PERSOONLIJK ADVIES

Speelkaarten bedrukken

Op een gezellige vrijdagavond wordt er al snel een pak speelkaarten gepakt. Ze liggen dan de hele avond op tafel en iedereen ziet ze meerdere malen. Als uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp erop staat, zullen de spelers deze onthouden. Daarom kan speelkaarten bedrukken een mooi relatiegeschenk of promotieartikel zijn! Bij de Pennenboer zijn er verschillende opties. Wij bieden speelkaarten in een luxe doosje tot kaarten zonder doosje. Voor iedereen en binnen elk budget is er wat!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Mogelijkheden speelkaarten bedrukken

Bedrukte speelkaarten worden door meerdere doelgroepen gebruikt. Van jong tot oud. Met de speelkaarten kunnen veel verschillende spellen gespeeld worden. Pesten en pokeren zijn wel de bekendste en worden door jong en oud gedaan. Als u besluit uw bedrijf te promoten met bedrukte speelkaarten, helpt de Penneboer u graag. Wij kunnen speelkaarten bedrukken in hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp op verschillende plekken op de speelkaarten bedrukken. U kunt ervoor kiezen om op de onderstaande plekken uw bedrukking te laten zetten:

  • Op de rugzijde;
  • Op de speelzijde;
  • Op het doosje.

U kunt zelf kiezen op welke plek en wat u op de kaarten wilt hebben staan. Onze specialisten zorgen ervoor dat de bedrukking van topkwaliteit is en deze er goed uit komt te zien. Wanneer u de speelkaarten wilt laten bedrukken, dan zal de bedrukking aan de speelzijde meer opvallen dan alleen een bedrukking op de rugzijde. U kunt geheel naar eigen wens de kaarten bedrukken. De kaarten worden gemaakt van 320 grams karton, absolute topkwaliteit. Benieuwd hoe uw kaarten eruit komen te zien? Vraag dan een gratis digitale drukproef aan. Mocht er nog iets veranderd moeten worden, dan is dat geen probleem. Pas na uw akkoord beginnen wij met het bedrukken van de speelkaarten.

Speciale speelkaarten voor ouderen en slechtzienden

De symbolen op bedrukte speelkaarten zijn erg klein en vaak slecht te zien voor ouderen en slechtzienden. Daarom heeft de Pennenboer speelkaarten waarop de symbolen extra groot zijn, XL-formaat. De kaarten hebben wel hetzelfde formaat als de andere speelkaarten (56x87 mm). De kaarten met grote symbolen kunnen bedrukt worden op de rug. Een superleuk geschenk!

Meer mogelijkheden bij De Pennenboer

Naast de bedrukte speelkaarten heeft De Pennenboer nog veel meer producten die bedrukt kunnen worden. Al onze producten kunnen helpen om uw bedrijf te promoten. Neem bijvoorbeeld onze puzzelsstressballensleutelhangers & frisbees. Ook deze producten zijn leuk om te bedrukken en uit te delen aan uw relaties of werknemers. De Pennenboer heeft veel mogelijkheden en helpt u graag bij het bereiken van uw doelgroep. Bekijk ons aanbod online en bestel de gewenste producten eenvoudig via onze website!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder en kunnen u voorzien van de juiste antwoorden. U kunt ons eenvoudig bereiken via de online chat, mail [email protected] of bel naar 074 – 711 0211.

Speelkaarten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie, snelle levering, mooi kwaliteit.

Jorrit Knol uit Zwolle

10

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10