PERSOONLIJK ADVIES

Zonnebril bedrukken

Wanneer u op zoek bent naar geschikte promotieartikelen of relatiegeschenken heeft u heel veel keuze. De Pennenboer biedt u een ruim assortiment van verschillende geschikte producten. Wat dacht u van zonnebrillen? Tijdens de zomer zijn deze erg populair, maar ook met de wintersport worden er genoeg zonnebrillen gedragen. In ons assortiment hebben we veel zonnebrillen voor dames en heren. Laat zonnebrillen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of iets anders. Wanneer uw relatie de bedrukte zonnebril draagt kan uw bedrijf opvallen bij andere mensen. Onbewust wordt uw logo of bedrijfsnaam opgeslagen en dat zal dan leiden tot herkenning wanneer mensen weer met uw bedrijf in aanraking komen. Laat daarom nu een zonnebril bedrukken en deel ze uit! De Pennenboer helpt u graag.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkope zonnebrillen bedrukken | De Pennenboer

Zonnebrillen zijn in de zomer niet weg te denken en tijdens de wintersport ontkomt u er ook niet aan. Talloze mensen dragen tijdens deze dagen een zonnebril. Daarom is het een uiterst geschikt relatiegeschenk of promotieartikel. Een bedrukte zonnebril beschermt tegen de zon, maar is natuurlijk ook erg modieus. Zonnebrillen zijn ook erg populair als promotieartikel en doen het dan ook goed op beurzen en festivals. Alleen hoe kunt u opvallen met een zonnebril als er al zoveel zonnebrillen zijn? Om op te vallen met uw bedrijf kunt u een zonnebril laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Door de vele verschillende modellen en kleuren die De Pennenboer aanbiedt, zit er voor zowel dames als heren geschikte zonnebrillen bij en kan hij trendy worden gecombineerd. Daarnaast kunt u een zonnebril bedrukken in combinatie met kleur en naam voor een mooi opvallende zonnebril.

Een goedkope zonnebril bedrukken kan het hele jaar door, maar een zonnebril bedrukken en weggeven is natuurlijk extra leuk om aan het begin of tijdens de zomer. Dit kan op een beurs, maar ook ter afsluiting van een gesprek of bijeenkomst. Er zijn veel momenten waarop u de goedkope bedrukte zonnebril kunt weggeven. Uw relatie zal erg blij zijn met een bedrukte zonnebril en zal deze met veel plezier dragen. Doordat de bedrukte zonnebril wordt gedragen kan uw bedrijfsnaam of logo gaan opvallen bij andere mensen. Zo maakt uw relatie gratis reclame voor u! Hiermee versterkt u direct uw naamsbekendheid en de branding van uw bedrijf! Laat daarom een zonnebril bedrukken!

Bedrukte zonnebrillen bestellen bij De Pennenboer

Goedkope bedrukte zonnebrillen bestelt u bij De Pennenboer in allerlei soorten en maten. Richt u zich op jongeren, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor felle kleuren. Als u een brede doelgroep heeft, kunt u beter kiezen voor iets rustigere kleuren, hierdoor zal de bedrukte zonnebril ook door deze doelgroep gedragen worden. Met een neutrale kleur zonnebril bereikt u zowel dames als heren op een goede manier. De kleur van de zonnebril is daarom uiterst belangrijk! Heeft u vragen of wilt u advies over zonnebrillen bedrukken? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen en helpen onze medewerkers u graag verder!

Een zonnebril laten bedrukken kan bij De Pennenboer op verschillende manieren. U kunt een pootje van de zonnebril voorzien van een logo of beide pootjes laten bedrukken met een eigen opdruk. Het is ook mogelijk om de glazen te laten voorzien van een bedrukking. Een zonnebril bedrukken gebeurt door middel van een tampondruk. De standaard prijs van De Pennenboer is gebaseerd op het bedrukken van één pootje. Als u de goedkope zonnebril op een andere manier bedrukt wilt hebben, dan kunt u het beste een prijsaanvraag doen via de mail of telefoon. Zonnebrillen bedrukken is nog nooit zo makkelijk geweest. Bekijk daarom ons assortiment online. Het gewenste model gevonden? Bestellen van een zonnebril gaat makkelijk via onze website.

Snelle levering, een uitstekende kwaliteit en service

Een zonnebril laten bedrukken? Bij De Pennenboer bent u aan het juiste adres voor goedkope zonnebrillen met bedrukking. U kunt de zonnebrillen bestellen in verschillende kleuren en modellen. Een goedkope zonnebril bedrukken op het glas is redelijk opzichtig, daarom moet deze wel aansluiten op uw doelgroep. Zoals u bovenstaand al heeft kunnen lezen, kan een zonnebril bedrukken ook met rustige kleuren. Het ligt aan de doelgroep en het doeleinde voor welke zonnebril en bedrukking u kiest. 

Bij het bestellen van zonnebrillen met bedrukking ontvangt u vooraf een gratis digitale proefdruk. Hierop kunt u zien hoe de bedrukking er precies uit komt te zien. Het bestellen van relatiegeschenken of promotieartikelen is nog nooit zo makkelijk geweest! Heeft u vragen over goedkope zonnebrillen met bedrukking of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van De Pennenboer. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Wij helpen u graag verder, zodat u uw relaties of klanten blij kunt maken met een mooie en handige bedrukte zonnebril!

Zonnebril bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10