Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 5 tot 7 werkdagen (2)
 3. 8 tot 10 werkdagen (15)
Minimale afname
 1. 100 (3)
Materiaal
 1. Acryl (4)
 2. Fleece (6)
 3. Katoen (1)
 4. Nylon (2)
 5. Overig (1)
 6. Pet-recyclebaar (1)
 7. Vilt (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (12)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (12)
 4. 4 kleuren (12)

Mutsen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Mutsen met een bedrukking zijn veel gezien. Zodra het koude weer aanbreekt, zijn veel mensen geneigd om een muts op te zetten. Veel warmte wordt namelijk verloren via het hoofd en met een bedrukte muts kan dit worden tegengegaan. Wanneer deze muts dan bedrukt is met het logo van uw bedrijf of uw bedrijfsnaam, zal dit door veel mensen worden gezien. Bedrukte mutsen worden immers altijd buiten gedragen. Dit gebeurt meestal tijdens het wandelen, fietsen of werken. 

Bedrukte mutsen zijn dus ook voor uw bedrijf een functioneel promotiemiddel om in te zetten. De functionaliteit van een muts hoeft immers niet uit te worden gelegd. Het promotie gedeelte is hierboven reeds eerder benoemd, veel mensen zullen de bedrukte mutsen zien. Wat u ook niet moet vergeten, is dat men u erg dankbaar zal zijn voor dit cadeau en dit waarschijnlijk vol trots aan familie en vrienden zal gaan vertellen. 

Mutsen met een bedrukking | one size fits all!

Mutsen met een bedrukking hebben naast bovenstaande voordelen, nog een groot voordeel. Er hoeven geen bepaalde maten te worden besteld, want een bedrukte muts past iedereen. Doordat een muts vaak erg goed kan worden uitgerekt, past deze bij iedereen om het hoofd heen. Dit is een ander geval wanneer er polo’s of werkbroeken worden besteld. Bedrukte mutsen zijn daardoor ook erg interessant om te vergeven aan bezoekers op beurzen of te verloten via social media. 

Het bedrukken van mutsen

Het bedrukken van mutsen kan op verschillende manieren en dit gebeurt vaak ook. Mutsen zijn gemaakt van verschillende materialen en de wijze van bedrukken heeft hier uiteraard invloed op. Bij sommige mutsen is er een speciaal drukvlak aangebracht, waarop het logo of de bedrijfsnaam kan worden aangebracht. Bij andere mutsen is dit juist weer mogelijk over het gehele relatiegeschenk. De PennenBoer maakt onder andere gebruik van de volgende bedrukkingstechnieken: 

·      transferdruk;

·      zeefdruk;

·      graveren. 

Neem voor al uw vragen contact op met De PennenBoer. Twijfelt u tussen bepaalde modellen of wilt u vooraf graag meer informatie? De medewerkers van De PennenBoer schieten u graag te hulp! Zij zijn iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken via: 

·      074 – 711 0211 (NL);

·      [email protected];

·      online chat.