Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (6)
 2. 4 tot 6 werkdagen (6)
 3. 5 tot 7 werkdagen (5)
 4. 8 tot 10 werkdagen (18)
 5. 10 tot 15 werkdagen (12)
 6. 20 tot 25 werkdagen (5)
Minimale afname
 1. 25 (22)
 2. 50 (7)
 3. 100 (11)
Materiaal
 1. Katoen (6)
 2. Kunststof (15)
 3. Leer (1)
 4. Metaal (4)
 5. Microfibre (2)
 6. Overig (17)
 7. Papier (1)
 8. Pet-recyclebaar (1)
 9. Polyester (15)
Bedrukking
 1. (3)
 2. 1 kleur (62)
 3. 2 kleuren (39)
 4. 3 kleuren (39)
 5. 4 kleuren (35)
 6. Fullcolor (17)
Soorten reisartikelen
 1. Reissets (1)
Soorten lippenbalsem
 1. Stick (4)
Soorten lippenbalsem
 1. Met lanyard (5)
 2. Met SPF (2)
 3. Zonder SPF (7)

Verzorgingsproducten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Verzorgingsproducten met een bedrukking zijn niet meer weg te denken uit de webshop van De PennenBoer. Heeft u het over bedrukte verzorgingsproducten, dan zullen onze medewerkers al snel beamen dat met de goedkope bedrukte verzorgingsproducten van De PennenBoer eenvoudig promotie voor uw bedrijf kan worden gemaakt. Bedrukte verzorgingsproducten zijn namelijk geen dure artikelen in aanschaf en kunnen juist zorgen voor een goede verspreiding van uw bedrijfsnaam of logo. Met uw eigen bedrukte verzorgingsartikelen, kunt u uw bedrijf weer eens goed op de kaart zetten!

Bedrukte verzorgingsproducten bij De PennenBoer

Bedrukte verzorgingsproducten bij De PennenBoer zijn ontzettend veelzijdig. Ze hebben natuurlijk allemaal één ding gemeen: het verzorgen! Met bedrukte verzorgingsproducten kunt u de mensen gemakkelijk bereiken. Iedereen vindt persoonlijke hygiëne belangrijk en met uw eigen verzorgingsproducten met bedrukking kunt u hierop eenvoudig inspelen. Zo bestelt u in de webshop van De PennenBoer onder andere de volgende verzorgingsproducten met een bedrukking:

·      manicuresets;

·      lippenbalsem;

·      toilettassen;

·      badsets;

·      zonnebrandcrème.

De bedrukte verzorgingsproducten zijn allemaal zeer geschikt om losstaand te vergeven. Het kan echter ook erg leuk en opvallend zijn om uw eigen set van verzorgingsproducten met een bedrukking zelf samen te stellen. De meeste verzorgingsproducten bestelt u en voorzien wij al van een bedrukking vanaf 25 stuks! Kies gerust verscheidene producten uit ons assortiment en wij kunnen deze vervolgens in een mooi pakket voor u samenvoegen. Er kan naast de bedrukte verzorgingsproducten ook nog een bedrukte kaart worden toegevoegd aan het pakket. Het pakket met bedrukte verzorgingsproducten kan uiteraard ook een bepaalde kleur worden gegeven.

Het bedrukken van verzorgingsproducten

Het bedrukken van verzorgingsproducten gebeurt standaard met een logo of een bedrijfsnaam. U kunt uw logo eenvoudig uploaden via de webshop en u kunt ook een bepaalde tekst invoeren die u bedrukt wilt zien. Uiteraard helpen de medewerkers van De PennenBoer u ook altijd graag, wanneer u vragen of opmerkingen heeft. Zij zijn iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken via:

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat.

Verbreed uw horizon met onze andere geschenken!

Verbreed uw horizon met alle andere geschenken die u bij De PennenBoer kunt bestellen, zoals: caps, frisbees en strandballen!