23-05-2023

Elektronische-gadgets-bedrukken

Elektronische gadgets laten bedrukken

Tegenwoordig gebeurd er steeds meer digitaal. Daarom kun je met diverse gadgets ook goed scoren bij jullie klanten. Door diverse geschenken te bedrukken is het mogelijk om een grote doelgroep te bereiken. Het bedrukken van gadgets is daarom ook een erg populaire manier voor promotie van bedrijven, merken of evenementen. Daarbij kun je denken aan diverse geschenken die je kunt laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld uit powerbanks, USB-sticks en diverse andere geschenken? Benieuwd naar de mogelijkheden die De PennenBoer onder andere te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Draadloze opladers bedrukken

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een mobiel. Hierdoor is iedereen overal te bereiken, maar wat als je mobiel bijna leeg is? Dan is er ineens een stuk minder mogelijk, dat moet uiteraard voorkomen worden! Laat daarom draadloze opladers bedrukken en deel deze uit. Kies er bijvoorbeeld voor om de draadloze opladers te bedrukken met het bedrijfslogo, bedrijfsnaam of slogan. Daarom is jullie bedrijf elke keer zichtbaar wanneer de draadloze oplader erbij gepakt wordt om de mobiel of smartphone op te laden. Draadloze opladers bedrukken voor jullie medewerkers, klanten of relaties? Dan kun je er ook voor kiezen om een persoonlijke boodschap te bedrukken en de draadloze oplader te personaliseren. Daarmee geef je aan dat de klant, relatie of medewerker van grote waarde is voor het bedrijf en zet u net dat stapje extra.

Tablethoezen en telefoonhoesjes bedrukken

Naast de smartphone hebben veel mensen ook een tablet. Omdat het nog wel eens kan voorkomen dat de tablet valt is het handig om de tablet goed te beschermen met een hoes. Door tablethoezen te bedrukken kun je als bedrijf dan ook goede reclame maken. Tablethoezen bedrukken met logo, bedrijfsnaam of contactgegevens is een uitstekende manier om de naamsbekendheid te vergroten en de branding te versterken.

Naast een tablethoes is het bedrukken van telefoonhoesjes ook erg handig. Daarmee kan de smartphone beschermd worden, maar het telefoonhoesje is ook goed zichtbaar voor andere mensen. Laat daarom telefoonhoesjes en andere telefoon of tablet artikelen bedrukken en deel ze uit. Zo kun je ook een standaard bedrukken zodat de telefoon of tablet neergezet kan worden, is er een spray cleaner die helpt bij het schoon houden van het scherm en diverse andere geschenken!

Laat je horen door speakers te bedrukken

Een geschenk waarmee je niet alleen zichtbaar bent, maar ook voor mooi geluid zorgt is door een speaker te bedrukken. Dankzij de bedrukking is jullie bedrijf goed te zien, maar dankzij de speaker kan er voor leuke muziek of iets dergelijks worden gezorgd. Doordat er verschillende bluetooth speakers bedrukt kunnen worden is het ook goed om te combineren met producten voor tablets of smartphones. Laat je speakers bedrukken? Dan heb je een geschenk dat op verschillende manieren gebruikt kan worden. Hierdoor is het een erg geliefd geschenk onder jullie medewerkers, klanten en relaties! Laat daarom speakers bedrukken en combineer met diverse andere gadgets!