PERSOONLIJK ADVIES

Brillendoekjes bedrukken

Bedrukte brillendoekjes zijn geliefde en populaire relatiegeschenken. Want het is immers heel vervelend als men vieze glazen heeft. Omdat er niet meer makkelijk doorheen gekeken kan worden. Dankzij een bedrukt brillendoekje kunnen de glazen gemakkelijk schoon worden gemaakt en is de ergernis snel weg. Bedrukte brillendoekjes zijn uiteraard zeer geschikt om te gebruiken voor het poetsen van glazen in een bril, maar kunnen ook gebruikt worden om touchscreen schermen schoon te maken, zoals van een smartphone of tablet. Wilt u brillendoekjes bedrukken en uitdelen aan uw klanten, relaties of werknemers? Bekijk dan ons assortiment en bestel de gewenste brillendoekjes eenvoudig online bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Brillendoekjes personaliseren met logo

Wanneer u brillendoekjes laat bedrukken, dan heeft u een handig geschenk dat u kunt uitdelen aan uw klanten, werknemers en relaties. Hiermee kunnen brillen, smartphones en tablets schoon worden gemaakt en verdwijnt de vettigheid als sneeuw voor de zon. Daardoor zien de glazen en schermen er weer goed uit en kunnen deze weer goed gebruikt worden. Doordat het geschenk op verschillende manieren is in te zetten kunt u het gebruiken voor meerdere doelgroepen. Laat bijvoorbeeld brillendoekjes personaliseren met uw logo of kies voor een mooie afbeelding. Daarnaast kunt u ook brillendoekjes bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of ander ontwerp. Hier bent u geheel vrij in. Wilt u brillendoekjes personaliseren met uw logo of de brillendoekjes bedrukken met ander ontwerp? Wij bieden veelal brillendoekjes aan in een neutrale kleur omdat u deze dan zelf full colour kunt bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan kleuren als rood, blauw, zwart, geel, wit of groen.

Brillendoekjes bedrukken bij De Pennenboer

Brillendoekjes bedrukken gebeurt vrijwel altijd met een full colour bedrukking. De reden hiervoor is omdat het geschenk hier zeer geschikt voor is. Want met een full colour bedrukking kunt u allerlei kanten uit. U kunt verschillende informatie van uw bedrijf overbrengen en een stijlvol, opvallend geschenk weggeven. Bedrukte brillendoekjes komen we dan ook vaak tegen met logo, bedrijfsnaam en/of afbeelding. Daarnaast is een ander voordeel van bedrukte brillendoekjes dat ze klein zijn, waardoor ze makkelijk mee te geven zijn. Wanneer u de bedrukte brillendoekjes meeneemt naar een beurs, gaat het om een klein volume. Dan kunt u voorbijgangers blij maken met een bedrukt brillendoekje van uw bedrijf. Hierdoor kunnen deze mensen op een later moment hun bril, smartphone of tablet schoonmaken met uw bedrukte brillendoekjes. Laat daarom brillendoekjes bedrukken bij De Pennenboer!

Vragen, opmerkingen of advies? Neem contact op!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag advies ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met onderstaande telefoonnummers of mailadressen. Wilt u graag iets anders dan brillendoekjes bedrukken? Dan biedt De Pennenboer nog diverse andere geschenken aan. Bekijk onder andere onze bidons, keycords of sleutelhangers. Daarnaast biedt De Pennenboer nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen aan. Ongeacht het geschenk, bij ons krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk. Wanneer u dan nog iets wilt aanpassen is dat mogelijk. Wij gaan uw brillendoekjes of andere geschenken pas bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Daarom bent u bij De Pennenboer niet alleen verzekerd van kwaliteit en een scherpe prijs, maar ook van een topservice!

Brillendoekjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10