PERSOONLIJK ADVIES

Tennisballen bedrukken | Assortiment

Wilt u tennisballen bedrukken? Bij De PennenBoer vindt u een verrassend assortiment tennisballen. De tennisballen zijn per drie stuks verpakt in een transparante koker met een gekleurde deksel. U heeft keuze uit diverse kleuren. Zo kunt u kiezen voor de traditionele gele tennisbal. Maar u kunt ook kiezen voor een zwarte, rode, oranje, roze, groene of witte. Door te kiezen voor deze kleuren, valt de tennisbal nog meer op. U kunt kiezen voor een transparante koker zonder etiket, of voor een klein of groot etiket.

Tennisballen bedrukken | Bedrukking

Bij De PennenBoer kunt u tennisballen bedrukken met een bedrukking naar keuze. Zowel de etiketten als de tennisballen bedrukken wij full colour. Dit betekent dat u alle kleuren kunt kiezen. Het gaat hierbij wel om digitale kleuren en geen exacte PMS-kleuren. U kunt met digitale kleuren bijvoorbeeld een heel mooi kleurverloop maken. Kiest u voor uw bedrijfsnaam of logo op de tennisbal? Of wilt u de tennisballen bedrukken met een andere tekst of een afbeelding? Er is veel mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden! U ontvangt van ons een digitale drukproef van de tennisballen met bedrukking. Pas na uw akkoord gaan wij de tennisballen bedrukken.

Contact over tennisballen bedrukken

Hier leest u al veel informatie over tennisballen bedrukken. Uiteraard begrijpen we het dat u nog andere vragen kunt hebben, of dat u graag advies wilt over welke tennisbal u het beste kunt kiezen voor uw doelgroep. Of welke bedrukking het beste past bij uw bedrijf of bij de ontvanger. De medewerkers van De PennenBoer helpen u graag. U kunt contact opnemen via:

Liever iets anders?

Is tennisballen bedrukken niet wat u zoekt? Kijk dan eens naar katoenen tassen, bierglazen of notitieboekjes.

Tennisballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10