PERSOONLIJK ADVIES

Beanies bedrukken

Bent u opzoek naar een trendy wintergeschenk, wat als cadeau en als promotieartikel gebruikt kan worden? De Pennenboer heeft daar een geschikte oplossing voor; beanies met bedrukking. Dit geschenk is prefecte voor de koude wintermaanden en is ook nog eens trendy.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Wat is verschil tussen een muts en een beanie?

Op het eerste gezicht lijken mutsen en beanies erg op elkaar, toch zijn het twee verschillende hoofddeksels. Het verschil is niet het erg groot. Een beanie is een stuk kleiner dan een muts. Een beanie komt tot boven de oren. De klassieke muts komt over de oren heen. Beide hoofddeksels zorgen voor warmt in de koude maanden.

Mode

Sinds begin jaren 2000 zijn beanies veel te zien op straat. Beanies worden veel gebruikt als onderdeel van een outfit. Als u dit trendy item gaat gebruiken als promotiemateriaal, kunt u veel bereiken. De ontvanger krijgt een mooie bedrukte beanie en zal deze gaan dragen. Op het moment dat hij/zij ermee naar buiten gaat, ziet de omgeving uw logo of bedrijfsnaam ook. Zij worden ook bekend met uw bedrijf, dit zorgt voor meer naamsbekendheid.

Op straat worden vooral mannen gezien met een beanie. Maar, dit betekent nog niet dat vrouwen dit item niet kunnen dragen. De bedrukte beanie is dus voor alle geslachten, ook is de doelgroep vrij breed. Natuurlijk past de beanie niet om kinderhoofden, maar elke andere leeftijdsgroep kan de beanie dragen.

Door de brede doelgroep is het een geschenk voor iedereen. En hoeft u niet te investeren in verschillende relatiegeschenken. 

 

Mocht u vragen hebben over het bedrukken van de beanies of over een bepaald product. Dan kunt u altijd contact opnemen via: [email protected], 074 - 711 0211 of u kunt uw vraag stellen in de chat op de website.

 

Bekijk ook anders winterproducten zoals: sjaals, handschoenen en ijskrabbers.

Beanies bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10