PERSOONLIJK ADVIES

Poncho's bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkope poncho’s bedrukken 

Met het wisselvallige klimaat in Nederland en België is een goedkope poncho bedrukken zo gek nog niet: tijdens evenementen en festivals hoeft een (onverwachte) regenbui dan niet voor vervelende situaties te zorgen. Sterker nog: met één van onze poncho’s kan het terrein juist in een kleurrijke omgeving veranderen. De goedkope poncho’s bedrukken kan eenvoudig bij De PennenBoer. Kies zelf uw bedrukking uit en wij gaan voor u aan de slag. 

Goedkope poncho’s bedrukken | Assortiment

In de webshop van De PennenBoer vindt u een gevarieerd assortiment poncho’s. Met elk budget is er keuze voor een goedkope poncho bedrukken. Van een wegwerp-poncho voor een paar dubbeltjes tot een herbruikbare poncho voor enkele euro’s. De poncho’s zijn verpakt in bijvoorbeeld een transparante polybag, een polyester zakje of een plastic bal met haak. Wilt u een duurzame goedkope poncho bedrukken? Kies dan voor onze biologisch afbreekbare poncho, met een biologisch afbreekbare verpakking. 

Goedkope poncho’s bedrukken | Welke bedrukking?

Heeft u een poncho uitgekozen? Dan kunt u de poncho laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, een logo of een andere bedrukking. Bij elke poncho staat aangegeven uit hoeveel kleuren de bedrukking kan bestaan. Heeft u een logo met meerdere kleuren? Dan kunt u aan ons aangeven welke kleuren wij mogen drukken, wij kunnen de kleuren van het logo (als dit een gevectoriseerd bestand is) aanpassen naar uw wensen. 

Goedkope poncho’s bedrukken | Bestellen

Vul op de pagina van de poncho die u wilt laten bedrukken in welke kleur poncho u wilt, welke bedrukking er op mag komen (in hoeveel kleuren) en hoeveel poncho’s u wilt bestellen. Upload uw bedrukking of typ de gewenste tekst en wij maken vervolgens een digitale drukproef voor u. Op deze digitale drukproef ziet u de poncho en de bedrukking op de juiste plek, zodat u van tevoren weet hoe het resultaat zal zijn. Wilt u nog aanpassingen doen, dan is dat uiteraard mogelijk. Pas nadat u tevreden bent met de digitale drukproef, gaan wij de goedkope poncho’s bedrukken. 

Goedkope poncho’s bedrukken | Contact met ons opnemen

Heeft u vragen over goedkope poncho’s bedrukken, over het bedrukken of over een ander product? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via de chat op onze website of via:

Liever iets anders?

Bent u op zoek naar een ander product in plaats van goedkope poncho’s bedrukken? Kijk dan eens bij onze katoenen tassen, zonnebrillen of potloden.

Poncho's bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.