PERSOONLIJK ADVIES

Snoep bedrukken

Suikerwerk, chocolade, pepermunt, chocoladeletters en bonbons, allemaal superlekker en ook nog eens leuk om weg te geven als geschenk. Al het snoepgoed kan bij de Pennenboer bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Het bedrukte snoep is altijd leuk om te geven aan medewerkers, relaties of klanten als een bedankje of om te gebruiken als promotiemateriaal. Neem bijvoorbeeld onze pepermuntjes. Deze worden vaak gedeeld, waardoor u veel mensen kunt bereiken. Wilt u snoep bedrukken en uitdelen? Bekijk hieronder het assortiment van De Pennenboer en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Snoep bedrukken bij De Pennenboer

Wanneer u snoep laat bedrukken, dan is dat mogelijk op verschillende plekken. Toch wordt er vaak gekozen om de verpakking van het snoep te bedrukken. Zoals het blikje waar de pepermuntjes inzitten. Daarnaast is het bij sommige snoepjes mogelijk om het snoep zelf te bedrukken met een opdruk naar keuze. Dat is bijvoorbeeld mogelijk bij onze praline bonbons. Hierbij wordt uw logo dan op de bovenkant van de bonbons bedrukt. Hierdoor zal uw relatie, klant of werknemer niet alleen een heerlijke bonbon krijgen, maar valt uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking ook nog eens op!

Bedrukt snoep kunt u ook goed inzetten als promotiemateriaal. Want hier zitten veel voordelen aan. Doordat bijna iedereen wel snoep lust is het altijd een goed geschenk. Wanneer iemand de snoepjes niet lust, dan worden deze vaak weggegeven. Ook worden pepermuntjes vaak gedeeld. Hierdoor kunnen meerdere mensen uw bedrukt snoep zien. Daardoor zullen ook meerdere mensen uw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking (on)bewust onthouden. Wilt u snoep laten bedrukken? De Pennenboer biedt een mooi assortiment met divers snoepgoed dat u kunt laten bedrukken!

Snoepblik of een snoeppot bedrukken en vullen met bedrukte snoepjes

Naast snoep bedrukken kunt u bij De Pennenboer ook snoepblikken of snoeppotten bedrukken. Wij bieden een ruim assortiment snoeppotten van 2 liter tot 255 ml. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld bedrukte snoeppotten of snoepblikken op uw kantoor zetten of aan uw klanten en relaties meegeven. Door snoeppotten te bedrukken heeft u nog een mooie mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast kunt u de bedrukte snoeppotten ook vullen met diverse bedrukte snoepjes. Zo kunt u de snoepjes bedrukken met uw bedrijfsnaam en de snoeppotten met uw bedrijfslogo of andere bedrukking. Hierdoor wordt het één mooi geheel. De Pennenboer kan de snoeppotten bedrukken en vullen met verschillende soorten bedrukt snoep. Denk hierbij aan: pepermunt, drop, kikkers, chocolade, partymix en meer.

Groot assortiment van uitstekende kwaliteit

Bij De Pennenboer is het mogelijk om snoeppotten en snoep te bedrukken. Echter bieden wij een nog veel groter assortiment aan. Wilt u graag wat anders bedrukken dan snoep? Bekijk dan onze andere producten die wij aanbieden. Wij bieden een groot assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen aan die u kunt laten bedrukken. Dankzij ons ruime assortiment bieden wij vrijwel voor alle bedrijven en alle doelgroepen een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel aan. Daarnaast zijn al onze producten van uitstekende kwaliteit en zorgen onze specialisten voor een hoogwaardige bedrukking. Ook geniet u van een scherpe prijs en uitstekende service. Wilt u graag advies ontvangen? Dan denken onze specialisten graag met u mee. Wilt u meer weten over snoep bedrukken of heeft u vragen over andere producten? Neem dan contact op via: de chat op de site, mail naar [email protected] of bel naar 074 – 711 0211.

Snoep bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10