PERSOONLIJK ADVIES

Koffiebekers to go bedrukken

Bent u opzoek naar een geschikt geschenk voor uw personeel dat hard werkt en veel onderweg is? Dan zijn bedrukte koffiebekers to go een perfecte optie voor u. De bekers zijn handig om mee te nemen en vallen op! De koffiebekers to go kunnen bedrukt worden met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Helemaal naar uw wensen! Bedrukte koffiebekers to go zijn ook leuk om aan zakenrelaties te geven. Wanneer de koffiebekers to go bedrukt worden met onder andere uw logo of bedrijfsnaam kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Staat u, uw personeel of uw relaties wel eens op een station? Dan kan een bedrukte koffiebeker to go veel mensen bereiken en opvallen. Een ideaal relatiegeschenk met erg veel potentie! Laat koffiebekers to go eenvoudig bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

De bedrukte koffiebekers to go zijn superhandig voor onderweg, ze passen perfect in een bekerhouder. Ze blijven rechtop staan in de auto zo blijft de inhoud in de beker en wordt er niet gemorst. De koffiebekers to go zijn ook handig voor op kantoor of thuis.

Materialen

De bedrukte koffiebekers worden gemaakt van verschillende materialen. Voor een duidelijk overzicht, staan ze opgesomd hieronder:

  • Kunststof;
  • PLA;
  • Bamboe;
  • Roestvrijstaal.

 PLA is een plantaardig materiaal, wat bestaat uit vervaardigd planten.

Warm en koud houden

In het assortiment heeft de Pennenboer ook thermobekers, zowel enkelwandig als dubbelwandig. Er zit maar een klein verschil in deze twee versies, de dubbelwandige bekers houden de inhoud langer warm en koud. Een warme inhoud wordt 2 á 4 uur warm gehouden, een koude inhoud wordt wel 12 uur koud gehouden. Bij een enkelwandige beker blijft de inhoud een stuk korter warm of koud.

Milieu

Het gebruik van koffiebekers to go is ook nog eens goed voor het milieu. Doordat de bekers steeds opnieuw gebruikt kunnen worden hoeft er niet elke keer een plastic of papieren beker gepakt te worden.

Bekijk ook

Naast koffiebekers bedrukken heeft de Pennenboer nog veel meer producten die bedrukt kunnen worden. Bekijk ook: houten pennenkatoenen tassen en koffiekopjes. Op alle producten kan uw logo bedrukt worden.

 

Heeft u vragen?

Neem contact op via: [email protected], bel naar 074 – 711 0211 of stel een vraag in de chat.

Koffiebekers to go bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8

Perfect!

Michelle uit Huizen

10

Heel aangenaam

An uit Lennik

9