PERSOONLIJK ADVIES

Speakers bedrukken

Op zoek naar een leuk cadeau voor klanten, medewerkers, relaties of andere doelgroepen? Bij De PennenBoer bieden we genoeg mogelijkheden. Laat bijvoorbeeld een bluetooth speaker bedrukken en deel deze uit. Hiermee geeft u een geschenk dat op veel plekken gebruikt kan worden om bijvoorbeeld naar muziek te luisteren. Door een speaker te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp kunt u uw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht brengen. Daarnaast zijn de bedrukte speakers ook gemakkelijk in gebruik doordat ze draadloos gebruikt kunnen worden. Wilt u dus speakers bedrukken? Bekijk dan ons aanbod en bestel eenvoudig via onze website. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de speakers bedrukt worden met de gewenste bedrukking. Dankzij een snelle levering kunt u de bedrukte speakers snel uitdelen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Speaker bedrukken met logo

Uiteraard willen wij u overtuigen dat u bij ons de gepaste bedrukte speakers kunt bestellen. Ervaar de volledige bewegingsvrijheid, waarbij u niet verbonden bent aan een koptelefoon. Vergeet de oordopjes of Airpods en laat ze vervangen door de bedrukte speakers. Laat niet alleen jezelf overdonderen, zo ook uw klanten, medewerkers, relaties en andere doelgroepen. Doordat een bedrukte speaker eenvoudig gebruikt kan worden, kunt u veel mensen bereiken. Want op een feestje, evenement of bij iemand thuis kan een bedrukte speaker op een leuke manier opvallen. Daarnaast verzorgt het ook nog eens leuke muziek en een gezellig sfeertje. Daardoor is een bedrukte speaker uitdelen een uitstekend geschenk. Wilt u een speaker met logo bedrukken of kiest u voor een ander ontwerp? Dan kan De PennenBoer u daarbij helpen. Een speaker met logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking wordt vaak bekeken door de aanwezige mensen waardoor uw bedrijf (on)bewust wordt onthouden door die mensen.

Bluetooth speaker bedrukken met andere geschenken

Naast de mogelijkheid om een bluetooth speaker te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. Biedt De PennenBoer nog diverse andere geschenken die u kunt bedrukken. Daarnaast kan u ook de geschenken combineren met een bedrukte bluetooth speaker. Kies er bijvoorbeeld voor om een powerbank te bedrukken, laat draadloze oordopjes bedrukken of laat iets voor de telefoon bedrukken. Daarmee kunt u een mooi pakket samenstellen en uitdelen aan uw klanten, relaties, medewerkers of andere doelgroepen. Doordat de verschillende geschenken ook samen gebruikt kunnen worden is het een mooi pakket om weg te geven. Wilt u bluetooth speakers bedrukken samen met andere geschenken? Dan denken wij graag met u mee!

Eenvoudig bedrukken en bestellen uit een groot aanbod met snelle service

Naast bluetooth speakers bedrukken, kunt u bij De PennenBoer voor veel meer terecht. Want wij bieden een uitgebreid aanbod met relatiegeschenken en promotieartikelen. Bekijk bijvoorbeeld onze katoenen tassen, notitieboekjes, mokken, zonnebrillen of paraplu’s. Daarmee bieden wij uiteenlopende categorieën. Hierdoor kunt u voor vrijwel elke doelgroep en voor elke situatie een geschikt geschenk. Wanneer u bij De PennenBoer relatiegeschenken of promotieartikelen laat bedrukken, dan krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk. Daardoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wat wijzigingen doorvoeren. Pas wanneer u akkoord geeft, dan gaan wij voor u aan de slag en komen de bedrukte geschenken zo snel mogelijk uw kant op. Hierdoor geniet u van uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs en een goede service. Wilt u geschenken laten bedrukken? Doe dat dan bij De PennenBoer!

Speakers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9