Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (5)
 2. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 50 (2)
Materiaal
 1. Overig (2)
 2. Polyester (1)
Bedrukking
 1. (2)
 2. 1 kleur (3)
 3. 2 kleuren (2)
 4. 3 kleuren (2)
 5. 4 kleuren (2)
 6. Fullcolor (3)

Brillendoekjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Brillendoekjes bedrukken | De PennenBoer

Brillendoekjes worden veel gebruikt en vooral door mensen die een bril dragen. Een brillendoekje is ervoor bedoeld om zo de glazen van uw bril schoon te kunnen maken, niets is immers vervelender dan vieze glazen hebben. Met een bedrukt brillendoekje kunnen de glazen gemakkelijk schoon worden gemaakt en het doekje ziet er ook nog eens leuk uit. Een brillendoekje wordt vaak gemaakt van synthetische microvezels, zo kan de stof goed worden opgenomen door het doekje en is het schoonmaken van brillenglazen een stuk makkelijker dan met bijvoorbeeld uw shirt. Bedrukte brillendoekjes zijn erg geliefde en populaire relatiegeschenken om te geven aan klanten, relaties of potentiele klanten. Een relatiegeschenk wordt vaak verspreid om de naamsbekendheid van een bedrijf te verbeteren, maar zo’n geschenk wordt ook gebruikt om bestaande klanten te behouden en de loyaliteit te stimuleren.

Bedrukte brillendoekjes online kopen

De brillendoekjes in ons assortiment zijn voornamelijk gemaakt van het materiaal microfiber, deze stof kan gemakkelijk vocht en stof opnemen en is daarom perfect voor het schoonmaken van brillenglazen. De brillendoekjes zijn vooral te verkrijgen in een neutrale kleur, dit omdat u deze full colour kun laten bedrukken. Op deze manier kunt u alle kanten op met dit relatiegeschenk en kunt u een keuze maken uit veel verschillende kleuren. Het bedrukken van deze relatiegeschenken kan al worden gedaan voor de scherpste prijzen en u krijgt topkwaliteit geschenken, de bedrukking blijft er namelijk goed opzitten en zo gaat het product lang mee.

Relatiegeschenken eenvoudig online bestellen

Naast brillendoekjes vindt u nog veel meer soorten relatiegeschenken en promotieartikelen in ons ruime assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld aanstekers, zonnebrillen, petten, pennen, tassen en ga zo maar door. Al deze producten kunnen worden bedrukt met uw logo, bedrijfsnaam of een afbeelding naar keuze, dit kan er op verschillende manieren worden opgedrukt. U kunt alle artikelen eenvoudig online bestellen via onze webshop en u kunt ze ook veilig betalen. Heeft u nog vragen over onze diensten of over een van onze relatiegeschenken, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste relatiegeschenken.