Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Metaal (1)
 3. Overig (5)
 4. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (8)
 2. 2 kleuren (3)
 3. 3 kleuren (3)
 4. 4 kleuren (3)
 5. Fullcolor (1)

EHBO set

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte EHBO sets zijn relatiegeschenken die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt of kunnen worden weggegeven. De EHBO sets met een bedrukking kunnen met een knipoog worden weggegeven door hier bijvoorbeeld een grappige boodschap aan te koppelen. Deze grappige boodschap kan worden doorgegeven middels de bedrukking, maar het is bij De PennenBoer ook zeker mogelijk om bijvoorbeeld een kaartje bij te voegen. Daarnaast zijn EHBO-sets ook vaak verplicht. In sommige landen moet deze verplicht in een auto aanwezig zijn en ook bij de meeste bedrijven is het verplicht om een EHBO-set aanwezig te hebben. Dit doel kan ook worden vervuld door het vergeven en zelf gebruiken van de bedrukte EHBO-sets.

De inhoud van de EHBO sets die kunnen worden bedrukt

De inhoud van de EHBO sets die kunnen worden bedrukt is vaak verschillend. Toch zijn er altijd standaardproducten die u in iedere EHBO-set kunt terugvinden, waaronder:

·      pleisters;

·      verband;

·      ontsmettingsproducten

Het bedrukken van EHBO sets bij De PennenBoer!

Het bedrukken van EHBO sets gebeurt altijd pas nadat een medewerker van De PennenBoer uw bestelling heeft beoordeeld. Deze medewerker kijkt goed naar het artikel dat u heeft besteld. Hierbij kunt u natuurlijk denken, een EHBO-set is toch een EHBO-set? Dat klopt, maar veel artikelen zijn gemaakt van verschillende materialen en deze behoeven allemaal een andere bedrukkingstechniek. Daarnaast verschilt de ruimte waarop kan worden bedrukt ook vaak per EHBO set. Daarom kijkt een medewerker van De PennenBoer goed naar het artikel en de bedrukking die u wenst. Hierdoor kan de perfecte bedrukkingstechniek voor het bedrukken van uw EHBO-set worden uitgekozen en wordt de bedrukking opvallend en duurzaam aangebracht.

Contact opnemen met De PennenBoer

Voor al uw vragen, vrijblijvend advies of voor andere onderwerpen kunt u iedere werkdag contact opnemen met de medewerkers van De PennenBoer. U kunt iedere werkdag bellen en chatten tussen 08:30 uur en 17:00 uur en daarnaast kunt u altijd een e-mail sturen naar onze medewerkers.

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat.

Andere relatiegeschenken om te bedrukken waaraan u misschien niet zo snel denkt!

Andere relatiegeschenken bij De PennenBoer om te bedrukken waaraan u misschien niet zo snel denkt, zijn: reisartikelen, lippenbalsem en oranje artikelen!