Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
 1. 0 tot 10 cl (1)
 2. 20 tot 30 cl (5)
 3. 30 tot 40 cl (6)
 4. 40 tot 50 cl (3)
 5. 50 tot 60 cl (2)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 20 tot 25 werkdagen (17)
Materiaal
 1. Glas (16)
 2. Keramiek (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (17)
 2. 2 kleuren (17)
 3. 3 kleuren (17)
 4. 4 kleuren (17)

Bierglazen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkope bierglazen met bedrukking worden veelal besteld door cafés, restaurants, hotels, etc., omdat zij in het bezit zijn van een eigen bar. En het plaatje is natuurlijk helemaal af als zij bier kunnen tappen in een met eigen logo of naam bedrukt bierglas. 

Een goedkoop bedrukt bierglas kan natuurlijk ook binnen uw bedrijf worden gebruikt. Denk aan netwerkavonden, meetings en andere bijeenkomsten waar na afloop nog wel eens gezellig wordt bijgepraat onder het genot van een drankje. Dan staat het erg professioneel als het bier wordt geschonken in uw bierglas. U kunt deze na afloop eventueel ook nog meegeven in een geschenkverpakking zodat de avond niet snel vergeten wordt. 

Goedkope bierglazen – soorten & weggeven 

Goedkope bierglazen met bedrukking zijn er in verschillende soorten, zoals:

 • Amsterdammertje (33 cl);
 • Fluitje (19 cl);
 • Bierpul (verschillend). 

Een goedkoop bedrukt bierglas is dus te verkrijgen in verschillende afmetingen, waardoor het geheel aan uw eigen wensen kan worden aangepast. Het weggeven van een bedrukt bierglas kan zeer goed in combinatie met bier. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met beide. Dit kan voor de feestdagen, maar ook voor andere bijzonder gelegenheden zoals jubilea of samenwerkingsverbanden. Natuurlijk kan het geschenk ook zeer goed individueel worden weggegeven. Hierbij kunt u één glas, maar ook meerder weggeven. Tevens wordt het weggeven aan eigen medewerkers altijd gewaardeerd.

Goedkope bierglazen bedrukken 

Goedkope bierglazen bedrukken kan met verschillende technieken. Een techniek die veel wordt gebruikt is de zeefdruk. Mocht deze niet voldoen aan alle eisen, kan er altijd nog worden gekozen voor een transferdruk. Echter kan een goedkoop bierglas ook op een speciale manier worden bedrukt, namelijk door middel van een gravering. Bij een gravering wordt er gewerkt met een laserstraal, deze straal brandt eigenlijk het bovenste laagje van het glas weg. Hierdoor ontstaat er een matte, lichtelijk witte bedrukking. Het is een bedrukking met een chique uitstraling. 

Een bierglas kan op verschillende manieren worden bedrukt, wat verschillende prijzen met zich mee brengt. Op onze website kunt u precies berekenen wat het kost. Mocht u hier niet uitkomen, dan kunt u altijd contact opnemen via:

Nederland: 074 711 0211

België: 078 48 1648

E-mail: [email protected]

Meer geschenken 

Kijk voor andere soorten geschenken bij thermosbekersmokken en borden & schalen.