PERSOONLIJK ADVIES

Bierglazen bedrukken en graveren

Bierglazen bedrukken voor in uw café, restaurant, hotel of voor op kantoor. Bij de Pennenboer kunt u goedkoop bierglazen laten bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Er is een breed assortiment, verschillende inhoudsmaten en vormen. Dankzij een bedrukt bierglas kunt u, in uw café, hotel of restaurant, uw klanten een lekker glas bier voorzetten met uw logo of bedrijfsnaam erop. Daarnaast kunt u de bedrukte bierglazen ook inzetten binnen uw kantoor. Want heeft u bijvoorbeeld een netwerkavond, meeting of een andere bijeenkomst met afsluitend een gezellige borrel? Dan kunt u de bezoekers daarvan een lekker biertje geven in een bierglas bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Hiermee straalt u als bedrijf professionaliteit uit.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bierglas graveren of bedrukken; diverse soorten beschikbaar

Wanneer we het over een bierglas hebben weten we uiteraard dat er niet één soort bierglas is. Hier is namelijk ook een grote variatie in. Het assortiment van De Pennenboer biedt ook verschillende soorten bierglazen. Elk bierglas kunt u graveren of bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of iets anders. Het is een uitstekende manier om reclame te maken en om uw uitstraling te verbeteren. Bij De Pennenboer kunt u onder andere de volgende bierglazen bedrukken:

  • Amsterdammertje (33 cl);
  • Fluitje (19 cl);
  • Bierpul (verschillend). 

Wanneer u een bierglas wilt laten bedrukken of graveren kunt u dus kiezen uit verschillende afmetingen. Wilt u uw relaties, klanten of werknemers verrassen met een leuk pakketje? Dan kunt u ervoor kiezen om bierglazen te bedrukken of graveren met uw bedrijfsnaam of logo. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de namen van uw werknemers in het bierglas te graveren. Wanneer u het bedrukte of gegraveerde bierglas samenvoegt met een aantal biertjes en een paar snacks, dan heeft u een mooi pakket om weg te geven. Hiermee heeft u een prachtig geschenk voor de feestdagen of bijvoorbeeld een jubilea. Daarnaast is het ook een mooi geschenk om mee te geven na een netwerkavond of meeting. Daarmee geeft u de bezoekers iets mee waardoor ze regelmatig aan uw bedrijf worden herinnert wanneer zij een biertje drinken uit uw bedrukte bierglas. Daardoor blijft u in de gedachten van de bezoekers zitten, maar kunnen andere mensen het bedrukte of gegraveerde bierglas ook zien. Dan maken uw relaties ook reclame voor uw bedrijf!

Bierglas graveren en bedrukken of toch een ander product? De Pennenboer helpt!

Bierglazen bedrukken kan met verschillende technieken. Wij maken bij het bierglazen bedrukken gebruik van de zeefdruk of de transferdruk, dit is afhankelijk van de gestelde eisen en gekozen bedrukking. Daarnaast kunt u ook een bierglas graveren. Bij een gravering wordt er gewerkt met een laserstraal, deze straal brandt eigenlijk het bovenste laagje van het glas weg. Hierdoor ontstaat er een matte, lichtelijk witte bedrukking. Het is een bedrukking met een chique uitstraling. Een bierglas graveren is over het algemeen wat duurder en wordt voornamelijk gebruikt voor goede relaties, werknemers of loyale klanten. Wilt u bierglazen graveren of bedrukken? Dan kan De Pennenboer hier zeker bij helpen! Bekijk ons aanbod en maak eenvoudig een keuze.

Mocht een bedrukt of gegraveerd bierglas niet het geschenk zijn wat u zoekt? Geen zorgen, De Pennenboer biedt namelijk nog veel meer producten aan die u kunt laten bedrukken. Zo hebben wij onder andere geschenken als thermosbekersmokken en borden & schalen. Ook deze geschenken kunnen goed van pas komen en kunnen op meerdere momenten worden ingezet. Kijk gerust eens rond op onze website, want ons aanbod is heel ruim en erg divers. Hierdoor bieden wij voor vrijwel elk bedrijf en elke doelgroep een geschikt geschenk. Komt u er niet uit? Neem dan eenvoudig contact met ons op!

Vragen, meer informatie of advies?

Heeft u vragen over bierglazen bedrukken of graveren? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder! Bent u benieuwd naar andere mogelijkheden voor uw bedrijf? Ook dan kunt u contact met ons opnemen! Wij helpen u graag met passend advies op maat. Wij zijn eenvoudig te bereiken door middel van de telefoon, mail of de chat op onze website. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrukte of gegraveerde bierglazen nog lang gebruikt zullen worden door uw relaties! Ook wanneer u voor andere geschenken gaat zullen wij uitstekende kwaliteit en een goede service bieden tegen een scherpe prijs! Daarnaast ontvangt u ook altijd een gratis digitale proefdruk. Dan kunt u de bedrukking zien en eventueel nog aanpassingen doen. Wij gaan uw geschenk bedrukken of graveren wanneer u akkoord gaat. Daarom bent u bij De Pennenboer verzekerd van een uitstekende kwaliteit!

Bierglazen bedrukken en graveren

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10