PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop fleecedekens bedrukken

In de wintermaanden is het kouder en warmen veel mensen zich op onder een fleecedeken. Daar kunt u als bedrijf op inhaken. Met de bedrukte fleecedekens kunt u uw relaties iets geven waar ze gebruik van kunnen maken. Daarnaast kunt u uw logo of bedrijfsnaam op de fleece deken bedrukken. Hierdoor denkt uw relatie nog vaak met een warm gevoel terug aan uw bedrijf. Want elke keer dat de bedrukte fleece deken wordt gepakt, komt ook uw bedrijfsnaam of logo ook weer in beeld. Laat deze kans dus niet liggen en laat uw fleece dekens bedrukken bij De Pennenboer en deel ze uit aan uw relaties, klanten en andere doelgroepen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Fleecedekens bedrukt bij De Pennenboer

Zoekt u naar een ideale relatiegeschenk voor de koudere wintermaanden? Een bedrukt fleecedeken van De Pennenboer is een zeer geschikt geschenk voor uw relaties. Een fleecedeken hebben is altijd handig, met name als het wat kouder wordt. Laat uw bedrijfsnaam of logo voordelig op een fleecedeken naar keuze bedrukken. Zo zorgt u ervoor dat elke keer wanneer uw relatie zichzelf opwarmt onder de fleecedeken, hij of zij denkt aan uw bedrijf. Zo blijft uw bedrijf deze komende maanden steeds weer terugkomen bij uw relaties. Wij hebben een uitgebreid assortiment in fleecedekens. Er zijn veel verschillende soorten fleece dekens te verkrijgen in verschillende soorten en kleuren. Hiermee heeft u keuze genoeg en kunnen wij zorgen voor een passend bedrukt fleece deken voor iedereen. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Bedrukte fleecedekens als promotieartikel

Wanneer het kouder wordt in Nederland worden vaak fleecedekens gebruikt om warm te blijven. Als bedrijf is een fleecedeken daarom een goed promotieartikel, maar ook een ideaal relatiegeschenk. Door de fleecedekens te bedrukken in de huisstijl van uw bedrijf of uw logo of bedrijfsnaam op de deken te bedrukken kunt u uw naamsbekendheid vergroten.

In het assortiment van De Pennenboer vindt u verschillende soorten fleece dekens. Zo zijn er bijvoorbeeld fleecedekens met een handige zak met trekkoord, met een handgreep, met een draagriem of een fleecedeken met beer. Deze fleecedekens zijn gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Daarmee denkt u als bedrijf ook nog mee aan de gebruiksvriendelijkheid van het relatiegeschenk. Sommige dekens zijn ook voorzien van een lint met een bedrukbare kaart waar uw bedrijfsnaam of logo op bedrukt kan worden. Al onze fleecedekens zijn te verkrijgen in verschillende kleuren waardoor er nog meer keuzemogelijkheden bij komen.

Eenvoudig online bestellen bij De Pennenboer

Op onze website kunt u eenvoudig de gewenste bedrukte fleecedekens bestellen. Onze producten worden aangeboden tegen scherpe prijzen en moeten minimaal per 50 stuks worden besteld. Wanneer u voor een grotere order aantal gaat, zal u uiteraard korting krijgen. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een gratis digitale proefdruk, persoonlijk deskundig advies van onze experts en bieden wij een snelle levertijd. Wij beginnen pas met het bedrukken van de fleecedekens wanneer u akkoord bent en hebt betaald. Zo ontstaan er geen misverstanden. Voor vragen, opmerkingen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder! Laat uw fleecedekens bedrukken bij De Penneboer.

Zijn bedrukte fleecedekens toch niet wat voor uw relaties? Wij hebben nog veel meer in ons assortiment. Wilt u liever katoenen tassen bedrukken en weggeven? Of wellicht zijn bedrukte bierglazen iets voor uw relaties. In onze webshop vindt u heel veel verschillende mogelijkheden, kijk gerust eens rond!

Goedkoop fleecedekens bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10