PERSOONLIJK ADVIES

Beanies bedrukken

Bent u opzoek naar een trendy wintergeschenk, wat als cadeau en als promotieartikel gebruikt kan worden? Laat dan beanies bedrukken bij De Pennenboer. Want dit geschenk is het prefecte geschenk voor de koude wintermaanden. Omdat in de wintermaanden veel mensen beanies dragen om hun hoofd warm te houden kunt u ook werken aan een betere naamsbekendheid. Wanneer u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo voor op de beanie laat bedrukken valt u goed op als de bedrukte beanie gedragen wordt. Daarnaast kunt u de beanies ook personaliseren door de naam van de ontvanger op de beanie te bedrukken. Kortom, u heeft veel mogelijkheden. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel de gewenste beanie eenvoudig online via onze webshop!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Mutsen en beanies bedrukken

Wanneer mensen een beanie zien, dan wordt dit vaak een muts genoemd. Dat is ook niet heel gek, want het verschil tussen een muts en beanie is minimaal. Een beanie is kleiner dan een muts en komt boven de oren uit. Terwijl een muts vaak over de oren getrokken kan worden. Wilt u een beanie bedrukken voor uw klanten, relaties of werknemers? Dan kunt u de gewenste beanie kiezen uit het bovenstaande aanbod. Wilt u toch liever een muts bedrukken? Ook dan kan De Pennenboer u helpen! Want wij bieden ook een groot aanbod mutsen die u kunt bedrukken of borduren met uw logo of bedrijfsnaam. Ongeacht uw keuze, het principe blijft hetzelfde. Want u wilt uw klanten, relaties en werknemers verwarmen in de wintermaanden. Daarom is een muts of beanie bedrukken een goed idee en een uitstekend geschenk voor de koudere maanden van het jaar.

Naamsbekendheid versterken door bedrukte beanies

Wanneer u beanies laat bedrukken bij De Pennenboer, dan zorgen wij voor uitstekende kwaliteit. Hierdoor ziet de bedrukking er mooi uit en is het goed zichtbaar voor andere mensen. Doordat de bedrukte beanie of muts gedragen wordt, kunt u werken aan uw branding en versterken van uw naamsbekendheid. Hierdoor is een bedrukte beanie uitdelen een win-win situatie! Wilt u ook een beanie bedrukken en uitdelen aan uw klanten, relaties en werknemers? Dan heeft u een uitstekend en trendy geschenk voor de winterdagen! Sinds begin jaren 2000 zijn beanies namelijk veel te zien op straat. Beanies worden veel gebruikt als onderdeel van een outfit. Wanneer u dit trendy item gebruikt als promotiemateriaal, heeft u een groot bereik. De ontvanger krijgt een mooie bedrukte beanie en zal deze gaan dragen. Op het moment dat hij/zij ermee naar buiten gaat, ziet de omgeving uw logo of bedrijfsnaam ook. Zij worden ook bekend met uw bedrijf, dit zorgt voor meer naamsbekendheid.

Vragen, advies of andere geschenken? Wij helpen u graag verder!

Door de brede doelgroep is een beanie bedrukken een geschenk voor iedereen. Daardoor hoeft u niet te investeren in verschillende relatiegeschenken. Mocht u vragen hebben over het bedrukken van de beanies of over een bepaald product. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons mailadres: [email protected], telefoonnummer: 074 - 711 0211 of u kunt uw vraag stellen in de chat op de website. Wilt u naast beanies bedrukken nog andere winter geschenken bedrukken? Of zijn bedrukte beanies niet het geschenk dat u wilt uitdelen? Dan bieden wij nog diverse andere relatiegeschenken voor u. Bekijk bijvoorbeeld producten zoals; sjaals, handschoenen of ijskrabbers. Deze producten zijn goed te combineren met een beanie en kunnen als winterpakket worden uitgedeeld aan uw klanten, relaties, werknemers of andere doelgroep! Wilt u een geschenk op maat uitdelen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Beanies bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10