Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (2)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 50 (2)
 2. 100 (2)
Materiaal
 1. Non woven (1)
 2. Overig (2)
 3. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (6)
 2. 2 kleuren (6)
 3. 3 kleuren (5)
 4. 4 kleuren (5)

Schoenentassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Schoenentassen met een bedrukking zijn relatiegeschenken die toch vaak worden onderschat. Men denkt in eerste instantie toch vaak dat een schoenentas een overbodig product is dat niet graag wordt ontvangen en dat ook niet zal worden gebruikt door de ontvanger. Toch is niets minder waar, een schoenentas met bedrukking is namelijk een relatiegeschenk dat De PennenBoer zelf zeer hoog in de top 50 van meest gebruikte relatiegeschenken kan plaatsen. Men vindt het namelijk zelf overbodig om een schoenentas aan te schaffen in de winkel, maar eenmaal een bedrukte schoenentas ontvangen van uw bedrijf is met zekerheid dat ze deze nooit meer willen missen.

Bedrukte schoenentassen zijn bedoeld om schoenen in op te bergen en om gemakkelijk mee te nemen. Schoenen zijn tegenwoordig vrij duur in aanschaf en daarom is het erg belangrijk om ze goed op te kunnen bergen. Met een bedrukte schoenentas is dit zeker mogelijk. Daarnaast kunt u ook schoenen gemakkelijk meenemen op vakantie of op andere momenten. De schoenen kunnen dan hygiënisch worden verpakt in de bedrukte schoenentas en gewoon in een koffer of weekend tas worden meegenomen. Hierdoor worden niet alleen de schoenen zelf beschermd, maar ook de kleding en andere spullen.

Het bedrukken van schoenentassen

Het bedrukken van schoenentassen is een klus die De PennenBoer zeer goed voor u kan uitvoeren. Door de jarenlange ervaring in relatiegeschenken en schoenentassen is het bedrukken iets waarover u zich geen zorgen hoeft te maken. De medewerkers van De PennenBoer zullen deze taak op zich nemen en zullen de schoenentassen precies zo bedrukken, zoals u dat wenst. U ontvangt ook altijd een gratis digitale proefdruk, zodat u zeker weet dat de schoenentassen worden bedrukt zoals u dat wenst. Het bedrukken van schoenentassen is bijvoorbeeld mogelijk met:

·      een logo;

·      een bedrijfsnaam;

·      contactgegevens;

·      social media gegevens.

U kunt al uw vragen gerust stellen aan de medewerkers van De PennenBoer, via:

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      de online chat in de webshop.

Het bedrukken van nog veel meer relatiegeschenken!

Het is mogelijk om nog veel meer relatiegeschenken te bedrukken bij De PennenBoer, waaronder: koptelefoons & oordopjes, non woven tassen en truien & vesten!