PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop handdoek bedrukken

Handdoeken bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp, bij de Pennenboer kan dit! De handdoeken kunt u als geschenk aan zakenrelaties of aan uw medewerkers geven. Het is een superleuk geschenk rond de zomermaanden, maar kan natuurlijk ook bij andere gelegenheden geven worden. Daarnaast kunt u verschillende soorten handdoeken bedrukken. Bij De Pennenboer kunt u onder andere kiezen uit gastenhanddoeken, sporthanddoeken, strandlaken en andere handdoeken. Daardoor is er voor verschillende momenten een geschikte handdoek te vinden en heeft u bij De Pennenboer ruim keuze! Wilt u een handdoek bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel eenvoudig via onze website.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Handdoek laten bedrukken of borduren | De Pennenboer

Wilt u een handdoek bedrukken, dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres! Bedrukte handdoeken van De Pennenboer zijn zowel geliefd om weg te geven als geliefd om te ontvangen. Een handdoek bedrukken biedt namelijk talloze mogelijkheden, aangezien dit geschenk in het dagelijkse leven vaak gebruikt zal gaan worden. Een handdoek laten bedrukken als relatiegeschenk heeft als grote voordeel dat het zowel binnenshuis als buitenshuis wordt gebruikt. Bedrukte handdoeken zijn onder andere in de zomer niet van het strand en bij het zwembad weg te denken. Ze vallen erg op en iedereen kan gemakkelijk zijn/haar handdoek herkennen. Bent u op zoek naar een praktisch relatiegeschenk? Laat een opvallende handdoek bedrukken bij De Pennenboer!

Wilt u net dat stapje extra zetten voor uw relaties, klanten en personeel? Dan kunt u ook een handdoek laten borduren. Een handdoek borduren straalt net wat meer uit, maar is ook iets duurder dan een handdoek bedrukken. Bij handdoeken borduren betaal je voor het aantal steken dat gedaan moet worden. Wilt u meer informatie over het bedrukken of borduren van handdoeken? Neem dan contact met ons op en wij helpen u  graag verder!

Ruim aanbod handdoeken met bedrukking

Een handdoek laten bedrukken is het relatiegeschenk met één van de grootste druk oppervlaktes, helemaal als u denkt aan een digitale print. U kunt dus veel kanten op met een handdoek bedrukken en uw bedrukte handdoek zal veel worden gezien. Hierdoor zal uw bedrukking zichzelf langzaamaan verspreiden en zal uw bedrijf steeds meer naamsbekendheid krijgen onder de mensen. Het vergeven van bedrukte handdoeken kunt u het gehele jaar door doen, hierdoor kunt u een groter aantal in één keer bestellen. 

Wij hebben een ruim assortiment aan handdoeken die bedrukt kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld een handdoek laten bedrukken voor het sporten. Zo valt uw handdoek met bedrukking op in de sportschool. Daarnaast kunt u ook een handdoek laten bedrukken voor yoga, het strand of ter verkoeling door een koelhanddoek te laten bedrukken. De handdoeken zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. De bedrukking kan ook in meerdere kleuren, maak daarvoor gebruik van ons kleurenfilter. De Pennenboer is gespecialiseerd in het bedrukken van alle handdoeken. Naast handdoeken hebben wij ook een ruim assortiment in bijvoorbeeld strandartikelenmutsen en caps!

Handdoek bedrukken bij De Pennenboer

Een handdoek bedrukken kan op verschillende manieren bij De PennenBoer: all over print (digitale print), zeefdruk, band inweving en band printing. Bij een digitale print wordt de gehele handdoek bedrukt naar uw eigen wens. U kunt gebruik maken van vele kleuren en zo dus een opvallende handdoek bedrukken, kies bijvoorbeeld uit uw huisstijl kleuren voor meer herkenning. Bij een band inweving wordt de bedrukking gedrukt in de band van de handdoek. Een handdoek bedrukken op de band printing methode is erg geschikt als u de bedrukte handdoeken snel nodig heeft. De levensduur van deze bedrukking is echter minder lang dan een handdoek borduren. De prijzen van een handdoek bedrukken bij de Pennenboer zijn gebaseerd op het bedrukken met een zeefdruk. Bedrukte handdoeken hebben verschillende prijzen, daarom kunt u het beste contact opnemen met ons. Wij kunnen u verder informeren en eventueel een persoonlijke offerte voor u maken. Wij zijn telefonisch te bereiken op 074 711 0211 (NL) en 078 48 1648 (BE). U kunt ook via de mail contact opnemen: [email protected].

Goedkoop handdoek bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10