PERSOONLIJK ADVIES

Houdt de felle zon tegen met…

Wilt u moeiteloos zonneschermen bestellen? Bent u een autohandelaar, waarbij u in grotere getalen op zoek bent naar zonneschermen? Deze zonneschermen die net wat extra’s bieden voor bij de verkoop van de auto. Heeft de auto net niet voldoende aan geblindeerde ramen, dan bieden deze afneembare zonneschermen de gewenste comfort. Van een product waar klanten de felle zon niet op hun gelaat willen ervaren. Dit kan ook gelden voor kinderen die deelnemen aan de autoreis.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Een nieuwe techniek waar de zonneschermen in zijn geheel full colour bedrukt kunnen worden. Kleurrijke zonneschermen afgebeeld met een illustratie of een paradijs landschap. Selectief zoekende naar een custom made product? Klik dan op deze link voor onze opbouwbare custom made zonnescherm.

Ons zonnig verblijf in eigen land of voor een vakantiebestemming kunnen deze zonneschermen een bijdrage leveren dat uw auto niet te warm oploopt in temperaturen of uw dashboard zwaar verhit raakt. Laat de reflecto zonnenscherm goed de zonnestralen afketsen. Hoe meer des te beter. Niet alleen dienen deze zonneschermen tegen de felle zonnestralen, maar ook voor de koude vorst. Laat al uw klanten voorbereidend hun reis vervolgen en voortzetten.

 

Alle wensen

  • Een product die voor veel voordelen zorgt.
  • Een veel beschermend product wat u kunt bieden aan uw klanten.

De ras echte Nederlander is er opgesteld als iets gratis is, nemen we het graag mee. Laat deze positieve linklegging niet in vergetelheid raken, maar pas het vooral toe en deel deze zonneschermen uit.

Opvouwbare zonneschermen zijn simpel in te vouwen en op te bergen in de auto. Wanneer ze weer nodig zal deze zonnescherm goed in gebruik worden genomen. Door herhaaldelijke gebruik van de zuignappen zal de zuigkracht niet verdwijnen. Wens uw klanten een fijne vakantie toe, door een eigen gepersonaliseerde boodschap met groots uw logo erop bedrukt.

Houdt de felle zon tegen met…

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10