PERSOONLIJK ADVIES

Mutsen bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Mutsen kunt u, bedrukt of onbedrukt, gemakkelijk en snel bestellen middels de webwinkel van De PennenBoer. U gaat hier zelf de verschillende stappen door wat het geheel efficiënt en kostenbesparend maakt. U doorgaat de volgende stappen:

  1. Selecteer het gewenste product
  2. Geef aan in welke kleur u deze wilt bestellen
  3. Maak een keuze tussen de bedrukkingsopties

Wanneer u bovenstaande stappen heeft gedaan kunt u de producten bestellen. Na bestelling ontvangt u binnen 48 uur een proef van onze medewerkers. Hierin kunt u aangeven of alles is zoals u wenst of niet. Pas na akkoord van de drukproef moet u betalen en worden vervolgens de mutsen bedrukt.

Als u bestelt gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Daarnaast wijzen wij u nogmaals op het feit dat een betaling altijd het bedrukken van de producten voorgaat. 

Mutsen van De PennenBoer

Onze goedkope mutsen zijn in verschillende soorten te bestellen. Een van de meest bestelde varianten is de simpele fleece muts die vergezelt kunnen worden met een bijpassende sjaal. Daarnaast zijn er o.a. ook wintermutsen, bontmutsen en gestreepte mutsen te vinden in ons assortiment. Omdat de mode erg veranderlijk is, is ons aanbod dat voor een deel ook. Hoewel de meeste basisspullen altijd beschikbaar blijven, zullen de modieuze artikelen eens in de zoveel tijd veranderen.

Mutsen bedrukken

Mutsen bedrukken wordt over het algemeen via twee druktechnieken gedaan: zeefdruk en transfer. Afhankelijk van het soort muts en het materiaal wordt een keuze tussen de twee gemaakt. Bij een transfer komt bijvoorbeeld veel hitte vrij en is het dus niet mogelijk om direct op fleece te drukken. Een dergelijke muts kan dus alleen middels een transfer bedrukt worden als deze voorzien is van een speciaal vlakje stof die bedrukt kan worden.

Goedkope mutsen bedrukken gebeurt over het algemeen middels een zeefdruk omdat deze niet voorzien van een extra vlakje stof. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze medewerkers via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Mutsen borduren

Mutsen borduren is een uitstekend alternatief voor bedrukken. Hoewel deze variant van ‘bedrukken’ en relatiegeschenken voorzien logo’s kostbaarder is, is dit in specifieke situaties de betere optie. Wanneer u mutsen bestelt als aanvulling op uw bedrijfskledij, is kwaliteit en uitstraling ontzettend belangrijk en dus adviseren wij borduren. 

Textiel van De PennenBoer

U kunt bij ons voor al uw relatiegeschenken terecht! Wellicht zijn onze caps, sjaals en andere fleece producten ook iets voor?

Mutsen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.