PERSOONLIJK ADVIES

Schoenentassen bedrukken

Schoenentassen zijn erg handig om te gebruiken. Het is hierdoor mogelijk om schoenen apart te vervoeren of te bewaren. We hebben het hier niet over de meest hygiënische accessoires, aangezien schoenen continu in aanraking zijn met de (buiten)grond. Het kan dan in veel gevallen erg prettig zijn om de schoenen apart mee te nemen. Hierdoor blijven ze mooi en blijft alles schoon. De bedrukte schoenentassen zijn gemakkelijk weer op te bergen en zeer vaak opnieuw te gebruiken. Schoenentassen bedrukken en uitdelen is een leuke en unieke manier om uw relaties en werknemers van een geschenk te voorzien. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online! 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte schoenentassen in verschillende branches! 

Bedrukte schoenentassen zijn op verscheidene manieren inzetbaar. Wanneer u de eigenaar bent van een schoenen- of sportwinkel is het uiteraard erg toepasselijk om deze schoenentassen bedrukt te bestellen. Het is vaak ook erg leuk om bedrukte schoenentassen te bestellen vanuit een bepaalde sport, zodat het gehele team of de gehele vereniging in het bezit is van een eigen schoenentas met bedrukking. Ook wanneer u niet aan bovenstaande voorbeelden voldoet zijn bedrukte schoenentassen slimme en unieke geschenken om te vergeven. U kunt ze namelijk gewoon vergeven aan allerlei verschillende personen. Voor iedereen komt een bedrukte schoenentas wel van pas! Schoenentassen bedrukken is daarom breed in te zetten en voor veel bedrijven een leuk relatiegeschenk!

Schoenentassen en andere producten bedrukken 

Schoenentassen bedrukken kan met de bedrukkingstechniek zeefdruk en de bedrukkingstechniek transferdruk. Met deze bedrukkingstechnieken is veel mogelijk, zowel in het gebruik van kleuren als in de grootte van de bedrukking. De medewerkers van De PennenBoer vertellen u graag vooraf over de mogelijkheden die er zijn. Wanneer u al een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk waardoor u het eindresultaat alvast kunt bewonderen en zo nodig nog enkele aanpassingen kunt laten doorvoeren. Wij bedrukken uw schoenentassen en andere producten pas na een akkoord van u!

Binnen ons assortiment zijn er verschillende soorten schoenentassen te vinden. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een schoenentas in de vorm van een rugtas, van het materiaal PVC of non woven. Daarnaast hebben wij nog veel meer andere tassen die u kunt bedrukken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze rugzakkenkoeltassen of koffers!

Contact met De PennenBoer

Voor meer informatie, vragen of advies kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder en voorzien u van de juiste antwoorden. De PennenBoer is op verschillende manieren te bereiken: 

Schoenentassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8