Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (12)
Minimale afname
  1. 100 (12)
Materiaal
  1. Katoen (6)
Bedrukking
  1. 1 kleur (12)
  2. 2 kleuren (12)
  3. 3 kleuren (12)
  4. 4 kleuren (12)

Overhemden

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkope overhemden met bedrukking worden vaak ook wel blouses genoemd. Ze zijn veelal (deels) gemaakt van katoen en zijn daarom erg fijn om te dragen. 

Goedkoop bedrukte overhemden in uw bedrijf gebruiken! 

Bedrukte overhemden staan in veel verschillende bedrijven goed. Wanneer u de eigenaar bent van een restaurant of een café, dan mogen bedrukte overhemden natuurlijk niet ontbreken. Op deze manier kunt u de gasten gastvrij ontvangen en zullen deze de professionaliteit opmerken. Een bedrukt overhemd past ook prima binnen een kantoor. Hierdoor is er een bepaalde lijn in kleding en staat dit netjes. De bedrukte overhemden van De PennenBoer passen zo goed binnen allerlei verschillende bedrijven, omdat wij veel verschillende soorten hebben. In sommige beroepen is een bedrukt overhemd met korte mouw erg praktisch, terwijl dit in andere beroepen weer niet zo is. Bij De PennenBoer kunt u ook kiezen uit heren- en damesmodellen waardoor ze bij iedereen perfect zullen passen. 

Overhemden snel en goedkoop bedrukken 

Het snel en goedkoop bedrukken van overhemden is mogelijk op verschillende manieren. Wij maken gebruik van verschillende bedrukkingstechnieken, om het optimale resultaat te genereren. Voorbeelden van bedrukkingstechnieken die wij gebruiken bij het bedrukken van relatiegeschenken, zijn: 

  • transferdruk;
  • zeefdruk;
  • borduren. 

De PennenBoer legt u graag persoonlijk de verschillen uit tussen de bedrukkingstechnieken en geeft advies over welke techniek het beste bij uw wensen aansluit. U kunt contact opnemen via: 

Nederland: 074 – 711 0211 en [email protected];

België: 078 – 48 1648 en [email protected]

Bedrukte overhemden snel en goedkoop bestellen bij De PennenBoer 

Bedrukte overhemden kunt u snel en goedkoop bestellen in de webshop van De PennenBoer. Niet alleen kunt u in de webshop alle informatie vinden per overhemd, maar ook de prijzen. U hoeft alleen de offertemodule in te vullen en dan zal de prijs voor u worden berekend. De enige kosten die hier nog bijkomen zijn de order- en verzendkosten van €17,50. Het is mogelijk, wanneer u een exemplaar heeft uitgekozen, u hier enkele samples van toe te sturen in verschillende maten. Zo kan men deze overhemden passen en kunt u de maten doorgeven. U weet dan zeker dat de bedrukte overhemden zullen passen. 

Veel meer soorten kleding!

De PennenBoer biedt niet alleen overhemden aan, maar ook bodywarmers, fleece en running!