PERSOONLIJK ADVIES

Strand tennis sets bedrukken

Bent u op zoek naar een leuk zomers geschenk, om aan uw zakenrelaties of medewerkers te geven? Een strand tennis set is een leuk en actief geschenk dat uw relaties kunnen meenemen op vakantie of naar het strand! Bij de Pennenboer kunt u uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp op een opvallende manier op de strand tennis set bedrukken. Hierdoor maken uw relaties, klanten en personeel reclame voor uw bedrijf. Daardoor is een bedrukt strand tennis set meer dan alleen een leuk en actief zomers geschenk. Want het is ook een goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Bekijk ons aanbod en laat een strand tennis set bedrukken en deel ze uit!  

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Strand badminton set en tennis set bedrukken

Beachsets zijn leuk voor alle leeftijdsgroepen. Na een tijdje zonnen op het strand, hebben de meeste mensen zin om even iets actiefs doen. Strand tennis sets of badminton sets zijn daar perfect voor, ze nemen weinig ruimte in beslag. Hierdoor zijn ze erg makkelijk om mee te nemen. Een strand badminton set of strand tennis set bestaat uit twee rackets en één balletje. Het balletje is zwaarder dan normale balletjes. Dit is omdat het nog wel eens hard kan waaien aan zee, en dan waait het balletje alle kanten op. Het zware balletje zorgt ervoor dat dit niet gebeurt. Bij de Pennenboer kunnen ook mini strand tennis sets bedrukt worden. Deze sets zijn een slag kleiner dan de normale en dus nog makkelijker mee te nemen.

Wilt u strand badminton sets of tennis sets bestellen bij De Pennenboer? Dan kunt u kiezen uit strand tennis of badminton sets van plastic, hout, MDF en PVC. Deze tennis sets zijn van topkwaliteit en kunnen goed bedrukt worden. Dankzij een opvallende bedrukking kunt u niet alleen een mooi zomers geschenk weggeven, maar kunnen de ontvangers ook nog eens reclame voor uw bedrijf maken. Laat strand tennis sets bedrukken en deel ze uit aan uw klanten, relaties en werknemers!

Naamsbekendheid vergroten met een strand tennis set

Een strand tennis set is leuk om weg te geven en is een uitstekend relatiegeschenk. Echter is het meer dan een relatiegeschenk en kant het ook als promotiemateriaal gebruikt worden. Laat bijvoorbeeld de strand tennis set bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hiermee komt elke keer uw bedrijfsnaam of logo voorbij wanneer de tennis set gebruikt wordt. Daarnaast kunnen ook andere mensen bereikt worden wanneer de tennis set mee wordt genomen naar het strand of het park. Passerende mensen kunnen uw logo of bedrijfsnaam zien en (onbewust) onthouden. Hierdoor vergroot u uw naamsbekendheid en kunt u uw concurrentie een stap voor zijn! Laat daarom een strand tennis of badminton set bedrukken en deel deze uit!

Andere zomerse relatiegeschenken bedrukken

De strand tennis sets kunnen leuk gecombineerd worden met andere zomerse artikelen. Hiermee kunt u dan een mooi zomerpakket samenstellen voor uw klanten, relaties en werknemers. Daarmee geeft u hen een mooi pakket voor de zomervakantie en iets om uw bedrijf te onthouden! Denk bijvoorbeeld aan: koeltassenwaaiersdrinkflessen en strandballen. Het is mogelijk om deze producten te laten bedrukken met uw logo, maar u kunt ze ook onbedrukt bestellen. Bekijk ons assortiment eenvoudig via de website en bestel de gewenste producten gemakkelijk online. Daarnaast ontvangt u ook altijd een gratis digitale proefdruk! Dan kunt u het resultaat alvast zien en is het mogelijk om eventueel nog enkele aanpassingen door te voeren.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig? U kunt contact opnemen via [email protected], u kunt bellen naar 074 -711 0211 of een bericht achterlaten in de chat.

Strand tennis sets bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10