PERSOONLIJK ADVIES

Zonnebrillen bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkoop bedrukte zonnebrillen zijn in de zomer niet weg te denken en tijdens de wintersport ontkom je er ook niet aan. Een goedkope zonnebril met bedrukking beschermt tegen de zon, maar is natuurlijk ook erg modieus. Door de vele verschillende modellen en kleuren die De PennenBoer aanbiedt zit er voor iedereen een geschikt model bij en kan hij trendy worden gecombineerd.

Een goedkope zonnebril met bedrukking kan het hele jaar door worden weggegeven, maar is natuurlijk extra leuk om weg te geven aan het begin of tijdens de zomer. Dit kan op een beurs, maar ook ter afsluiting van een gesprek. Er zijn veel momenten waarop u de goedkope zonnebril met bedrukking kunt weggeven. Uw relatie zal erg blij zijn met een goedkoop bedrukte zonnebril en zal deze met veel plezier dragen.

Goedkope zonnebrillen met bedrukking bestelt u bij De PennenBoer in allerlei soorten en maten. Richt u zich op jongeren, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor felle kleuren met een bedrukking op het glas / de glazen of op het pootje / de pootjes. Als u een brede doelgroep heeft, kunt u beter kiezen voor iets rustigere kleuren, hierdoor zal de bedrukte zonnebril ook door deze doelgroep gedragen worden. 

Zonnebrillen bedrukken

Een zonnebril bedrukken kan op verscheidene manieren, namelijk:

  • Eén pootje;
  • Beide pootjes;
  • Eén glas;
  • Beide glazen.

Goedkoop bedrukte zonnebrillen

Een goedkope zonnebril bedrukken op het glas is redelijk opzichtig, daarom moet deze wel aansluiten op uw doelgroep. Zoals u bovenstaand al heeft kunnen lezen, kan een goedkope zonnebril bedrukken ook met rustigere kleuren. Het ligt aan de doelgroep en het doeleinde voor welke bedrukking u kiest.

Een goedkope zonnebril bedrukken gebeurt middels een tampondruk. De standaardprijs van De PennenBoer is gebaseerd op het bedrukken van 1 pootje. Als u de goedkope zonnebril op een andere manier bedrukt wilt hebben, dan kunt u het beste een prijsaanvraag doen via de e-mail of telefoon.

Meer informatie?

Heeft u vragen over goedkope zonnebrillen bedrukken of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Meer producten in onze webshop!

Bekijk ook onze verzorgingsproducten, zaklampen en lippenbalsem!

Zonnebrillen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.