PERSOONLIJK ADVIES

Snoep bedrukken

Suikerwerk, chocolade, pepermunt, chocoladeletters en bonbons, allemaal superlekker en leuk om weg te geven als geschenk. Al het suikerwerk kan bij de Pennenboer bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Het bedrukte snoep is altijd leuk om te geven aan medewerkers als een bedankje of om te gebruiken als promotiemateriaal.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Het bedrukken

Het bedrukken van snoep kan op verschillende plekken. Vaak wordt het op de verpakking gedaan, zoals het blikje waar pepermunt in zit. Bij sommige snoepjes kan de gekozen opdruk bedrukt worden op het snoep zelf, bijvoorbeeld op heerlijke praline bonbons. Het logo komt dan op de bovenkant van de bonbons, dit valt op!

Reclame maken met snoep

Bedrukt snoep gebruiken als promotiemateriaal is geen gek idee, er zitten veel voordelen aan. Bijna iedereen lust snoep, en als de ontvanger het niet lust geeft hij/zij het wel aan iemand die het wel lust. Dit zijn dan al 2 mensen die uw logo hebben gezien. Het snoepgoed kan op veel plekken weggegeven worden. Denk aan beurzen, feesten/jubileums, op kantoor bij de koffie of in goodiebags.

Potten snoep

Naast los snoep en chocolade heeft de Pennenboer ook snoep in potten. U heeft keuze uit heel veel verschillende soorten snoep die in de potten kunnen. Ook in de inhoud van de potten zit verschil, van 2 liter potten tot 255 ml potten. Er is altijd een pot met snoep dat bij uw wensen past. De bedrukking kan op verschillende plekken, de deksel of de zijkant. De snoeppotten zijn gevuld met kwalitatief goed snoep, de Pennenboer kan de potten met verschillende soorten snoep bedrukken:

  • Wilhelmina pepermunt;
  • Muntdrop;
  • Apenkopen;
  • Kikkers;
  • Partymix;
  • Oudhollands snoepgoed.

Wilt u meer weten over snoep of andere producten?

Neem dan contact op via: de chat op de site, mail naar [email protected] of bel naar 074 – 711 0211.

Snoep bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9