PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope kerstpakketten bestellen

In de webshop van De PennenBoer vindt u meer dan honderd kant-en-klare kerstpakketten, voor elk budget. Door de ruime keuze is er voor iedereen wel een geschikt kerstgeschenk te vinden. De verrassende pakketten zijn trendy en gevarieerd. Goedkoop kerstpakketten bestellen? Kies hieronder uw favoriet(en) en wij leveren de kerstpakketten op de gewenste datum!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 7
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 7

Goedkope kerstpakketten bij De Pennenboer

Aan het einde van het jaar is het uitdelen van kerstpakketten een mooie traditie in Nederland. En zeg nou eerlijk, wie wordt er niet blij van een kerstpakket? Kerstpakketten zijn er in allerlei varianten, prijsklassen, thema’s en afmetingen. Daardoor is er voor elk bedrijf en elke werknemer een leuk kerstgeschenk te vinden. In de webshop van De Pennenboer vindt u een breed assortiment aan kant-en-klare kerstpakketten. Deze pakketten zijn gevarieerd, trendy en mooi samengesteld. Kies eenvoudig het pakket uit die het beste bij u en uw werknemers of relaties past en wij komen het kerstgeschenk op de gewenste datum leveren. Bekijk snel ons aanbod en kies uit!

Originele kerstpakketten bij De Pennenboer

Als bedrijf wilt u uw werknemers en relaties wel een uniek kerstgeschenk meegeven. Het vinden van een uniek kerstgeschenk kan soms een lastige klus zijn. Niet wanneer u in de webshop van De Pennenboer kijkt. Hier vindt u namelijk meer dan honderd uniek samengestelde kerstpakketten die u eenvoudig kunt bestellen via de website. Al onze originele kerstpakketten hebben een eigen thema. Zo bieden wij onder andere thema’s aan als:

  • Sportief
  • Koken
  • Woonaccessoires
  • Landelijk als Holland of Frankrijk
  • Relaxen

In onze webshop vindt u nog veel meer thema’s van onze kerstpakketten. Elk thema heeft meerdere kerstpakketten om ervoor te zorgen dat u ruime keuze heeft. Daarnaast zijn de kerstgeschenken te vinden in elk prijsklasse. Zo is er altijd wel een passend kerstgeschenk te vinden. Het is altijd spannend wat u zult aantreffen in een kerstpakket. De producten die voornamelijk in onze kerstpakketten te zitten zijn:

  • Chocolade/snoep
  • Hartige snacks
  • Verzorgingsproducten
  • Servies
  • Wijn/bier

Over het algemeen zijn de originele kerstpakketten van De Pennenboer op zowel mannen als vrouwen gericht. Echter bieden wij ook kerstgeschenken aan die alleen gericht zijn op vrouwen of mannen. De keuze is geheel aan u. Heeft u het gewenste kerstpakket kunnen vinden? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen via onze webshop.

Bestel gemakkelijk online bij De Pennenboer

Heeft u de keuze kunnen maken tussen de originele kerstpakketten? Dan kunt u snel en gemakkelijk de pakketten bestellen. Geef aan hoeveel kerstpakketten u wenst te ontvangen en reken direct af of betaal op factuur. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de kerstpakketten of bent u op zoek naar advies voor het kiezen van het juiste kerstgeschenk? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u verder.

Is een samengesteld kerstpakket niet wat u zoekt? Op onze website vindt u nog veel meer relatiegeschenken. Zo kan u zelf ook een kerstpakket samenstellen. Misschien zijn bedrukte tassen of rugzakken wel leuk om de kerstgeschenken in te doen. Of wellicht zoekt u sinterklaaspakketten om te geven in de decembermaand. Wat u ook zoekt De Pennenboer heeft heel veel mogelijkheden. Kijk gerust eens rond of vraag om hulp in onze chat, via de email of telefoon, wij helpen u graag!

Goedkope kerstpakketten bestellen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10