PERSOONLIJK ADVIES

Duimstokken bedrukken

Bent u een bedrijf in de bouwsector of heeft u banden met de bouwsector, dan zijn duimstokken een leuk en passend geschenk om aan uw medewerkers of voor zakerelaties te geven. De duimstokken kunnen bij de Pennenboer bedrukt worden met uw logo, ontwerp of bedrijfsnaam, dit maakt het geschenk extra persoonlijk.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Lengte en materiaal

Bij de Pennenboer zijn de duimstokken verkrijgbaar in twee verschillende lengtematen: 1 en 2 meter. Bij het bestellen van de duimstokken heeft u keuze uit verschillende materialen:

  • Glasfiber;
  • Gelakt hout;
  • Hout;
  • PVC.

De materialen zijn geijkt volgens Europese normen, klasse 11.

Bedrukken

De bedrukking die u op de duimstokken wilt hebben kunnen op verschillende manieren bedrukt worden:

  • 1 tot 4 kleuren;
  • Full colour;
  • Graveren.

Omdat u zelf kunt bepalen hoe het product eruit komt te zien, past het altijd bij uw huisstijl. Als u heeft gekozen welke duimstok u wilt laten bedrukken, kunt u makkelijk online de bestelling plaatsten. U ontvangt dan een digitale proefdruk, als u een aanpassing wilt doen kan dat. Als u akkoord bent met de proef, dan gaat de productie van start en ontvangt u binnen de levertijd uw producten!

Duimstok sleutelhangers

De Pennenboer heeft naast duimstokken ook duimstokken aan een sleutelhangers. Deze kunnen ook bedrukt worden. Omdat het sleutelhangers zijn hebben ze niet dezelfde lengte als de normale duimstokken. De sleutelhanger duimstokken hebben de lengte van 50 cm.

Bekijk ook

De duimstokken zijn leuk te combineren met ander gereedschap zoals: rolmaten, multitools en timmermanspotloden. Maar ook met andere producten zoals: pennen, stressballen en katoenen tassen. Alle producten kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp.

Neem contact op

Heeft u vragen of een opmerking? Neem contact op met de medewerkers via: de chat op de website, stel uw vraag via de mail [email protected] of bel naar 074 – 711 0211.

Duimstokken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10