PERSOONLIJK ADVIES

Espressokopjes bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope bedrukte espressokopjes zijn steeds meer in opkomst, en in deze tijd eigenlijk niet meer weg te denken. Een espresso is een kleine hoeveelheid koffie (meestal 30 ml) met een zeer sterke koffiesmaak. Het bevat ,in tegenstelling tot wat meestal gedacht wordt, minder cafeïne dan een standaard kopje koffie. Een espresso serveren in een standaard kopje oogt natuurlijk niet bepaald mooi. Er zit dan een kleine hoeveelheid koffie in een te grote kop of mok. Dit is niet alleen zonde van de presentatie maar zal de smaak ook niet ten goede komen. Ook wordt de espresso in een te grote mok of kop sneller koud.

Goedkope bedrukte espressokopjes weggeven 

Goedkope bedrukte espressokopjes kunt u goed weggeven aan uw vaste relaties, maar ook aan (toekomstige) klanten. U kunt ervoor kiezen om een setje met bedrukte espressokopjes weg te geven, maar u kunt deze geschenken ook combineren met andere producten, zoals:

  • koffie(bonen);
  • lepeltjes/roerstaafjes;
  • melk & suiker;
  • lekkernij voor bij de espresso. 

 

Een goedkoop bedrukt espressokopje kan dus zeer goed worden gecombineerd met andere geschenken. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om van bovenstaande een kerstpakket samen te stellen. Er zijn veel mogelijkheden, natuurlijk geven wij u graag extra informatie over onze espressokopjes met bedrukking en de eventuele pakketten die u kunt samenstellen. U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van De PennenBoer. Onze medewerkers hebben een brede productkennis, waardoor ze u vrijwel altijd meteen te woord kunnen staan en antwoord kunnen geven op uw vraag of vragen. 

Goedkope espressokopjes bedrukken

Goedkope espressokopjes kunnen geheel naar uw wens worden bedrukt. Doordat wij onze kennis op het gebied van goedkope espressokopjes bedrukken hebben vergroot, kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking met alleen uw logo of bedrijfsnaam, maar ook een combinatie van beide. Natuurlijk adviseren wij u op het gebied van bedrukken ook graag, u kunt contact opnemen via onderstaande gegevens.

Onze klantenservice is te bereiken via

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

    [email protected] 

Meer geliefde artikelen

Meer geliefde artikelen bij De PennenBoer zijn onder andere aanstekers, bureau accessoires en snoepgoed!

Espressokopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede kwaliteit en goede service

Nathalie uit Merendree

10

Prima product en communicatie

O uit Igesz

9

Super prijskwaliteit verhouding en snelle levering...wat wil je nog meer! TOP!

An Daniëls uit Strijtem

10

topfirma

joeri Vanlancre uit zegelsem

10