PERSOONLIJK ADVIES

Tennisballen bedrukken

Tennisballen bedrukken is een fantastische manier om reclame te maken. U kunt kiezen uit diverse soorten en kleuren. Welke tennisballen laat u bedrukken? De Pennenboer helpt u hier graag bij! Bekijk hieronder ons assortiment en laat tennisballen bedrukken door onze specialisten. Bedrukte tennisballen zijn uitstekende geschenken voor bedrijven met sportieve relaties, klanten of medewerkers. Vooral wanneer u weet dat deze mensen regelmatig op de tennisbaan te vinden zijn, zijn de bedrukte tennisballen uitstekende geschenken. Wilt u dus tennisballen laten bedrukken? Kies dan eenvoudig de gewenste tennisballen uit en vul de gevraagde gegevens in. Wij maken dan een digitale proefdruk en gaan na uw akkoord voor u aan de slag en laten de tennisballen bedrukken! Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Tennisballen bedrukken uit een ruim assortiment

Wilt u tennisballen bedrukken? Bij De Pennenboer vindt u een verrassend assortiment tennisballen. De tennisballen zijn per drie stuks verpakt in een transparante koker met een gekleurde deksel. U heeft keuze uit diverse kleuren tennisballen. Zo kunt u kiezen voor de traditionele gele tennisbal. Maar u kunt ook kiezen voor een zwarte, rode, oranje, roze, groene of witte. Door te kiezen voor deze kleuren, valt de tennisbal nog meer op. U kunt kiezen voor een transparante koker zonder etiket, of voor een klein of groot etiket. Ook de koker en het etiket kunt u laten bedrukken. Wilt u dus naast de tennisbal ook het etiket bedrukken? Dan kunt u dit uiteraard aangeven en gaan wij voor u aan de slag. Wanneer u verschillende doelgroepen heeft kunt u ervoor kiezen om per doelgroep een andere bedrukking of kleur tennisbal te kiezen. Hierdoor kunt u de tennisballen bedrukken en aanpassen aan de doelgroep. Hierdoor zal het geschenk nóg beter aanslaan.

Tennisballen personaliseren met naam, tekst of afbeelding

Bij De Pennenboer kunt u tennisballen bedrukken met een bedrukking naar keuze. Zowel de etiketten als de tennisballen bedrukken wij full colour. Dit betekent dat u alle kleuren kunt kiezen. Het gaat hierbij wel om digitale kleuren en geen exacte PMS-kleuren. U kunt met digitale kleuren bijvoorbeeld een heel mooi kleurverloop maken. Ook kunt u tennisballen personaliseren. Uiteraard kunt u kiezen voor uw bedrijfsnaam of logo op de tennisbal, maar u kunt ook de naam van de ontvanger, een persoonlijke tekst/afbeelding of ander ontwerp op de tennisbal bedrukken. Kortom, er is veel mogelijk en u kunt de gehele bedrukking zelf bepalen. Vraag daarom gerust naar de verschillende mogelijkheden! Daarnaast ontvangt u van ons een gratis digitale drukproef van de tennisballen met bedrukking. Pas na uw akkoord gaan wij de tennisballen bedrukken. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste bedrukking en uitstekende kwaliteit.

Vragen over tennisballen bedrukken? Of op zoek naar andere geschenken? Wij helpen graag!

Tennisballen bedrukken voor uw klanten, relaties of medewerkers? De Pennenboer helpt u hier graag bij! Wanneer u nog vragen heeft over het bedrukken van tennisballen of hier juist advies voor wilt krijgen, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. De medewerkers van De Pennenboer helpen u graag. Wanneer u op zoek bent naar andere geschenken in plaats van tennisballen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want wij bieden een uitgebreid assortiment met diverse relatiegeschenken en promotieartikelen. Bekijk bijvoorbeeld onze katoenen tassen, bierglazen, notitieboekjes of laat zweetbandjes bedrukken! Heeft u vragen over tennisballen bedrukken of over de rest van ons assortiment? Neem dan contact op via onderstaande mogelijkheden:

  • Nederland: bel naar 074 - 711 0211 of mail naar [email protected]
  • België: bel naar 078 - 481 648 of mail naar [email protected]
  • Stuur een bericht in de chat op onze website.
Tennisballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10