PERSOONLIJK ADVIES

Mutsen bedrukken

Dankzij relatiegeschenken kunt u uw naamsbekendheid vergroten en uw branding versterken. Daarnaast is het ook een goede manier om klanten aan uw bedrijf te binden. Wanneer u een relatiegeschenk of promotieartikel wilt laten bedrukken, dan moet het geschenk wel bij uw bedrijf passen en de ontvanger passen. Zoekt u een relatiegeschenk of promotieartikel? Laat dan mutsen bedrukken of borduren! Een bedrukte of geborduurde muts is een geschenk wat iedereen wel kan gebruiken. Voornamelijk in de winter is een muts zeer gewenst. Laat u een muts borduren of bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo? Dan is de kans groot dat de bedrijfsnaam of logo gezien wordt door veel mensen wanneer de bedrukte muts wordt gedragen. Hierdoor is het een goed reclamemiddel, maar ook een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel met veel mogelijkheden!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Mutsen bedrukken of borduren bij De Pennenboer

Relatiegeschenken en promotieartikelen kunnen van toegevoegde waarde zijn voor bedrijven. Want u kunt uw naamsbekendheid aanzienlijk verhogen, maar bijvoorbeeld ook de relatie tussen u en uw klanten versterken. Bij De Pennenboer bieden wij een enorm assortiment met verschillende relatiegeschenken of promotieartikelen. Er zijn verschillende geschenken die het hele jaar door gegeven kunnen worden. Daarnaast hebben wij ook winter- en zomerartikelen. Mutsen bedrukken of borduren zorgt voor een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel. Ook kan de ontvanger de muts goed gebruiken tijdens de wintermaanden. Daarnaast zorgt een muts niet alleen voor warmte, maar beschermd ook de haren tegen regen en het staat erg modieus. Wilt u een muts laten bedrukken of borduren en gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres! Ongeacht of u de muts wilt bedrukken of borduren als promotieartikel of geschenk? Wij helpen u graag!

Muts laten bedrukken of borduren met logo

Bij De Pennenboer kunt u mutsen laten bedrukken of borduren in verschillende soorten en maten. Eén van de meest bestelde varianten is de simpele fleece muts die u kunt combineren met bijvoorbeeld een bijpassende bedrukte sjaal. Daarnaast zijn er ook wintermutsen, bontmutsen en beanies te vinden in ons assortiment. Hoewel de meeste basisartikelen altijd beschikbaar blijven, zullen de modieuze artikelen eens in de zoveel tijd veranderen. Het assortiment van De Pennenboer zal altijd meebewegen en de nieuwste mode artikelen aanbieden.

Mutsen kunt u, bedrukt of onbedrukt, gemakkelijk en snel bestellen bij De Pennenboer. Maak eenvoudig een keuze uit ons ruime aanbod mutsen. Daarna kunt u aangeven in welke kleur u de muts wilt laten bedrukken en kunt u een keuze maken uit diverse bedrukkingsopties. Wanneer u bovenstaande stappen heeft gedaan kunt u de producten bestellen. Nadat de bestelling is geplaatst ontvangt u binnen 48 uur een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u, wanneer nodig, nog enkele aanpassingen doorvoeren. Pas na akkoord op de proefdruk kunt u betalen en zullen wij voor u de mutsen bedrukken.

Hoogwaardige kwaliteit bedrukking en snelle levering

Een muts bedrukken wordt over het algemeen via twee druktechnieken gedaan, de zeefdruk en transferdruk. Bij een transferdruk komt bijvoorbeeld veel hitte vrij en is het dus niet mogelijk om direct op fleece te drukken. Een dergelijke muts bedrukken middels een transferdruk kan dus alleen als deze voorzien is van een speciaal vlakje stof die bedrukt kan worden. Het bedrukken van de mutsen gebeurt over het algemeen middels een zeefdruk. Daarnaast is het ook mogelijk om de mutsen te borduren. Door mutsen borduren geeft u net wat meer kwaliteit mee met de muts. Kortom, genoeg mogelijkheden! Of u nu mutsen laat borduren of bedrukken, De Pennenboer levert uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Naast mutsen borduren en bedrukken kunt u bij ons ook terecht voor andere winterartikelen zoals; poncho’s en handschoenen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ons bellen, mailen of een bericht sturen in de chat op onze website.

Mutsen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10