PERSOONLIJK ADVIES

Poncho's en regenjassen bedrukken

Poncho’s of regenjassen laten bedrukken is een ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Een bedrukte poncho of regenjas met uw logo of bedrijfsnaam uitdelen op bijvoorbeeld een festival kan een goede boost zijn. Veel mensen zullen de bedrukte regenjas of poncho zien en daardoor ook uw bedrijfsnaam of logo. Onbewust wordt uw bedrijfsnaam of uw logo opgeslagen. Daarnaast kunnen uw medewerkers wellicht wel een poncho gebruiken voor de natte dagen van het jaar. Waarom dan geen poncho of regenjas laten bedrukken voor uw medewerkers? De Pennenboer biedt de mogelijkheid om poncho’s en regenjassen te bedrukken tegen scherpe prijzen. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel de gewenste poncho of regenjas eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkope regenjassen en poncho’s bedrukken

Het hebben van een poncho of regenjas is in Nederland en België geen overbodige luxe. Want door het wisselvallige klimaat kan er zomaar een regenbui opkomen. Staat u bijvoorbeeld op een evenement of festival? Dan hoeft een (onverwachte) regenbui geen roet in het eten te gooien. Sterker nog, daar kunt u als bedrijf op inspelen door een poncho of regenjas te bedrukken! Daarnaast kan dit het evenemententerrein ook omtoveren in een waar kleurenpalet. Laat poncho’s en regenjassen bedrukken in verschillende kleuren en deel ze uit. Dankzij de poncho’s en regenjassen met logo of bedrijfsnaam kunnen veel mensen kennis maken met uw bedrijf. Daardoor is een bedrukte poncho of regenjas een uitstekende manier van reclame maken. Wilt u regenjassen of poncho’s laten bedrukken? Bekijk dan ons aanbod en laat De Pennenboer u helpen!

Assortiment bedrukte poncho’s en regenjassen

Bij De Pennenboer bieden wij een uitgebreid assortiment poncho’s en regenjassen die u kunt laten bedrukken. Door het brede aanbod is er voor elk budget een mogelijkheid. Want wij bieden wegwerp poncho’s aan voor een paar dubbeltjes tot herbruikbare poncho’s en regenjassen van enkele euro’s. Afhankelijk van uw doelgroep en uw budget kunt u de meest geschikte poncho of regenjas laten bedrukken. Wilt u een duurzame goedkope poncho bedrukken? Kies dan voor onze biologisch afbreekbare poncho, met een biologisch afbreekbare verpakking. 

Regenjassen of poncho’s bedrukken niet iets voor uw bedrijf of doelgroep?  Geen zorgen! De Pennenboer biedt nog veel meer producten aan die bedrukt kunnen worden met uw logo of bedrijfsnaam. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze katoenen tassenzonnebrillen of potloden. Deze producten zijn ook op meerdere manieren in te zetten voor uw bedrijf en vallen altijd goed bij uw relaties. Vindt u het lastig om een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel te vinden? Neem dan contact met ons op en vraag het onze specialisten! Zij helpen u graag verder en kunnen u adviseren over de te maken keuze.

Goedkope regenjassen of poncho’s bedrukken & bestellen

Heeft u een poncho of regenjas uitgekozen? Dan kunt u de poncho of regenjas laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, een logo of een andere bedrukking. U heeft bij De Pennenboer dan ook veel mogelijkheden met het bedrukken van poncho’s en regenjassen. Wanneer u uw poncho of regenjas laat bedrukken bij De Pennenboer, dan ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat van te voren al zien. Wanneer er dan nog wijzigingen aangebracht moeten worden, dan is dat zeker mogelijk. Omdat wij uw regenjas of poncho pas gaan bedrukken wanneer u tevreden bent en akkoord gaat. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit bedrukte poncho’s en regenjassen.

Heeft u vragen over goedkope poncho’s en regenjassen bedrukken, over de bedrukkingstechnieken of over het bedrukken een ander product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met uw vragen. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat op onze website of via telefoon of email:

Poncho's en regenjassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10