas niet kras- en vaatwasser bestendig zijn. Hierdoor zal de bedrukking na een aantal keer wassen vervagen en langzaamaan verdwijnen. Dat is uiteraard zonde van de bedrukking. Wanneer u wijnglazen laat bedrukken bij De Pennenboer, dan doen wij dat door middel van een transfer. Hierbij worden de wijnglazen op hoge temperaturen gebakken. Hierdoor wordt de bedrukking goed in het glas opgenomen en wordt het bedrukte wijnglas vaatwasser en krasbestendig. Daarom kunt u de bedrukte wijnglazen van De Pennenboer een zeer lange tijd gebruiken zonder dat de bedrukking zal vervagen of los zal laten.

Wilt u wijnglazen laten bedrukken? Dan heeft u veel keuze. Want u kunt bijvoorbeeld een wijnglas met bedrijfsnaam of logo erop bedrukken, maar er zijn nog talloze andere mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een jubileum laten bedrukken, de namen van uw werknemers laten bedrukken en nog veel meer. Op deze manier kunt u een wijnglas personaliseren voor een jubileum of werknemer. De Pennenboer biedt veel mogelijkheden en denkt graag met u mee. Samen kunnen wij een mooi wijnglas met logo bedrukken of een wijnglas personaliseren voor uw werknemers, jubileum en dergelijke! Bekijk ons aanbod online en bestel gemakkelijk via onze website!

Naast bedrukte wijnglazen meer mogelijkheden bij De Pennenboer

Door de verschillende mogelijkheden met het bedrukken van wijnglazen heeft u al veel keuze. Echter biedt De Pennenboer nog veel meer mogelijkheden. Door ons brede assortiment kunt u een mooi pakket samenstellen voor uw relaties of medewerkers. Laat bijvoorbeeld wijnglazen bedrukken met daarbij een mooie tas, chocolade en diverse andere dingen. Daarnaast heeft De Pennenboer nog veel meer glas en keramiek, zoals: bierglazenmokken en koffiekopjes. Kortom, u heeft heel veel keuze bij ons. Bekijk ons assortiment online en bestel de gewenste producten via onze website!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen? Dan kunt u met ons contact opnemen en helpen onze werknemers u graag. U kunt ons tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereiken via 074 – 711 0211 (NL) en 078 – 48 1648 (BE). Daarnaast kunt u ons bereiken via onze mailadressen [email protected] en [email protected] of kunt u contact met ons opnemen door middel van de live chat op onze website.

Goedkope wijnglazen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10