PERSOONLIJK ADVIES

Brillendoekjes bedrukken

Bedrukte brillendoekjes zijn geliefde en populaire relatiegeschenken. Want het is immers heel vervelend als men vieze glazen heeft. Omdat er niet meer makkelijk doorheen gekeken kan worden. Dankzij een bedrukt brillendoekje kunnen de glazen gemakkelijk schoon worden gemaakt en is de ergernis snel weg. Bedrukte brillendoekjes zijn uiteraard zeer geschikt om te gebruiken voor het poetsen van glazen in een bril, maar kunnen ook gebruikt worden om touchscreen schermen schoon te maken, zoals van een smartphone of tablet. Wilt u brillendoekjes bedrukken en uitdelen aan uw klanten, relaties of werknemers? Bekijk dan ons assortiment en bestel de gewenste brillendoekjes eenvoudig online bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Brillendoekjes bedrukken en personaliseren met logo

Laat u brillendoekjes bedrukken? Dan heeft u een handig geschenk voor uw klanten, relaties en medewerkers. Want zij kunnen bijvoorbeeld de smartphone, (zonne)bril of tablet schoonmaken. Doordat het geschenk op verschillende manieren is in te zetten kunt u het gebruiken voor meerdere doelgroepen. Laat bijvoorbeeld brillendoekjes personaliseren met uw logo of kies voor een mooie afbeelding. Daarnaast kunt u ook brillendoekjes bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of ander ontwerp. Deze keuze is geheel aan u. Wilt u brillendoekjes personaliseren met uw logo of de brillendoekjes bedrukken met ander ontwerp? Wij bieden veelal brillendoekjes aan in een neutrale kleur omdat u deze dan zelf full colour kunt bedrukken. Daardoor kan de bedrukking die erop komt nog beter tot het recht komen en meer opvallen!

Brillendoekjes bedrukken en andere promotieartikelen bij De PennenBoer

Brillendoekjes bedrukken wordt meestal met een full colour bedrukking gedaan. Want het geschenk is daar heel erg geschikt voor en met een full colour bedrukking kunt u allerlei kanten uit. Bedrukte brillendoekjes komen we dan ook vaak tegen met logo, bedrijfsnaam en/of afbeelding. Daarnaast is een ander voordeel van bedrukte brillendoekjes dat ze klein zijn, waardoor ze makkelijk mee te geven zijn. Hierdoor kunnen de mensen op een later moment hun bril, smartphone of tablet schoonmaken met uw bedrukte brillendoekjes. Hierdoor komt uw bedrijf op een later moment ook nog weer eens naar voren. Toch liever andere kleine promotieartikelen bedrukken? Kies dan bijvoorbeeld onze winkelwagenmuntjes, keycords, lippenbalsem of sleutelhangers. Ook deze geschenken zijn van een klein formaat en makkelijk mee te geven. Daarnaast worden de geschenken ook regelmatig gebruikt in het dagelijks leven. Daardoor komt uw bedrijf regelmatig weer in beeld!

Vragen, opmerkingen of advies? Neem contact op!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag advies ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met onderstaande telefoonnummers of mailadressen. Direct contact met een medewerker? Dan kunt u tijdens de kantoortijden ook een bericht sturen in de live chat. Wilt u andere geschenken bedrukken? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment online. Bekijk onder andere onze katoenen tassen, petten, zonnebrillen of mokken. Daarnaast biedt De PennenBoer nog diverse andere relatiegeschenken en promotieartikelen aan. Ongeacht het geschenk dat u wilt bedrukken, bij ons krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk. Wanneer u dan nog iets wilt aanpassen is dat mogelijk. Wij gaan uw brillendoekjes of andere geschenken pas bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Daarom bent u bij De PennenBoer niet alleen verzekerd van kwaliteit en een scherpe prijs, maar ook van een topservice en de juiste bedrukking!

Brillendoekjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10