PERSOONLIJK ADVIES

Espresso kopje bedrukken

Goedkope bedrukte espressokopjes zijn steeds meer in opkomst, en in deze tijd eigenlijk niet meer weg te denken. Een espresso is een kleine hoeveelheid koffie (meestal 30 ml) met een zeer sterke koffiesmaak. Het bevat, in tegenstelling tot wat meestal gedacht wordt, minder cafeïne dan een standaard kopje koffie. Een espresso serveren in een standaard kopje oogt natuurlijk niet bepaald mooi. Er zit dan een kleine hoeveelheid koffie in een te grote kop of mok. Dit is niet alleen zonde van de presentatie maar zal de smaak ook niet ten goede komen. Daarbij wordt de espresso in een te grote mok of kop sneller koud. Laat daarom een espresso kopje bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Daarmee heeft u niet alleen een geschikt kopje voor een heerlijke espresso, maar is het espresso kopjes ook bedrukt met uw logo en bedrijfsnaam die meteen weer naar voren komt!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope bedrukte espressokopjes weggeven

Goedkope bedrukte espressokopjes kunt u goed weggeven aan uw vaste relaties, maar ook aan klanten. Daarnaast kunt u ook espressokopjes bedrukken en inzetten binnen uw eigen bedrijf. U kunt ervoor kiezen om een setje met bedrukte espressokopjes weg te geven, maar u kunt deze geschenken ook combineren met andere producten, zoals: koffie, lepeltjes, melk & suiker of diverse lekkernijen die bij de espresso gegeten kunnen worden. Wilt u espressokopjes laten bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Daarnaast kunt u de bedrukte espressokopjes dus ook goed combineren met andere geschenken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een kerstpakket in koffie thema samen te stellen. Daar kunt u heerlijke koffie en lekkernijen in stoppen, maar ook een espresso kopje bedrukken of personaliseren voor diegene. Er zijn veel mogelijkheden, daarom helpen wij u graag met het maken van een keuze. U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van De PennenBoer. Onze medewerkers helpen u graag verder op weg met advies op maat!

Goedkope espresso kopje bedrukken door De PennenBoer

Goedkope espressokopjes kunnen geheel naar uw wens bedrukt worden. Doordat wij onze kennis op het gebied van espressokopjes bedrukken hebben vergroot, kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking met alleen uw logo of bedrijfsnaam, maar ook een combinatie van beide. Natuurlijk adviseren wij u op het gebied van espresso kopjes bedrukken ook graag. Wilt u een espresso kopje bedrukken voor uw bedrijf, klanten, medewerkers of andere doelgroepen? Dan kunt u ook espresso kopjes personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de ontvanger. De PennenBoer helpt u graag en biedt diverse mogelijkheden. Daarnaast bieden wij diverse opties zodat er altijd wel een optie beschikbaar is voor uw budget. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag!

Andere artikelen laten bedrukken? Ook dat kunnen wij!

Wilt u naast espresso kopjes nog andere geschenken bedrukken? Of wilt u een mooi pakket samenstellen en de verschillende geschenken bedrukken? Ook dat kan bij De PennenBoer. Wij bieden een uitgebreid assortiment met diverse relatiegeschenken en promotieartikelen die u kunt laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor onze aanstekers, bureau accessoires of divers snoepgoed. Heeft u vragen over ons assortiment, over het bedrukken van producten of wilt u graag advies ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder en zorgen voor advies op maat. U kunt ons eenvoudig bereiken via onderstaande gegevens. Bel, mail of stuur een bericht in de live chat op onze website. Onze medewerkers helpen u verder.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

    [email protected] 

Espresso kopje bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10