PERSOONLIJK ADVIES

Mutsen bedrukken

Dankzij relatiegeschenken kunt u uw naamsbekendheid vergroten en uw branding versterken. Daarnaast is het ook een goede manier om klanten aan uw bedrijf te binden. Wanneer u een relatiegeschenk of promotieartikel wilt laten bedrukken, dan moet het geschenk wel bij uw bedrijf passen en de ontvanger passen. Zoekt u een relatiegeschenk of promotieartikel? Laat dan mutsen bedrukken of borduren! Een bedrukte of geborduurde muts is een geschenk wat iedereen wel kan gebruiken. Voornamelijk in de winter is een muts zeer gewenst. Laat u een muts borduren of bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo? Dan is de kans groot dat de bedrijfsnaam of logo gezien wordt door veel mensen wanneer de bedrukte muts wordt gedragen. Een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel met veel potentieel!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Mutsen bedrukken of borduren bij De Pennenboer

Een relatiegeschenk of promotieartikel kan een toegevoegde waarde hebben voor uw bedrijf. Want u maakt uw klanten en relaties er blij mee. Daarnaast kunt u ook de naamsbekendheid aanzienlijk verhogen. Bij De Pennenboer hebben wij een enorm assortiment met verschillende relatiegeschenken of promotieartikelen. Er zijn verschillende geschenken die het hele jaar door gegeven kunnen worden. Ook zijn er relatiegeschenken die speciaal voor de wintermaanden zijn bedoeld. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan mutsen, in de wintermaanden worden er door veel mensen mutsen gedragen. Mutsen bedrukken of borduren zorgt voor een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel waarvan u zeker weet dat uw relaties en klanten deze gaan gebruiken. Een muts houdt het hoofd niet alleen warm, maar beschermd ook de haren tegen regen en het staat erg modieus. Wilt u een muts laten bedrukken of borduren en gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres!

Wanneer u de geborduurde of bedrukte muts wilt inzetten als promotieartikel, dan wilt u uiteraard een grote voorraad hebben. Daarom kunt u beter kiezen voor een iets goedkopere muts. Deze mutsen kunt u in grote voorraad laten bedrukken of borduren tegen een scherpe prijs. Hierdoor kunt u iedereen die op een beurs of evenement langskomt een bedrukte of borduurde muts geven. Wilt u de muts inzetten als relatiegeschenk? Dan kunt u beter kiezen voor een duurdere muts. Want hierbij gaat het om een relatie die belangrijk voor u is. Daarom moet u uw waardering uitspreken. Dit kan door middel van een prachtige borduurde of bedrukte muts van hoge kwaliteit. Bedenk daarom goed waarvoor u het relatiegeschenk of promotieartikel wilt inzetten.

Muts laten bedrukken of borduren met logo

Bij De Pennenboer kunt u mutsen bedrukken of borduren in verschillende soorten en maten. Eén van de meest bestelde varianten is de simpele fleece muts die u kunt combineren met bijvoorbeeld een bijpassende bedrukte sjaal. Daarnaast zijn er ook wintermutsen, bontmutsen en grof gebreide beanies te vinden in ons assortiment. Omdat de mode erg veranderlijk is, is ons aanbod dat voor een deel ook. Hoewel de meeste basisartikelen altijd beschikbaar blijven, zullen de modieuze artikelen eens in de zoveel tijd veranderen. Het assortiment van De Pennenboer zal altijd mee bewegen en de nieuwste mode artikelen aanbieden. Hierdoor worden onze relatiegeschenken en promotieartikelen altijd goed ontvangen. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online.

Mutsen kunt u, bedrukt of onbedrukt, gemakkelijk en snel bestellen bij De Pennenboer. U gaat hier zelf de verschillende stappen door wat het geheel efficiënt en kostenbesparend maakt. Zo kunt u een keuze maken uit ons ruime aanbod mutsen en selecteert u het gewenste product. Daarna kunt u aangeven in welke kleur u deze wilt bestellen en kunt u een keuze maken tussen diverse bedrukkingsopties. Wanneer u bovenstaande stappen heeft gedaan kunt u de producten bestellen. Na bestelling ontvangt u binnen 48 uur een digitale proefdruk. Hierin kunt u aangeven of alles is zoals u wenst of niet. Pas na akkoord op de proefdruk kunt u betalen en zullen wij voor u de mutsen bedrukken.

Hoogwaardige kwaliteit bedrukking en snelle levering

Een muts bedrukken wordt over het algemeen via twee druktechnieken gedaan, de zeefdruk en transferdruk. Afhankelijk van het soort muts en het materiaal wordt een keuze tussen de twee gemaakt. Bij een transferdruk komt bijvoorbeeld veel hitte vrij en is het dus niet mogelijk om direct op fleece te drukken. Een dergelijke muts bedrukken middels een transferdruk kan dus alleen als deze voorzien is van een speciaal vlakje stof die bedrukt kan worden. Het bedrukken van de mutsen gebeurt over het algemeen middels een zeefdruk. Daarnaast is het ook mogelijk om de mutsen te laten borduren. Genoeg mogelijkheden dus! Of u nu mutsen laat borduren of bedrukken, De Pennenboer levert uitstekende kwaliteit. Daarnaast kunt u door middel van de proefdruk de bedrukking zien en eventuele aanpassingen doen. Hierdoor komt de bedrukking er uit te zien zoals u wilt.

U kunt bij ons terecht voor bedrukte mutsen, maar ook voor andere winterartikelen. Daarnaast hebben wij nog veel meer producten in ons assortiment. Bekijk onze website en bestel de gewenste relatiegeschenken of promotieartikelen eenvoudig online. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ons bellen, mailen of een bericht sturen in de chat op onze website.

Mutsen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10