PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken

Wilt u goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken bestellen? Dat kan eenvoudig in de webshop van De PennenBoer. Op deze pagina vindt u ons assortiment met deze veilige rugzakken die bedrukt kunnen worden met bijvoorbeeld een bedrijfsnaam of logo. De anti-diefstalrugzakken zijn er in diverse prijsklassen. U kunt ze al bestellen vanaf twaalf euro. Bedrukte anti-diefstalrugzakken zijn zeer gewilde relatiegeschenken: u maakt de ontvanger er erg blij mee. Deze zal met de rugzak met een gerust gevoel gaan reizen; alle persoonlijke bezittingen zijn immers veilig opgeborgen.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken | Extra handige mogelijkheden

De meeste anti-diefstalrugzakken hebben extra functionaliteiten. Zo hebben de meeste rugtassen één of twee extra vakken om een tablet en/of laptop in op te bergen. Ook kunt u in sommige bedrukte ani diefstalrugzakken een tablet of telefoon opladen met de geïntegreerde powerbank. En dankzij de reflecterende details op een deel van de anti-diefstalrugzakken bent u in het donker goed zichtbaar.

Bedrukte anti diefstalrugzakken | Bedrukking

Bij de PennenBoer bestelt u goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken. De rugzakken worden doorgaans bedrukt middels zeefdruk of transferdruk. Hierbij kunt u kiezen voor enkele PMS-kleuren, bijvoorbeeld de exacte kleuren van uw bedrijf. Of kies bij sommige anti-diefstalrugzakken voor full colour, hiermee kunt u alle digitale kleuren combineren in één bedrukking.

Contact met ons opnemen

Heeft u vragen over goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken? Neem gerust contact met ons op via:

Zoekt u een ander goedkoop relatiegeschenk?

Bekijk dan ook onze pennenkeycords en aanstekers.

Goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10