PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop textiel bedrukken

Goedkoop textiel met bedrukking vindt u bij De PennenBoer in allerlei soorten en maten. Door deze brede categorie kunt u een gehele lijn samenstellen. Vanzelfsprekend kunt u ook goedkoop bedrukt textiel bestellen voor promotionele activiteiten of voor eigen gebruik. Onder goedkoop textiel bedrukken vallen verschillende soorten goedkoop textiel. Deze verschillende soorten bereiken ieder een andere doelgroep, u kunt dus prima variëren. Tevens kunt u in één bestelling verschillende artikelen bestellen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Soorten die u bij De PennenBoer kunt bestellen, zijn:

  • goedkoop bedrukte sjaals;
  • jassen met bedrukking;
  • goedkoop bedrukte polo’s;
  • goedkope portemonnees met bedrukking;
  • goedkoop bedrukte handdoeken.

Goedkoop bedrukt textiel

Goedkoop bedrukt textiel is een product dat makkelijk weg te geven is aan uw relatie of om uw eigen personeel in te kleden. U kunt met goedkoop bedrukt textiel goed inspelen op de doelgroep. Hierbij kunt u denken aan mannen en vrouwen. Bijvoorbeeld stropdassen voor de mannen en sjaals voor de vrouwen. Met goedkoop bedrukt textiel kunt u laten zien wie u bent en kunt u een uniek beeld creëren over uw bedrijf.

Goedkoop textiel bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam is erg toepasselijk bij het organiseren van een evenement. U kunt namelijk uw ‘’de crew’’ laten rondlopen in bedrukte polo’s, T-shirts of jassen, waardoor deze meteen worden herkent door aanwezigen. Dit straalt tevens professionaliteit uit naar de klant.

Textiel bedrukken

Goedkoop textiel bedrukken kan met verscheidene bedrukkingstechnieken, zoals zeefdruk, transferdruk, maar ook met een borduring. De keuze voor de bedrukkingstechniek hangt sterk af van het materiaal dat is gebruikt voor het goedkope textiel. Een borduring is een speciale bedrukkingstechniek, die op goedkoop textiel vrijwel altijd gebruikt kan worden. Het borduren van een bedrijfsnaam of logo op een relatiegeschenk gebeurt met een computergestuurde machine. Deze maakt met behulp van steken de gewenste bedrukking. Prijzen bij een borduring kunnen erg verschillen. Dit hangt onder andere af van de grootte en het kleurgebruik.

Neem gerust contact op

Goedkoop textiel bedrukken kunt u verscheidend laten uitvoeren bij De PennenBoer. U kunt voor het stellen van vragen altijd contact opnemen via onderstaande telefoonnummers. Deze zijn iedere werkdag te bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Een mail sturen naar onderstaand e-mailadres kan natuurlijk altijd.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Kijk verder bij ons textiel

Kijk ook bij jassen, fleece en polo’s.

Goedkoop textiel bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.