PERSOONLIJK ADVIES

Speelkaarten bedrukken

Op een gezellige avond wordt er al snel een pak speelkaarten gepakt. Ze liggen dan de hele avond op tafel en iedereen ziet ze meerdere malen. Als uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp erop staat, zullen de spelers deze (onbewust) opslaan en onthouden. Daarom kan speelkaarten bedrukken een mooi relatiegeschenk of promotieartikel zijn! Dankzij de bedrukte speelkaarten kunt u dan ook veel mensen bereiken! Bij de PennenBoer zijn er verschillende opties voor het bedrukken van speelkaarten. Wij bieden speelkaarten in een luxe doosje tot kaarten zonder doosje. Voor iedereen en binnen elk budget is er een geschikte optie te vinden! Wilt u een kaartspel bedrukken? Bestel dan eenvoudig bij De PennenBoer tegen een scherpe prijs!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Speelkaarten op diverse manieren bedrukken

Bedrukte speelkaarten worden door jong en oud gebruikt. Met de speelkaarten kunnen veel verschillende spellen gespeeld worden, zoals pesten en pokeren. Wilt u speelkaarten bedrukken? De PennenBoer helpt u graag. Wij kunnen speelkaarten bedrukken in hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Ook is het bij ons mogelijk om uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp op verschillende plekken op de speelkaarten te bedrukken. Laat het kaartspel bedrukken op de rug-, speelzijde of het doosje. Uiteraard kunt u ook het doosje en de speelkaarten laten bedrukken. Hierin bent u geheel vrij in en kunt u het kaartspel naar eigen wens bedrukken. Benieuwd hoe uw kaarten eruit komen te zien? Vraag dan een gratis digitale drukproef aan. Hierdoor kunt u het resultaat alvast bekijken. Wilt u iets veranderen? Geen probleem! Wij gaan de speelkaarten pas bedrukken wanneer u tevreden bent en akkoord gaat met de proefdruk!

Kaartspel bedrukken voor ouderen en slechtzienden

De symbolen op bedrukte speelkaarten zijn erg klein en vaak slecht te zien voor ouderen en slechtzienden. Daarom heeft de PennenBoer speelkaarten waarop de symbolen extra groot zijn, XL-formaat. De speelkaarten hebben wel hetzelfde formaat als de andere speelkaarten (56x87 mm). De kaarten met grote symbolen kunnen bedrukt worden op de rug. Een superleuk geschenk! Daarmee kunt u het kaartspel bedrukken of personaliseren voor de oudere doelgroepen. Hierdoor laat u zien dat u aan elke doelgroep denkt en het stapje extra wilt zetten om hen apart te voorzien van bedrukte speelkaarten. Wilt u speelkaarten bedrukken of personaliseren voor ouderen en slechtzienden? Dan kan De Penennboer u daarbij helpen! Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Groot aanbod, scherpe prijs en topkwaliteit bij De PennenBoer!

Naast speelkaarten biedt De PennenBoer nog veel meer producten die bedrukt kunnen worden. Al onze producten kunnen helpen om uw bedrijf te promoten of dienen als een leuk geschenk aan uw relaties. Bekijk bijvoorbeeld onze puzzels, stressballen, sleutelhangers en frisbeesDe PennenBoer heeft veel verschillende mogelijkheden en helpt u graag bij het bereiken van uw doelgroep. Bekijk ons aanbod online en bestel de gewenste relatiegeschenken of promotieartikelen eenvoudig via onze website! Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder en kunnen u voorzien van de juiste antwoorden. U kunt ons eenvoudig bereiken via de online chat op onze website, mail naar [email protected] of bel op het nummer 074 – 711 0211.

Speelkaarten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10