PERSOONLIJK ADVIES

Poncho en regenjassen bedrukken

Poncho’s of regenjassen laten bedrukken is een ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Want laat u een poncho of regenjas bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en deelt u deze uit op een festival, open dag of beurs? Dan kunt u hiermee een groot aantal mensen bereiken. Hierdoor zal (on)bewust uw bedrijfsnaam of logo worden opgeslagen door de mensen die de bedrukte poncho of regenjas zien. Daardoor kunt u uw naamsbekendheid versterken. Ook kunt u een regenjas of poncho bedrukken voor uw medewerkers. Daarmee houdt u hen droog en maken ze tegelijk reclame voor het bedrijf. Wilt u ook een poncho of regenjas bedrukken voor uw medewerkers, klanten, relaties of andere doelgroepen? De PennenBoer biedt de mogelijkheid om regenjassen en poncho’s te bedrukken tegen scherpe prijzen. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkoop regenjas en poncho bedrukken

Het hebben van een poncho of regenjas is in Nederland en België geen overbodige luxe. Want door het wisselvallige klimaat kan er zomaar een regenbui opkomen. Staat u bijvoorbeeld op een evenement of festival? Dan hoeft een (onverwachte) regenbui geen roet in het eten te gooien. Sterker nog, daar kunt u als bedrijf op inspelen door een poncho of regenjas te bedrukken! Daarnaast kan dit het evenemententerrein ook omtoveren in een waar kleurenpalet. Laat poncho’s en regenjassen bedrukken in verschillende kleuren en deel ze uit. Dankzij de regenjassen en poncho’s met logo of bedrijfsnaam kunnen veel mensen kennis maken met uw bedrijf. Daardoor is een bedrukte poncho of regenjas een uitstekende manier van reclame maken. Daarnaast hebben bezoekers ook nog een aandenken van het evenement of festival. Wilt u regenjassen of poncho’s laten bedrukken? Bekijk dan ons aanbod en laat De PennenBoer u helpen!

Divers assortiment bedrukte poncho’s en regenjassen

Bij De PennenBoer bieden wij een uitgebreid assortiment poncho’s en regenjassen die u kunt laten bedrukken. Door het brede aanbod is er voor elk budget een mogelijkheid, want wij bieden onder andere goedkope wegwerp poncho’s  tot herbruikbare poncho’s en regenjassen van enkele euro’s aan. Afhankelijk van uw doelgroep en uw budget kunt u de meest geschikte poncho of regenjas bedrukken. Wilt u een duurzame goedkope poncho bedrukken? Kies dan voor onze biologisch afbreekbare poncho, met een biologisch afbreekbare verpakking. 

Een regenjas of poncho bedrukken niet iets voor uw bedrijf of doelgroep?  Geen zorgen! De PennenBoer biedt nog veel meer producten aan die bedrukt kunnen worden met uw logo of bedrijfsnaam. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze katoenen tassenzonnebrillen of potloden. Deze producten zijn ook op meerdere manieren in te zetten voor uw bedrijf en vallen altijd goed bij uw relaties. Vindt u het lastig om een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel te vinden? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder.

Goedkope regenjassen of poncho’s bedrukken & bestellen

Heeft u een poncho of regenjas uitgekozen? Dan kunt u de poncho of regenjas bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of een andere bedrukking, zelfs uw eigen ontwerp. Wanneer u uw poncho of regenjas laat bedrukken bij De PennenBoer, dan ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat van te voren al zien. Wanneer er dan nog wijzigingen aangebracht moeten worden, dan is dat zeker mogelijk. Omdat wij uw regenjas of poncho pas gaan bedrukken wanneer u akkoord gaat, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en de juiste bedrukking. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met uw vragen. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat op onze website of via onderstaand telefoonnummers of emailadressen:

Poncho en regenjassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10