PERSOONLIJK ADVIES

Duimstokken bedrukken

Bent u een bedrijf in de bouwsector of heeft u banden met de bouwsector, dan zijn duimstokken of vouwmeters een leuk en passend geschenk om aan uw medewerkers of zakerelaties te geven. Laat duimstokken bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp. Daarmee kunt u de duimstokken extra persoonlijk maken. Wilt u vouwmeters bedrukken? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Bekijk het assortiment hieronder en bestel eenvoudig via de website. Heeft u uw bestelling geplaatst? Dan gaan onze medewerkers voor u aan de slag en de duimstokken bedrukken met de aangeleverde bedrukking. De bedrukte vouwmeters ontvangt u snel op het gewenste adres!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Duimstokken bedrukken; diverse lengte en materialen

Laat u duimstokken bedrukken? Dan heeft u bij De PennenBoer diverse keuzes. Allereerst bieden wij duimstokken aan van 1 en 2 meter. Daarnaast kunt u ook kiezen om duimstokken te bedrukken die gemaakt zijn van glasfiber, (gelakt) hout of pvc. Doordat er verschillende materialen gekozen kunnen worden, is het mogelijk om diverse bedrukkingstechnieken toe te passen. Hierdoor kunt u niet alleen voor een bedrukking kiezen, maar kunt u de duimstokken ook laten graveren. Daarmee geeft u de duimstokken een mooie uitstraling en zet u net een stapje extra voor uw doelgroep. Wilt u uw medewerkers, klanten of relaties verrassen en duimstokken bedrukken? Bekijk dan snel ons aanbod en bestel online! Vul de gevraagde gegevens in en wij gaan snel voor u aan de slag!

Duimstokken met logo of bedrijfsnaam bedrukken

Omdat u zelf kunt bepalen hoe het product eruit komt te zien, past het altijd bij uw huisstijl. Laat bijvoorbeeld duimstokken met logo of bedrijfsnaam bedrukken. Als u heeft gekozen welke duimstok u wilt laten bedrukken, kunt u makkelijk online de bestelling plaatsten. Daarna ontvangt u een gratis digitale proefdruk, wanneer u een aanpassing wilt doen kan dat. Gaat u akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij de duimstokken bedrukken of graveren met de geleverde opdruk. Waarna u de bedrukte duimstokken binnen de levertijd zal ontvangen. De PennenBoer heeft naast duimstokken ook duimstokken aan een sleutelhanger. Deze kunnen ook bedrukt worden, dan heeft u een leuk geschenk dat makkelijk mee te nemen is. Omdat het sleutelhangers zijn hebben ze niet dezelfde lengte als de normale duimstokken. De sleutelhanger duimstokken hebben de lengte van 50 cm.

Andere geschenken of contact?

Duimstokken bedrukken kan eenvoudig en snel bij De PennenBoer. Bent u naast duimstokken nog op zoek naar andere geschenken? Of wilt u een mooi pakket samenstellen met handige en leuke geschenken? Bekijk dan eens onze rolmaten, multitools, timmermanspotloden of linialen. Daarnaast bieden wij nog diverse andere relatiegeschenken en promotieartikelen. Dankzij een uitgebreid assortiment is het mogelijk om voor vrijwel elke doelgroep en voor elke situatie een geschikt geschenk te vinden. Bij De PennenBoer bent u, ongeacht het geschenk, verzekerd van uitstekende kwaliteit en een goede service tegen een scherpe prijs. Dus een geschenk nodig? Bestel dan bij De PennenBoer! Heeft u vragen of een opmerking? Neem contact op met de medewerkers via: de chat op de website, stel uw vraag via de mail [email protected] of bel naar 074 – 711 0211.

Duimstokken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10